| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ben biliyorum sizler icin normal bir sey oldugunu Imam Hatip Hocalari kizlarin irzina gecmesi...
nasil Papazlar erkek cocuklarina tecavüzde bulunuyorsa... ayni paralellik Amatör Musilmanlardada var |
|
|||
![]() sind ja eure Kinder nicht meine
|
|
|||
![]() Hadiskoliklikten kurtulmayan CAHILDIR... ve AMATÖR-DINCIDIR... so wie du
|
|
|||
![]() auch solche AMATÖR-MUSILMÄNNER wie du....
Sadece kademen bayagi düsük olacak... en iyi yerlerden mahrum kalacaksin... cünkü Allahin yanina baska Allahlar yerlestirdiginiz icin.. Sünnilik Alevilik Mezhepcilik Idelojicilik Süloculuk Hadiskoliklik... Kurandan bahseden yok tabi |
|
|||
![]() iste geldim... hadi yarin kiyamet kopsun bakalim.... nahhhh kopacak...
Senin kiyametin dünyanin Günesin icine düsmesi ve onun siddetinden parcalanmasi ve bir cok ruhun dünyayla birlikle Günesin icinde yanmasi yada orayla kaynasmasidir... ISTE CEHENNEMDE BUDUR... GÜNESIN ICERISINE düsmektir Cehennem |
|
|||
![]() Islam diye bir sey birakmadi...
bazilari Camiilerde aglayarak yada saz calarak ibadet ediyorlar ve bunuda DIN sayiyorlar... ne kadar Cahil bir hal almis DINler |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() yim.... simdi o halde bende basimi örtmem gerek....
Yaaaaa.... biraralar ucakla izine giderken yerim bir yasli bayanin yanina düstü..... hemen oradan bagirdi... buraya bir bayan oturmali... Yaaawwww kardesim... kadinlar artik erkek sinekten nem aliyorlar.... YANI KAFALARI COCUKLUK YASLARINDAN BERI BÖYLE YIKANMIS...... erkekmi hemen üzerine atlar diye bir anlayis var.... hem gencinde hem yaslisinda... Hele Türk karilari... Alman erkeklerinden cekinmezler.... ama arkadas Türk olunca... sanki üzerine atlayacakmis gibi bir hal icerisine giriyorlar.... BUNLARIN HEPSININ TEMELINDE CAHILLIK YATIYOR.... baska bir sey degil Tesettürmüs.... gitsin tesettürü DEVEYE yaptirsinlar |
|
|||
![]() Yazan Kişi: HizLiChaT
Tarih: 10-13-03 14:28 Mezheb? Mezhebsizlik? Inkar etmek icin "Mezheb" kavraminda takili kalmaya gerek yok ki! Mezheb kavraminin ne demek oldugunu bilmeyen budalalar Allah adina nara atmakla hic bir yere varamazlar. tolonbey nickli budala? Sünneti inkar mi ediyorsun sen? Neden acik acik yazmiyorsun? Mezheb kavramini kafatasilarina göre yorumlayan sapsallar elbette ki "Peygamberin Mezhebi varmiydi veya neydi?" diye soru sorarlar... Sorarlar zira, o kadar cahil kalmislar ki, Allah`i (cc) inkar etmek icin Mezheb imamlarina saldirmayi kendilerine cikar bir yol olarak görürler. Acik acik diyemiyorlar... Diyemiyorlar zira, Allah`a ibadet etmek kendilerine cok agir geliyor. Alcak kafirler!... Rezil dinsizler!... Müsrik egoistler!... Nefislerine ve akillarina tapan budalalar!... Akilcilar!... Kendilerini cok akilli ve zeki sanan "Sünnet düsmanlari"!... Eyy Alcaklar? "Mezhebi" inkar edebilmeniz icin "sünneti" inkar etmeniz gerekmektedir. "Sünneti" inkar edebilmeniz icin "Kurani" inkar etmeniz gerekmektedir. "Kurani" inkar edebilmeniz icin yapmaniz gereken cok sey yoktur. Yeryüzü kafirleri gibisiniz... Cok basitsiniz cook... Hic bir Müctehid imam yeni bir din cikarmamistir. Hic bir Müctehid imam islama zarar vermemistir. Müctehidlerle Mukallidlerin arasindaki farklari bilmeyenler, Her okuduklari Arapca eserleri ilim sanarak yutmuslardir. Mezhebin Müftabih kavlinden bi-haber olanlar, imamlara saldirmakla imamliklarini ilan etmeye calismislardir... Yeryüzüne yüzbinlerce hak mezheb gelmistir. Dileyen diledigine uyar, dileyen kendi ictihadlari ile amel eder... BIR SLOGAN "Mezhebleri" reddeden her yeni bir görüs/fikir, gidilen yeni bir "mezhebtir". "Mezhebleri" reddeden her yeni bir görüs/fikir, gidilen yeni bir "mezhebtir". "Mezhebleri" reddeden her yeni bir görüs/fikir, gidilen yeni bir "mezhebtir". Türkce konusan, Türkce düsünen ve Türkce yazan inkarcilar icin Türkce Dili Sözlügünden bir alinti yaparak dinsizlere son bir kez daha yuh cekmek istiyorum... Kaynak: Türk Dil Kurumu mezhep isim Arapça me£heb 1 . Bir dinin görüş, yorum ve anlayış ayrılıkları sebebiyle ortaya çıkan kollarından her biri: "Anasının hatırasına bu derin hürmet, ömrünün sonlarına doğru, babamda âdeta bir mezhep hâlini almıştı."- Y. K. Karaosmanoğlu. 2 . (eskimiş) Öğreti. 3 . (mecaz) Anlayış, görüş. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 14:39 Düsünen insanlari susturmak ve bastirmak icin Allah in acik tutulmasini istedigi ICTIHAD kapisini Kapamayi DIN sayanlarin yaptiklari büyük bir CINAYETTIR ! Insanlik Bu Cinayeti isleyen MEZHEPLERDEN ALLAH in ve TARIH in Huzurunda Elbette DAVACI olacaktir !.. KURAN kürsüsünden sana bakiyorum HIZLICHAT !.. Suclularin telasi icindesin !.. ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 14:42 Mütesabih ayet ile Muhkem ayeti ayird edemeyen ückagitcilar? Mütesabih ayetleri hangi "Meal" ile acikliyorsunuz? Mütesabih ayetleri nasil hükme bagliyorsunuz? Mütesabih ayetlerle ilgili hangi fikir babasinin eserlerini okuyorsunuz? O okuduklariniz o yorumlari yapanlarin mezhebi olmuyor mu? Sünneti nasil kabul ediyorsunuz? (Sünneti inkar ettiginizin farkinda olmadiginiz kesin ama ben yine de sormak istedim) Mezhepleri inkar eden yeryüzünde kac cesit firka vardir? Mezhepleri bir kenara aldigimizda bu dini nasil yasatacaksiniz? Söyledikleriniz sizi ruhban sinifina sokmuyor mu? Mezhep imamlarimizi (Allah(cc) hepsinden razi olsun) bir kenara aldigimizda ve sizin söylemlerinize yada yorumlariniza ayak uydurdugumuzda bu dini nasil yasayacagiz? Siz mi ictihad edeceksiniz? Kim hüküm aciklayacak? Sizin sözlerinizin hükmü ne olacak? Arapca bilmeyenler dinsiz mi sayilacak? Meal ile mi amel edecegiz? Hangi profesörü ölcü kabul edecegiz? Kurani kim Türkceye tercüme edecek? Tercüme edenlerin Arapca bilgilerini nasil ölcecegiz? Herkes Arapca dilini bilmek zorunda mi kalacak? Kuran size göre kac ayet? (daha binlerce soru sormak mümkün) .... Not: Bir kez daha yuh cekiyor, yüzlerinize tükürüyorum... Cahilsiniz Cahil... Internette zaman öldürmek yerine gidin okuyun da ögrenin biraz... ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 14:49 Inkarci ve iftiraci budala? Ictihad kapisinin kapali oldugunu hangi sahte dergahtan ögrendin? Yok öyle bir sey... Ictihad kapisi kiyamete kadar aciktir. Iftira atmadan önce git iyi ögren... Okuduklarin sana yetmemis. Okuduklarin okumadiklarinin yaninda cölde bir kum tanesi kadar deger tasimiyor... Hic bir sey bilmiyorsun... Bilgisizligin seni Kafir yapmis... Belam`lik yapiyorsun Forumda... Belam ibni Baura yi da bilirsin sen... Hic farkin yok ondan... Rezilsin rezil... Allah adina Allaha saldiran bir kafirsin sen... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 15:23 Nerede Okuyalim ![]() Ruhban okullarinda mi ? Bana ruhbanliktan dem vuran Aliga bir bak hele ![]() Bu sinifi Ortaya cikaran kim ? Mezheplerin Degil mi ?`.. Nedir SEYHLER SULTANLAR EFENDILER VELILER ? Kuran böyle bir sinifi lanetlerken Kabul etmezken Hatta seytan evliyasi olarak anarken siz yüceltiyorsunuz !.. Sünnetmis !.. Nedir senin icin SÜNNET ? Arap takkesi ile FISTANI baska anladigin bir sey var mi ? Riba zulmü dedik Bir satir yazdin mi ? Yazamazsin isine gelmez Seyhlerinin rantlarina nasil Riba diyeceksin ki ? Behey sarlatan !.. Kuran in ne istedigini anlanmak icin kendi dilindeki cevirisini okuyup ögrenen insanlar Müslüman olamiyor ve sevap alamiyorda; Allah in maksadini hic anlamamak sureti ile okuyan aliklar Nasil Müslüman olup sevap aliyor ? Bu senin söyledigin herzeler KURANSAL gercegi saklamak icin En kestirme yoldur HIZBUL SEYTAN efendi !.. Kuran layiki ile tercüme edilmez o halde özgün metni okumak gereklidir demeye getiriyorsun. Bu dogru ise Allah in Kullarindan KURAN i okuyup tedebbür etmelerini istemesi ABESTIR !.. Allah ABES ile ugrasmiyacagina göre isin dogrusu nedir ? Kuran in layiki ile tercüme edilmesi baskadir,tercüme edilip okunmasi gerektigi baskadir. Hic bir KURAN cevirmeni Ben Filan dilde KURAN yaziyorum dememistir diyemez de .. Tercüme yeni bir KURAN degildir,hic bir tercümenin Kuran in i"cazini ( kelam erisilmezligini )aynen koruyamamasi demektir. Ama unutulmasin ki I"cazin korunamamasi tercümenin manayi anlamaya engel olmasi demek degildir !. SATIBI nin dedigi gibi: I"cazi ne anlamda ve hangi tarzda alirsaniz alin Bu KURAN in manasini kavramaya,O mana üzerinde akil yürütmeye engel degildir Tedebbüre ulasmak kacinilmazdir !..( satibi; Muvafakat,3/346-347 ) Tedebbüre Giden yolu tikayan baska bir bahanesi de sudur bu Mezhepperest YOBAZCIKLARIN: ** hangi dilde okursaniz okuyun ( arabca dahil ) Kuran i anliyamazsiniz ** Cünki icinde binlerce bilinmez mücmel ( Özetlenmis ) müskil ( anlasilmasi zor olan ) vardir. Asirlarca okutmadiginiz bir KITAP ta mücmeller de olusur müskiller de Bilmeceler de.. Isin esasina gelince: KURAN da ne müskil vardir ne de mücmel hele hele bilmece hic yoktur !. Mücmilller Müskiller ve Bilmeceler KURAN i geregince okumayanlarin Okumaya niyeti olmayan MEZHEP davarlarinin KAFALARINDADIR !.. KURAN i en iyi tefsir eden zamandir. Vakti gelmemis hic bir Kuran sirri acikliga kavusmaz !.. Bunun manasi KURAN in Muglakligi degil; MUHATABIN yetersizligidir !. Manalarin tecelli etmesinin yolu OKUMAMAK degil OKUMAK ,ANLAMAK ve DÜSÜNMEKTIR ! Kuran da yüzü askin Ayet Tafsil.Mufassal,beyan,mübeyyin,beyyine,beyyinat gibi aciklik netlik ayrintili olmak ifade eden sözcüklerle doludur.. Ama Kuran in MÜCMEL MÜSKIL veya MUGLAK olduguna iliskin degil Ayet ISARET bile YOKTUR !.. Bu SEYTAN USAKLARI MÜTESABIH ayetleri bilinmezlik eksenine oturtup KURAN in dörtte ücünü Insan tedebbürünün disina itiyorlar. HASA ! MÜTESABIHLER bilinmez degildir.Vakti gelince bilinecek olanlardir. Ama Allah bir seyi bilmezsiniz derse KIYAMET vakti gibi onu Bilmeyiz. Bunun da Mütesabihle alakasi yoktur. Bir Müslüman in Acikliyamadigi ayetin yanina Not düsmasi gerekir..Biz Bunu Zaman ve mekan Kavramlari ile acikliyamiyoruz vakti gelince aciklansin diye.. Yapilacak olan budur !.. Ama bu mezhepci Soytarilar ne yapiyor.. Kendi ilimsizlikllerinin verdigi soytarilikla Bilmedikleri anlmadiklari ayetlere yorum getiriyor.. Ondan sonra Dünya yuvarlak degildir dönmez böyle Diyen Kafir olur mürted ilan edilir Tövbe edip caymazsa Katli vacip olur diye ICMA ediyor.. Canim HALKIM Düsmeyin Bu Soytarilarin hizlanina Biz vakifiz hepsinin o muhtesem irfanina.. Batiyi bilmez dogu dan anlamaz görgüden yok bir vavesi Bir yasarmaz Göz bir Kizarmaz yüz BÜTÜN SERMAYESI !... ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 16:33 Heyecanin satirlarina yansimis. Her satirinda sayisiz hata yapmissin. Belli ki kalp atislarin hizlanmis. Sakin ol hele... Ne o öyle onca hata? Eli kalem tutmus kimse ile hic mi yazismadin sen? Seninle ilmi herhangi bir konuda yazismak fazilet olsaydi, o yazdiklarini sana bir bir yedirmek benim icin erdemlilik olurdu... Sana ilmi yanit veren kim? Senin ilmin varmi ki? Sen kendinden baskasini göremeyen bir deve kususun... Sokmussun kafani kuma, saldiriyorsun aklin sira... Cok komik bir halin var, cok komik... Sana sahte seyhleri savunan kim? Ruhbanligi savunan kim? Zirvalamissin yine. Iftiralarinin bir cogunu ehli sünnet reddediyor, haberin yok. O sarildigin Müstesrikler, o saldirdigin Müctehidler ile kiyas bile edilemezler... Sen var git o müstestiklerin yoluna... Hesap günü cetin olacaktir. O gün izleriz senin yüzündeki o gülücükleri... O gün izletirsin bize belamligini... Riba demis mis... Hayiz demis mis... Akli sira daha bir cok seyler demis mis... Yau bre dinsiz? Ehli Sünnete inkar edinceye dek, okuyup ögrensene aslini astarini. Iddialarinin gercekle hic bir ilgisi yok... Giydirmisler sana bir sarik bir salvar... Aktardigin eserlere yazilan "reddiyelerden" haberin bile yok. Ehli Sünneti tanimiyorsun. Türkiye de malum ve meshur bir kac tekke ile Ehli Sünnet anlatilmaz, bilmiyorsun... Sen var git inkar et. Canin Halkin senin actigin yoldan yürüyecektir. Cünkü cok kolay bir yol. Ibadet yok. Emir yok, yasak yok. Her yol Paris... Canin Halkina seslenirken aynen söyle de; -Ey Benim Canim Halkim! Siz benim söylediklerime kulak asmayin. Zira, benim söylediklerime kulak asarsaniz, benim mezhebime uymus olursunuz. (!) Belamlarla, Bidatlerle, Müstesriklerle hic bir isimiz olmaz bizim... Eyy Deve kusu? Yanlis tarlada sokmussun kafani kuma! Önce edep ögren, Sonra ilim. Fikir babalarinla da anlasamadigin her satirindan belli. Acmissin kendi cigirini bu gencecik yasta... Ha gayret bre dinsiz, ha gayret... Heyecanlanmadan inkar et! Müfteri bir dinsizsin. Allah seni hidayete erdirsin. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 17:26 Muhahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahaaha!.. . Ehlisünneti tanimazmisim ![]() ben sana ehlisünnetin kim oldugunu ve alcakliklarini bir bir Yazacagim tasalanma.. Biliyorsun Ben TIR ci Yobazim Vaktim kisitli.. Sadece hafta sonlari vaktim oluyor.. Bak bir SÖFÖR parcasi sana Kim oldugunu anlatacak.. her satirimda Hata yapmama gelince: Zurna da pesrev olmaz!.. Ne cikarsa BAHTINA !.. ![]() senin Kuran dan ne anladigina gelince: Sen onu Tilsim araci yapip Koruyucu olarak evin duvarina asarsin ![]() Böyle gördün dedenden Ne yaparsin ![]() Ulam Seytan müridi ![]() Ruhbanligi kim savunuyor diyorsun? Sahi kim savunuyor ? Bu Imam Hatipler ne okulu ? RUHBAN okulu degil mi ? Yoksa mühendis mi yetisiyor oralardan ? Ölülere Kuran üfürmek sizden cikiyor.. Kuran okuyup bagislama sizden cikiyor.. Peygamberin Ruhuna hediye adiyla Dua etmek kuran okumak sizden cikiyor be Asalak Vatigan taklitcileri Putperest Kullukcular.. Siz Kimsiniz ki Kuran in Muhatabi INIS yeri olan bir peygamber e kuran Hediye ediyorsunuz ? Siz KURAN i Öpersiniz icinde ne oldugunu bilmezsiniz ![]() Sahi KURAN öpmek de ne oluyor ? Saygi mi ? Sarlatanlik mi ? Yoksa BIDAT mi ? Yoksa siz Müslüman degil de SAMANIST misiniz ? Kuran ne zaman Toplandi Ey ZANGOC ? Hz. OSMAN zamanin da dersiniz siz ![]() neden biliyormusun ? Emevi hanedanina KURAN üzerinden pirim yapmak icin !.. ![]() fena fikir degil ![]() Ha bir de su var IBLISCIGIM; KUTUPLARA,Abdallara ücler e besler e yediler e Kirklar a Bir sey söylemedin ? Yoksa söyleyemedin mi ? Bunlari kim cikariyor ? Senin meshur MEZHEBIN mi Yoksa bilmedigimiz derin bir kaynagi mi var ? ![]() ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 17:38 Tirci Putperest? Yok yok, yine ele verdin kendini... Sen simdi hic namaz kilmadigini da söylersin. Hem bulursun kedine bir kac meal, olur biter... Sende bu kibir olduktan sonraa, sen peygamberleri bile yeniden imana cagirirsin. (!) O Mezhep imamlari da kim oluyormus? Sahi yok mu anlatilarinizda sahtekarlik yapmis olan bir peygamber? Vardir mutlaka... Kurani da inkar ediyorsunuz ama bunu acik acik söylemiyorsunuz. Neden söylemiyorsunuz? Öldürülmekten mi korkuyorsunuz? Eeee öyle ya Allah yolu ile Tirin yolu ayni degil elbet... Biri Allah`in ( cc) yolu, Bir digeri Tircinin yolu... Senin ailen ile aran nasil? Sizin evde namaz kiliniyor mu? Günde kac vakit namaz kiliyorsun? Günde kac km yol gidiyorsun? Gitmek dedim de bak yine aklima geldi. Ze He Be fiil kökünden türeyen Mezheb (Gidilen yol) kelimesi ve kavrami konusunda sana yazdiklarim seni sakin yüceltmesin... Sen gectigimiz hafta tart edilmistin... Emevilerle Ehli Sünnet arasinda baglanti yapabilmis olman, senin gangi mezhepten oldugunu gözler önüne sermis bulunmaktadir. Simdi ben senin yaptigini yapip, fikir babalarinin iplerine un mu sermeliyim? Yok yok, ben senin yüzüne tükürmeyi tercih ediyorum. Inan bana böylesi daha sevap... ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 17:44 Yine ilave edesim geldi. Imam Hatipleri Ehli Sünnet mi savunuyor mus? Harika cahilsin sen... Yuuh sana yuuuh... Gazete kültürü ile islam ancak böyle ögrenilir... Mükemmel bir dinsizsin sen... Girdigin yolda hiz yapmanin ne demek oldugunu da cok iyi bilirsin... Allah seni helak etsin... Igrenc bir kafirsin sen. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 17:55 Muhahahahahahahahahahahhahahahahahaha.. simdi benim mezhep imi mi arastirmaya karar verdin ? Hani mezhepler Hasa HAK ti ? Muhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.. Gectigimiz hafta evet TART edilistim Ve Yaklasik iki dakika gülmekten masanin altindan cikamamistim.. Evet Komikti ![]() Demek emevilerle ehlisünnet arasinda bir bag yok ![]() HELAL OLSUN !.. peki kim Bu ehlisünnet ? Diger adi ile Ehli"s Sünne ve"l Cemaa ? Kitabi ile: ITIKADU ehli"S Sünne ve"l CEMAA !.. yazari Biliyorsun ![]() Kara MUSHAF in yazari ( Mushaf-i RES ) SEYH ADI bin MÜSAFIR ![]() Yezidi Mezhepinin Kurucusu ![]() SEYTAN in AMUCASI ![]() Horoz sever misin ? ![]() Emevi kodamalari UDUL mu sence Yani GÜNAHSIZ mI ? :O) Biliyormusun Bunlara KURAN deyince zebralar gibi cifte atarlar da: Sünneti disliyor,sahabeye saygisiz,reformcu, ulema-i Kiram hazaratini kücümsüyor diye anirirlar ![]() Sende öyle geyirdin yukarda ![]() Ne TESADÜF ? Ne ? ![]() tesadüf e bak ki Eseri ehli Sünnetin Itikatlari ( Inanislari ) adini tasiyor ![]() Peygamber evladi katillerinin fikir babasi SEYH i .. Bir baglanti yok mu ? Yoksa baska bir ehlisünnet cemaati daha mi var ? ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 18:23 Ha gayret... Iste seni dinden cikaran naralarin bunlar... Senin derdin gercekten cok büyük. Daha cok nara atmalisin. Öyle bir cizgi benimsemis olman bize hic yabanci degil. Bak bu yüzden seni kale almiyoruz biz... Senin agzindaki bakla baska. Sahi sen Müslüman misin? Kuran i Kerimde eksiklik var mi? Hadi sunlari da bir söyle bir cirpida... Hadi göreyim seni, bak sen Tirci bir kafirsin. Senin iliklerine islemis Tarihteki olaylar. Allaha iman etmek yerine, o olaylarda takili kalmissin. Cözememissin. Cikamamissin isin icinden... Sen onu bunu birak da biraz magazin haberleri aktar bizlere... Yahudiler icin yahudilerden baskalari hayvandirlar. Ya senin ve senin gibiler icin? Sende yahudiler gibi mi inaniyorsun? Yaz yaz. Yaz ki kendine taraftar topla. Bak herkes senin yeni ictihadlarini bekliyor... Hic sansin yok bu toplumda... Islami ögrenememissin. Büyüklerin de ayni inat ugruna yoldan cikmislar... Onlarda olaylari kendilerine din edinmisler. Kurani yeniden Tevil etme geregi duymussunuz... Inkar etmissiniz vesselam... Bak böyle acik acik yazdigin icin (ne mal oldugunu ortaya koydugun icin) seninle yazisiyorum. Yoksa öyle kiviran ve manevralar yapanlari hic sevmem. (Bu forumda epey kivirdin sen eyy tirci putperest) Artik gercekleri yaz Alpi dinsizi... Kuran daki ayetlerin bir kisminin sonradan ilave edildigini yaz. Sünneti kabul etmediginizi yaz.. Yaz ki hem Müslümanlar senin ne mal oldugunu daha iyi anlasin. Hemde delilsiz dayanaksiz naralar attigini tüm dinsizler görsün... Hadi bak simdi sira sende... Hafta sonu dinsizliginin mezhebi icin davet et bizleri. Bak bizler kosa kosa senin sapik mezhebine gelicez... Hadi görem seni... Göster asil kirli yüzünü... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 18:33 Hasa sümme hasa !.. Kuran ve Din tamamdir !.. Onu Tamamladigini söyleyen senin mezhepin.. Hz. Osman tarafindan Toplandigini söyleyende senin mezhepin.. Isin komigi : Senin mezhep in Islam i Onun temsil ettigini ve namazi onun dogru kildigini savunuyor.. Bir Yahudilik var yani .o) Yani en güzel Yemegi siz yaptiniz en güzel kizi siz kaptiniz Siz neymissiniz be abi ? ![]() Lafin Kisasi senin mezhebin OTORITE geri kalan GEYIK !.. Muhahahahahahahaha.. Yahudilerin Hayvan teorisine cok benziyor ![]() Ama sizlere hayvan da dense siz kendinizi Kanarya kusu saniyorsunuz ![]() Hizli Cahatcigim; Bosuna debelenme defterinizi dürecegim ![]() TAAAK TAAAK TAAAK ! Kafana vuracagum Gitmeycegum bi yere ha Burda duracagum ![]() Bekle soytariliklarinizi ben Söyliyeyim sen tezkip et ![]() kimbilir belki Ku-kulux-Klan mezhebinden cikarsin emevi bagin olmadigina göre Muhahahahahahahahhahahahahahahahaha ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-13-03 19:00 Kendi mezhebini nicin anlatmiyorsun? Hangi sapik mezheptensin aciklasana arkadaslara? Sen yine yan yatti camura batti oyunu oynuyorsun. Ben senin agzindaki asil baklayi cikarmandan yanayim. Ama yazamiyorsun. Yazmiyorsun... Bana okudugun cesitli hikaye kitaplarindan bahsediyordun. Tir sürerken namaz kiliyor musun? Hatta dur dur. Sen yazi kimligin bakimindan bir bayan nidasi ile yaziyorsun. Sen bayan misin? (Bak bu soru daha okkali oldu) Kuran Müslümanligi denilen akimlarin hangi ucundasin? Siz kac parcasiniz haberin var mi? Sizin aranizdaki ihtilaflari ben mi saymaliyim? Sen insanlari nereye davet etmeyi düsünüyorsun? Savundugun dinin adi islam olmamasina ragmen nicin islam diyorsun? Allah demene sasirmiyorum. Zira, yeryüzünde bir cok din Allah diyor. Islam dinini parcalayabilecegini mi saniyorsun? Hmm dur yine ben yazayim. Sen sizi paramparca yapan bidat ehli olan kimselere kin besliyorsun. Onlari elinden gelse öldüreceksin. Allahtan tir sürüyorsun da öldüremiyorsun. Sen en son ne zaman hasta oldun? Hic agladin mi? Ezbere bildigin bir masal var mi? Kuran-i Kerimi hangi usule göre okuyorsun? Hangi rivayetlerden aldin Kuran okuma ilmini? Yau bazen bende ne sorular soruyorum öyle. :-) Senin okuma yazman var mi? Sen Kurani okuyabiliyor musun? elif be tee... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-13-03 22:52 Hizli söför namazini iki rekat kilar CHATcigim ![]() Merak etme sen. Aksam namazimizi da Üc rekat olarak eda ederiz.Allah kabul ederse.. Tabii senin fikihininda Kabul etmesi gerekir ama Avucunu yalasin.. Biz seferi de olsak orucumuzu da Tutar Namazimizi da kilariz Allah in izni ile.. Sizin Gibi Hindili Tavuklu Köylere ya SEFER deyip Giderek Ramazanda tikinip bir de Sahur istemeyiz.. ![]() ** Yazan Kişi: HizLiChaT Tarih: 10-14-03 10:45 bla bla bla... ** Yazan Kişi: Senol025 Tarih: 10-16-03 13:06 mezhepsizlik bir mezhep degildir! mezheplerden herhangi birine uymak = islamdan cikmak/shirk kosmak/putperest olmak Cünkü bütün haramlar ve günahlar Kuranda apacik belli iken, bunlar Kurani eksik görüp, uydurma hadislerle bir sürü haram üretmislerdir. örnek olarak orucunu kasten bozanin, hanefide 61 gün kefaret gerekir. diger 3 mezhepde(safi,maliki,hanbeli) 1 e 1 gün tutulur. dogrusuda budur! Kuranda teyemmüm gectigi halde safi bunu kabullenmez, hanefi kabullenir. Vitir namazi hanefide vaciptir, safide yoktur. "Subhaneke" ve "Kunut duasi" Kuranin hicbir yerinde ayet olarak gecmez! biri Hanefinin digeri bilmem hangi mezhebin uydurmasidir! Öyle papaganlar gibi ne söylediginizi bile bilmeden/anlamadan namaz olmaz!!! Kuran: "vay o namaz kilanlarin halineki, onlar kildiklari namazdan habersizdirler" ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 10-17-03 15:48 Senol Kardes ; NUR Ol sen ya ![]() Evet Bunlarin kildigi namaz kabul olmaz ![]() neden dersen ;bunlar Allah katinda gerzekler ile ayni Klasmanda görülür.. Cünkü ne dedigini bilmeden namaz kilmak ancak GERZEKLERE mahsus bir davranis türüdür.. Binanaleyh bunlarin Namazi Beytullah da Tef ve islik calmadan öte gitmez ![]() |
|
|||
![]() iyi valla.... Allahsizlikta Allaha tapmaktir...
|