Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 18.08.2005, 15:22
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Ben hem has Türküm, hem de Sunni olarak eğitildim ama benim gibi o kadar çok Türk tanırım ki kimseden duymadım Kürtlere ölüm dediklerini.

Sen Kürtler ile Kürtçülüğü, Türkler ile de Türkçülüğü karıştırmaktasın, her ikisini de yeri gelince kullanmaktasın gibi!!!
Alt 18.08.2005, 15:25
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Osmanlının ne tarihini, nede geçmişini

bilmiyorsun sen.

Orta çağda devlet olupta katliam yapmamış bir tek devlet yoktur yeryüzünde.
Alt 18.08.2005, 15:28
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Kuran benim bildiğim kadarı ile Farsça yazılmıştır, neden bu Arapça dayatması?
Alt 18.08.2005, 15:52
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ben bu sayfalarda senin düşündüğün

gibi bir Faşistti görmüyorum.

Ama seni gerçekten tehlikeli buluyorum.

Paralel toplum oluşturma sevdası var gibi sende.

Sen şiddet eğilimlisin, tutucu ve bağnazsın. Esnek bir yapın yok, sana benzemeyen her kese düşmansın. Faşizmin temel şiddet yapısında bu eğilim sürekli vardır.

Biraz kendini araştır.
Alt 18.08.2005, 17:32
unknown

Standard Biliyorum Galvani

ne yazik ki Insanlari susturmak Istegi Iliklerimize kadar islemis..
Devletin en tepesinden Vaybee nin Dötü moklu moderatörlerine kadar..

Ne yapacaksin?..
Yobaz anlamiyorsa...
Alt 18.08.2005, 21:02
unknown

Standard yazdiklarinizi

okudukca mütemadiyen oeeehh diyesi geliyor insanin.
$u foruma iki satir yazmamis olan ben de giremiyorum kac gündür foruma, beni de mi blocke ettiler yani. pes dogrusu.
inin o oturdugunuz kaf daglarindan assagiya ya.
bigün internet felan toptan cökse, alpi bunu kendine yapilmis bi saldiri olarak algilayacak herhalde.

kendinizden baska herkesi kücültme ve hakir görme $erefine nail oluyorsunuz buralarda, egonuzu tatmin ediyosunuz en alasindan. daaa ne istiyorsunuz. dikkat edin kacirmayin bu platformu elinizden. heryerde bu kadar rahat ötemezsiniz cünki.

size yüce gercek asil olan, herkesin yanli$ bilip, sadece sizin dogru bildiginiz islam dininizi yayma eyleminizde basarilar dilemek istiyorum bi de. Allah yardimciniz olsun.
Alt 18.08.2005, 21:22
unknown

Standard Taliban gene COOSSTUUUUU!!!!!!!!

ama ne yazik ki en büyük coskusu bile bir bardak suda firtina koparmaktan ileriye gidemiyor. Zaten ileriye gitmek ile her zaman bir sorunlari vardir talibanlarin. Islam dinini bile satanistlik ile karistirirlar.
Alt 18.08.2005, 21:25
unknown

Standard Ulan Senin IMAM AZAMINI KAZIGA OTURTUYUM

ohne Text
Alt 18.08.2005, 21:29
unknown

Standard Alimmis!!! ;-))

Okuma yazma bilmeyen, sümügünü daha dogru dürüst silmeyen, 9 yasindaki bir kiz coguna tecavüz edenler alim oldu! AMAN ALLAH"IM BANA SABIR VER! YOKSA BEN KATIL OLACAGIM ;-)))

ULAN SENIN BÜTÜN ALIMLERINI ABU GHUREIB"E YOLLAYIM! ORADA AMERIKAN DOSTLARI ONLARA GEREKEN MUAMELEYI EDERLER! INAN BANA ALIMLERININ HOSUNA BILE GIDER DIESE "FESSELSPIELSCHEN" ;-)))
Alt 18.08.2005, 23:24
unknown

Standard Düdügü-Zaman!

Bedüüzaman demek asrin harikasi demek. Gercektende bu zat-i muhterem asrinin harikasi idi. Aptallikta, cahillikte üstüne yoktu. Trene seytan icaati, radyodan cikan seslere cinlerin sesi diyen aklini yitirmis bunagi bu cerveden ele alirsak asrinin harikasi idi. Kabul! Eyvallah! Müritlerine cocuk yapmamalarini tavsiye ederdi. Ama bu tavsiyeleri Istanbul"da ederdi. Cok iyi biliyordu ki, o zaman bu hadisler

(hadis arabcada söz demektir; bir kutsaligi yoktur bu kelimenin)

Dogu ve güney dogu bölgelerinde daglardaki magaralardan, ermenilerce bosaltilmis sehirlere yeni inen safii kermanjilerin killi kulaklarinda isitilmeyecegini.

Böylelikle kürt nüfusu cogalacak idi ve Türk nüfusu azalacak idi. Bu veled-i zinanin sözüm ona "eserleri" de var. Risali-Nur Rivayetleri ;-)))

Yani Türkcesi Nur Risaleleri. Müritlerince Kuran"dan bile daha üstün tutulur. Ilk okul birinci sinif talebisinin üslübünde yazilmis, sacma sapan zirintilardan ibaret, ve ifade derinligi sifir olan bir budalalik abidesi. Ve bunlara uyanlarda varmis meger. Eh ne diyelim, kilavuzu karga olanin burnu boktan cikmazmis. Ileride said-i KURDI adinda nam yapacak olan bu sahisin öldügünde daglar bile yerinden oynamis. Bulutlar günes hüzünlenmis ve bulutlardan yagmur yagmis. ;-))

Diktir lan ordan! Bu kadar yalani Baron von Münchhausen bile uyduramazdi. Aklinizi basiniza toplayin! BÖYLE SAPIKLARIN PESINDEN KOSMAYIN!!

SEYH UCMAZ!!!! O"NU MÜRITLERI UCURUR!!!!
Antwort