| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ilk suriye mültecileri cisr es sugur da yasanan katliamdan sonra türkiyeye gelmistir. buda haziran 2011 de gerceklesmistir. yaklasik 5000 suriyeli ilk kurulan kampa alindi.!!! simdi sorulara geri dönüyorum ama lütfen kivirmadan cevap ver: 1. hangi secimlerde gördün bu 1 milyon suriyeli (türk vatandasi yapilmis) secmenleri? 2. ellerinde önceden doldurulmus secim kagitlari ve AKP oy pusulasini ne zaman ve nerede gördün? 3. Turgut Altinok hangi secimlerde bu suriyelileri kurtardi? lastik yine yalan söylerken yakalandin |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
üstelik ankarada kendi gözünle gördügünü söyledin. ben sana 3 basit soru sordum ve bu sorulari üc kere tekrar ettim ama hala cevap alamadim. üstelik gidip saat 15:12'de yazdigini saat 15:52'de degistirip kendini kurtarmaya calisiyorsun. bu kadar adi taktik görmedim. bircok defa yalanlarini ortaya cikardim ama ilk defa yalanini örtmek icin böyle asaglik taktik yapip yazilanlarla oynuyorsun. lastik senin uydurdugun o hikayeleri kimse yutmuyor. ben sana ilk mültecilerin geldigini ve ne zaman geldigini söyledim. kendi söylediklerinin altinda ezildigin icin benim birsey yapmama gerek kalmiyor. iste chp zihniyeti aslinda hep kendi yalanlarini kendisi ortaya cikariyor ve böyle serefsizce yöntemlerle (yazidigni 40 dakika sonra degistirip) kurtulacagini zannediyor. |
|
|||
|
|||
![]() yalani ortaya cikinca degistirdigi yazi
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ben yine büyüklük gösterip senin sorularina cevap veriyorum ama sende yine hicbir gelisme yok. hala sikisinca kacmayi tercih ediyorsun. hemen baska sorular sorup, iftiralar atip, yalanlar söyleyip, kahkahalar atip kacma derdindesin. senin ne mal oldugun ortada. o kadar yalanlarini ortaya cikardim ama hala yüzün kizarmiyor. sen bunlarida sildir ki ileride yine yalanci oldugunun ispati olmasin. @arkadaslar bugünlük bu kadar. |
|
|||
|
|||
![]() kuzey irak sinir kapilari dün gece 23:00'de yine acilmistir.
|
|
|||
|
|||
![]() ah, güzel allahim, keske bazi insanlari solucan olarak yaratsaydin. bende bol bol kuslarimi besleseydim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Die eigenen vögel im kopf?
|
|
|||
|
|||
![]() ha
du bist voll luuiitusch frau möchtegern klugscheißerin! und wo genau juckts bei dir heute? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
du kannst die würme durch die nase ziehen. |
|
|||
|
|||
![]() Wenn toni sich alleine gelassen und ausgegrenzt fühlt sucht er sich verbündete und fängt an mails zu schreiben, um sich einzuschmeicheln. Das hat er bei mir auch immer gemacht. Zum schluss dann gedroht. Das alles ist ihm sehr sehr wichtig.
Ich denke so wird das mit zerrecik auch ablaufen. |