| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Allah kardesim ucsuz bucaksiz sinirsiz tektir... öyle Allah sirnilanmis bir varlik degildir....
O Mirac Hurafesini yazan SALAK... kafayi yemis valla..... sizlerde onun tutsagisiniz |
|
|||
![]() olay budur.... herkes birilerini kendine Musallat eder... bir takim anlayislar cercevesinde yasar.... ne genis düsünce nede Cosmosdan haberi olur...
Ben hakarat etmedim... sadece Isayi ucuranlarla Muhammedi ucuranlari güldüm.... bu alay degil... Cehalate gülmektir... |
|
|||
![]() Olay basittir... Hiristiyanlar HZ. ISayi ucurmuslar... Müslümanlarda Muhammedi....
Yakinda senide ucururlar hehehe |
|
|||
![]() Üstat.. simdi Isada Muhammedde usmuslarmi yoksa ucmamislarmi.... ????
Eger ucmuslarsa... o halde ben TÜM DINLERI red ederim... |
|
|||
![]() EHlI-Kitapsiz Islamiyet olmaz... anlasilamaz...
Sizlerin ruhu bozuk kardesim.... |
|
||||
![]() 93-DUHA:
1- Andolsun kuşluk vaktine. 2- Ve sakinleştiği zaman geceye ki, 3- Rabbin seni bırakmadı ve darılmadı. 4- Ahiret senin için dünyadan iyi olacaktır. 5- Rabbın sana verecek ve sen hoşnut olacaksın. 6- O seni yetim bulup da barındırmadı mı? 7- Seni yol bilmez bulup yola iletmedi mi? 8- Seni yoksul bulup zengin etmedi mi? 9- Öyleyse sakın yetimi ezme. 10- Dilenciyi de azarlama. 11-Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat. |
|
||||
![]() r!!!
Bir günler bir yazi okumustuk burada, önce biz sadece Kurani kaynak olarak kabul ederiz ve Sünnet diye bir sey kabul etmeyiz DERLER! Yakinda Kuranida inkar edebilirler diye bir yazi okumustuk! Buna artik, Kurani inkar etmeden önce Incil ve Tevrata yöneltip sonra Kurani inkar edebilirler diye bir ek yapabiliriz! Allah onlara hidayet nasip etsin! VESSELAM |