| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Güzel Huylu Insanlara Hitap eder.
Geri kalanini Benimle bas basa birak diyor Allah.. Yani kötü huylu olanlarla ugrasma bana birak diyor.. Ne zor anliyorsun ![]() |
|
|||
![]() Benim dinimin emrettikleri cok kolay..
Ama Mezhep ekollerinin emrettikleri cok zor ![]() Benim peygamberim ayaküstü sahabilerine on dakika da namaz ögretti ve beraber Kildilar.. Peki Daha elleri kaldirmaya 550 sayfa Sart Kosan Mezhep ekollerinin kildigi namaz Peygamber in Gösterdigi namaz olablir mi ? Gayet tabii Olamaz.. Bu sadece miniminnacik bir örnek anlasilmasi bakimindan derine gidersek Gercek bir Satanistlik ve seytancilikla karsilasiyoruz Islam adina..Bu da daha Zor oluyor tabii Inancli insanlar acisindan.. Yani zor dostum zor.. Sevilmeden sevmek ![]() Bundan Dolayi.. Ben onlara ancak sövüyorum namazlarda sonra.. Yani Günde 5 vakit.. Hoscakal |
|
|||
![]() kadar oku
![]() 86) Onu býrakýp taptýklarý þeyler þefaat edemezler. Ancak bilerek hakka þâhitlik edenler þefaat edebilirler. ( Secde 4 ) 26) Göklerde nice melekler var ki, þefaatleri hiçbir iþe yaramaz. Allah"ýn, dilediði ve hoþnut olduðu kimseler için izin vermesinden sonraki durum müstesna. (Necm ) hierauf reagieren |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Ama iyi huylulari müslüman Oluyor
![]() |