| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Nerede Kaldi cagdasligin ?
![]() Yam yam Gibi Kandil yakar basini yolsuz yordamsiz Saksaganlar gibi yerlere vurursun ![]() Yok mu senin Kitabin ? ADIN MÜSLÜMAN AMA KITABIN ne ?.. Kitabu"l FETVA mi ?.. ![]() Hem ala,hem ucuz,hem de SEKER Keyfin neyi istiyorsa;uydur uydur BECER !.. Yok Kitabin KURAN ise: Gel Cagdas ol Adam ol Dogruluk göster: AYETLERINI GETIR !.. Getiremiyorsan hangi PUT a tapiyorsan Git ayinini yap.. HAKKIN SESI OLAMIYORSAN BARI KULAK KESIL !.. DINLE !.. |
|
||||
![]() Simgeyle ugrasmayin sizde, icerikle ugrasin.
Pire icin yorgan yakilmaz. Bu kadar önemli sorun varken, böyle ipe sapa gelmez seyleri bahane edip müslümanlara iftirami edelim, hakaretmi edelim. Üc bucuk soysuza(Alpi) kalmamis müslümanlari putperest olarak nitelendirmek. Bu yobazlardir iste müslümanlarin bugünkü duruma düsmesine sebep olanlar ! |
|
|||
![]() Geceler vardir Günler vardir.. Kimine Göre Kutsaldir..
Ama Islam a göre degil.. Islam gece ye gün e ay a atif yapmaz.. Kadir gecesinde ve ramazan ayinda bile atif Kuran a dir geceye ay a degil.. ama Bunlar Kuran i kaldirip Geceyi ve ay i kutsallastirir. Cünkü Müsriktirler !.. Biz Kimsenin Dinine karismayiz.. Isterse BIT e tapsinlar ![]() Ama Hurafelerine bizim dinimizin adini vermesinler.. Verdiklleri sürece Biz de yalanlarini yüzlerine vuracagiz !.. |
|
|||
![]() Bosuna Debelenmeyin..
Dininizden Tuirnak ucu kadar Haberiniz yok.. Var diyorsaniz Iste meydan.. Kuransiz islam olmaz.. Nerenizden tutsam elimde kaliyorsunuz.. Nerenizden bir iplik ceksem bin tane yama dökülüyor.. Namaziniz Namaz degil Orucunuz Oruc degil Hacciniz Hac degil.. Nasil müslümansiniz ?.. Bana bir aciklada alem duysun.. Meraklari giderilsin.. ![]() |
|
|||
![]() Surada Bir Cuma Namazi kil da görsün alem..
Buyur.. Ama Peygamber in kildigindan olsun haaa.. Zaten siz onun kildigindan baskasini kilmazsiniz da.. ben yine söyledim.. Buyur Kardes.. Bakalim Ibadetin Allah a mi yoksa ne idügü belirsiz TOTEM e mi ?.. |
|
|||
![]() Putperest cemaat e karsi..
Mezhep ekolünüzde ciplak namaz kiliyorsunuz anadan üryan.. ( Ibn Hemmam ;el-Müsannef ) Tanir misin Bilmem ama SIKI bir Fakihtir.. o yaziyor.. Ben senden Bir Cuma namazi eda etmeni Istirham ediyorum ( Cok kibar istirham ederim ) |
|
|||
![]() anini... yani BEFRUCHTUNGS aninida kandil yapmislar...
Sanki tüm Islam Alemi yanindaydida Abdullah beyin.... yaaaaaa bu kadar sahtekarlik safsatalik olmaz yawwwww... Kalkarlar Kandillerde Mevlüd okuturlar... yani DINDE olmayan seyleri yaptirirlar...... yahu nereden cikti bu SAFSATALAR..... BEN KURANDA GÖREMEDIM..... NE KANDILLER NEDE MEVLÜDLER ISLAM DINI ICERISINDEDIR.... Resmen DIN DISIDIR... Cikarin artik bunlari DINDEN yawwwww.... Millet aydinlandikca DINSIZLESECEK..... Care yok.... bu gibi, yani su anki DIN anlayisi... ister Yasar Nurininki olsun ister Ahmed Hulusininki olsun.... acayip safsatalarla dolu.... Peygamberin anne babasinin SEX hayatini DIN yapnlardan daha geri zakali mahlukat ben yeryüzünde tanimiyorum... HAYIRLI UGURLU OLSUN...... BIr Afrikadaki Buschman bile sizden akillidir |
|
|||
![]() Bir iki Mevlüd caktinmi olur dimi ??? hahahahahaaaa
Birde Allah senin insanlarin üzerine Allahciiiz yapmis belli.... o yüzden kes dur.. Afrika ormanlari bile dayanmaz senin Safsatalarina |
|
|||
![]() mi var ?..
Dünya üzerinde bir tuvalet kagidinda bile imzan yok.. Kafirlerin ( ! ) ürettigi ile hayatini sürdürüyorsun Bir de cennet e gireceksin.. Yani " Niye " bile dense: Diyorsun ki : SUS behey geveze.. Yani Müslümanlara Gözünün üstünde kasin var bile denmiyecek.. Neden ?.. Sefaaat ehli de ondan.. Kurtulmus bunlar ![]() Ukbada anliyacaksiniz Nereden kurtuldugunuzu.. |