| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() Aleviler asirlar boyunca cirkin Iftiralara Ugramis itilmis kakilmis ve horlanmislardir.
Tek suclari ise Peygamber in ehlibeytine sadik kalmalari KURAN Buyruguna Uymalaridir. Peygamber evladi katilleri Yapilan Bu katliamlara sessiz kalan Zümreyi " amu"l cemaa " ( Müslümanlarin beraberlik yili ) adi altinta: Sünnete uyanlar " EHL-I SÜNNET " Ilan etmislerdir. Iste bu ünvan o gün bu gündür Ehli beyt in haklarini savunanlar disinda kalan Topluluklari ifade eder. Ben Müslümanim Dogruluk özümdür. Bir Sünni Olarak Kendimi aleviler den özür dilemeye ve onlara dostluk kardeslik elimi uzatmaya Mecbur hissediyorum. Biz Müslümansak.Emevi siyasetini ancak LANETLERIZ ! Emevi siyaseti Tahrif ve tahrip ettigi dini evladini katlettigi peygamber i Siyasal cikarlari icin Paravan yapan bir siyasettir. O zaman " ben müslümanim " diyen Arkadaslari Dogruluga davet ediyorum.. hoscakalin |
|
|||
![]() AB, ABD, Kıbrıs ve genelde tüm dış politikada bir Damat Ferit edebiyatı, yani mandacılık, başını almış gidiyor. Bu edebiyata destek vermeyenler çağdaşlığa, özgürlüğe, refaha karşı çıkan ilkel yaratıklar gibi damgalanıyor, öyle tanıtılıyor.
Şaşırtıcı olan şu: Bu edebiyatın başını çekenler, çok kısa bir zaman önce, ilkelliğin, ortaçağcılığın, engizisyonun çocukları olarak yerden yere çalınan dinciler, siyasal İslamcılar... Destekçileri ise, o dincileri neredeyse kazurat gibi gören, maymun ölüsü gibi lanetleyen dinsiz-kitapsız, hedonist-materyalist takım... Bu destekçi gürûh; dincilik iktidar olunca, yüz seksen derece çark edip midelerini tuta tuta siyasal İslam’ın tahribatı lehine Damat Ferit edebiyatı üretiyorlar. Nedir Damat Ferit edebiyatı? Damat Ferit, Türk tarihinin en amansız hainlerinden biridir. Türk Kurtuluş Savaşı’na karşı çıkmış, bu savaşın öncülerini, gazilerini, şehitlerini Haçlı işgalciler lehine lanetlemiş, yok etmeye çalışmıştır. Damat Ferit, Türkiye adına (ve Türk ekmeğini yiyip Türkiye’nin imkânlarını kullanarak) Türk düşmanlığına hizmetin sembolü tipik bir alçaktır. Onun adına izafe ettiğimiz ‘edebiyat’ ise tarihin eşine az rastladığı bir fesat ve mandacılık (bazen de açık hıyanet) edebiyatıdır. Memleketin hemen her alanda en iyi yerlerine, su başlarına çöreklenmiş, çıkarından başka dini, imanı olmayan vicdanı ve yüreği virüslülerce üretilen bu edebiyatın yerkürede en yaygın ve etkin coğrafyası Türkiye’dir. Yüzyılı aşkın süredir böyledir bu... Şu gelinen yere bakın: Dini kullanarak kitleyi Allah ile aldatanların baş destekçileri o dinden nefret eden İslam ve Muhammed düşmanları...İçte ve dışta böyle... Bunlar, adı anıldığında kusmamak için kendilerini tutmaya çalıştıkları İslam’ı pazar yeri metaı olarak kullanan dincilere alabildiğine destek veriyorlar. Dinci ekipler, Cumhuriyet’i, ‘İnsanları toplum mühendislikleri uygulayarak şekillendiren Jakoben bir baskı mekanizması’ olarak niteleyip salvo üstüne salvo yapıyorlar. Bu sadist salvolar sırasında sadece zıvanadan çıkmakla kalmıyor, dinden, imandan, İslam’dan da firar edip ridde (ikrar ve imandan dönmek) çukuruna yuvarlanıyorlar da farkında bile olamıyorlar. “Ankara’nın şerrinden Brüksel’in şefaatine sığınmak zorundayız” diyecek kadar alçaklaşabiliyorlar. Bunların Atatürk mirasına duydukları kin, İblis’in Âdem’e duyduğu kinden kırk kat daha ağır...Bir gün, o kinin gayyasında boğulacaklarından hiç kuşkum yok...Ne yazık ki ülkeyi tahrip ediyorlar. Saltanat dincisi ekiplerin İslam nefretiyle dolu destekçileri aynı saldırıyı ‘ikinci cumhuriyet’ hezeyanı ile yapıyorlar. Tarihin eşine az rastladığı bu ‘dayanışma’ veya hıyanet nasıl mümkün oluyor? Bunun temelinde ‘omurgasızlık, imansızlık ve döneklik psikolojisi’ var. Bu fahişe psikolojiyi üretip yaşatmadan Türkiye örneğindeki hıyaneti ayakta tutamazsınız. Yaşar Kemal, nihayet baklayı ağzından çıkarmış. Diyor ki: “Türkiye’yi dönekler çürüttü.” ((15 Ocak tarihli gazeteler) Ve devam ediyor: “Bunların sayısı 1,2, 10, 100 değil...Alçaklığa hakları yoktur...Halkı aşağılamak nedir? Türkiye’nin bütün felaketi tabansız ve kemiksiz aydınlardan çıkıyor. Bunu bilmeliyiz, o aydınların üstüne de yürümeliyiz.” Kendilerinin alçaklığa hakları olduğunu sanan bu tabansızlar veya döneklerin icraat zeminleri imansızlığa dayanmaktadır. Şu veya bu fikri savunmak ayrı bir iştir, saygındır. Siz katılırsınız veya katılmazsınız ama bir fikrin gerçek temsilcisi, mümini olan adam, adamdır; saygıya layıktır. Saygın olmayan ve Türkiye’yi batırma türünden alçaklık timsali olanlar, bir fikrin temsilcisi değil, fahişesi veya zamparasıdır. Viski şişelerinin sayısını kim artırırsa, villa veya arabalarını kim daha görkemli yaparsa, daha çok geziye, sofraya, hediyeye kim paydaş yaparsa onun dümenini tutar, ona uşaklık ederler. Bunların bazıları, ‘Zaman değişti’ söylemine, bazıları ise sadece ‘Değiştim’ nutkuna sığınmaktadır. Türk dilinde ‘değişmek’ sözü, bunlar yüzünden ‘dönekleşmek’ anlamına gelir oldu. Zaten bizzat kendileri, dalgalarına taş atan eski yandaşlarını ikide-birde ‘dönek’ ilan etmektedir. Sağda olanı var, solda olanı var. Dincisi var, imansızı, kitapsızı var... Damat Ferit edebiyatının (veya fesadının) temel nitelikleri şöyle sıralanabilir: 1. Mandacılık: Batı veya Doğu dünyasından bir ülkenin uydusu, uşağı, hatta tutsağı olmayı isterler. Bağımsızlık bunları ışığın yarasayı rahatsız ettiği gibi rahatsız eder. 2. Dışarıdan icazet ve destek: İçerideki kurumlarla asla barışık değillerdir. Halkla da barışık değillerdir. Halktan oy almak için Allah ile veya güncel bazı kavramlarla aldatmalar yapıp oyu kaptıktan sonra halkı adeta leş gibi görür, ayaklarıyla bir kenara iterler. Esas hizmetleri, dışarıdan kotarılan para ve güç odaklarıyla bunların bağlı olduğu dış ülkeleredir. Özellikle Hıristiyan Batı ülkeleri. Bu edebiyatın çok sevdiği ve göklere çıkararak övdüğü politikacıların başında gelen Recep Tayyip Erdoğan, kısa bir süre önce, baştan beri desteğini ve icazetini aldığı Batılı güç odaklarına (ki içlerinde Yunanistan Başbakanı Karamanlis de vardır) şöyle yakarmıştır: “İçeride zor durumdayım, lütfen yardım edin!” (Yunan gazetesi Etnos’tan naklen Cumhuriyet, 25 Mart 2005) Türk Başbakanı Erdoğan, bu yakarısını Kıbrıs Rum kesimini tanımaya yönelik imza söz konusu olduğunda, Yunan Başbakanı Kostas Karamanlis’e arz etmiş, Karamanlis de, onun bu yakarısını anlayışla karşılayıp bu konuda gereken himmeti göstermesi için Kıbrıs Rum lideri Tasos Papadapulos’a iletmiştir. Karamanlis, Papadapulos’un merhametini, ‘Türk Başbakanı’ unvanı taşıyan RT Erdoğan lehine şu ilginç sözlerle tahrik etmiştir: “Türkiye’nin üyeliğine karşı kullanılacak bir veto, uyguladığımız ortak politikaları başarısız kılar.” Demek oluyor ki, Kıbrıs konusunda Karamanlis, Papadapulos ve onlardan himmet istirham eden Türk Başbakanı RT Erdoğan, aralarında belirledikleri bir ortak politika yürütmektedirler. Bu ortak politikaları yüzündendir ki Türk Başbakan, Türkiye içinde çok zor durumda kalmış ve başarıya ulaşabilmesi içinYunanlı arkadaşına sığınma ihtiyacı hissetmiştir. Erdoğan’ın, daha seçim yapılmadan, ABD kurmaylarına Türk ordusuyla arasının iyileştirilmesi yolunda ricada bulunduğu, onlara akıl almaz vaatler sunduğu Türk ve dünya basınında uzun uzun yazılıp tartışılmıştır. Prof.Yasar Nuri ÖZTÜRK |
|
|||
![]() Evet arabcasindan türkceye cevrilisi böyle
![]() Komik degil mi ?.. Neden acaba Müslüman Cariye nin Tesettürü erkek gibi de Müslüman Hanimin tesettürü öyle degil.. Kuran emri Cariye ile hanima ayri mi geldi ?.. ![]() Öyle Olmali ki Islam ulemasi Iki sekilde Icma etmis.. 1- Cariye nin örtünmesi 2- Kadinlarin örtünmesi ![]() Bu nasil oluyor ey sünnet ehli ?.. ** Yazan Kişi: efe22 Tarih: 03-15-05 18:46 Biz müslümanlar ne zaman uyanacagiz. analarimizin, bacilarimizin, hanimlarimizin namusunu ölümü göze alip koruyacagimiza dair verdigimiz sözü ne cabuk unuttuk. gayrimüslümler müslüman kadininin namusu olan basörtüsüne el atiyor ve biz hala susuyoruz. resulullahin yüzüne nasil bakacaz mahserde. allah sonumuzu hayir etsin ** Müslümanlarin Namusu Bu kadar mi UCUZ ?.. Bir bas örtüsü Kac para ?.. Bak Müslüman; Namus u Bas örtüsüne DIN i de Arab Fistanina indirgersen Sana Iblis karsidan Güler.. Bunu Kulagina Küpe Yap iyi sakla.. Müslüman Cariyelerin Namaz kilarken Bile Baslarini Örtmeleri Yasakti.. Bunu O meshur Fikihinizda bulursun ÖMER devrini bir arastir. Durum Böyle olunca sormak gerekir. Allah Cariyelere ayri kitap Hanimlara ayri kitap mi indirdi Diye ![]() Sizin Müslümanlik Bunu daha cözemedi.. Yine Fikihlarinizi Incelersen Cook BÖYYÜK ulemanizin Iki Konuda Icmasini Görürsün Kadinlarin Örtünmeleri Ve Cariyelerin Örtünmeleri.. Bunun nasil oldugunu da Sizin Müslümanlar Daha cözemedi.. Bunlari Cözünce Bana da bir haber ver Meraktayim.. ![]() Bakalim birinsan ne buyurmus ![]() BAS ÖRTÜYE KARSI CIKANLAR! IYI BILSINLERKI ,O ALLAH IN EMRIDIR!! BIR MÜSLÜMAN TAKMASA DINDEN CIKMAZ..LAKIN, KARSI CIKARSA, KAFIR OLUR! DIYER BÜTÜN EMIRLERDE AYNIDIR!! MÜSLÜMANLARA HATIRLATILIR!! * Yalan !.. Bas örtüsü Allahin emri degil Arablarin Bir sinifini yansitan sosyal bir simgedir. Özgür kadinlara aittir. Özgür olmayan Müslüman kadinlar Baslarini Örtemez Onlarin örtünmesi erkeklerin Örtünmesi gibidir. Peki Özgür Olmayan Kadinlar Allahin Kulu degil midir ?.. Gayet Tabii Allahin Kuludur... O zaman Basörtüsü Allahin emri degildir. Bas örtüsü Allahin emridir Diyenler ayetlerini getirmek Zorundadir. Yoksa Allah adina din Koyup Kafirlige Yelken acmis olacaklardir. Bu simgenin Arabca ve Farsca da sergilenisinide görelim Arabca ve Farsca da : SER : Bas anlamindadir. BEST : Bagli - örtü - kapamak anlamindadir. SERBEST : Basi bagli - Basi Kapali - ÖZGÜR anlaminda kullanilir.. yani Basi Bagli Arab Hanimlarinin Bas örtüleri Özgür olduklarini simgeler.. Cariye veya Özgür olmayan Kadinlarla karistirilmasin diye.. Bu kadar Basittir... Ama Cehalet bunu DIN sanir.. Olacak o kadar.. Kuran da Asure tarifi arayanlara Cok Görülmez.. ![]() Geleneksel FIKIHLARN örtünme ICMALARI Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-11-04 17:39 ICMA 1: Köle ve Cariye kadinlarin avretlerine ( örtünmesi gereken yerlerine )bas ve gögüslerin dahil bulunmadigi.. ICMA 2: Kadinlarin el ve yüz disindaki tüm vucut bölgelerinin AVRET oldugu sonuc olarak da örtülmesi gerektigi... Bu sekilde Ulema nin Iki ICMASI vardir. Meraklisi olan arastirir.Bütün geleneksel FIKIHLAR bunu kabul eder. Müslüman gecinen arkadaslardan bir aciklama bekliyorum.. hangi Icma Dogrudur !.. Bu kabuller esas alindiginda ÖRTÜNMEK bir DIN EMRIMIDIR ??? Bu kabullerden yola cikarsak Örtünme sosyal bir konum belirleyici ÖRF olur. Buraya yukari yazdigim Icma larin birincisi dogru ise ikincisinin su sekilde düzeltilmesi gerekir: HÜR kadinin örtülmesi gereken yerleri yüz ve elleri disinda tüm bölgelerdir. Oysa ki günümüzün gelenekcileri Örtünmeden söz ederken sadece KADININ demekte ve HÜR sözcügünü kullanmamaktadir.Cünkü Köle -cariye hür kadin ayriminin olmadigini Bu gün biliyorlar Yani birinci ICMA dogru ise o zaman örtünme konusu bir Din emri olmaktan cikar sadece sosyal konum belirliyici bir ÖRFI düzenleme olur.. birinci ICMA yok veya isabetsiz sayiliyorsa O zaman ICMA denen kavram ve kuruma geleneksel anlayisin yükledigi Baglayicilik temelden cöker.Bir kurum bir yerde baglayici bir baska yerde isabetsiz ve ise yaramaz Olabiliyorsa Inananlarin kaderi O kavram veya kuruma TESLIM EDILEMEZ ! Geleneksel Fikih a göre kadinlar Hür ve cariye olarak ikiye ayrilmaktadir. Cariyelerin örtünmesi tipki erkeklerinki gibidir.Yani onlar edep yerlerini örttüklerinde örtünme görevlerini yerine getirmis olurlar.. dahasi da var;Cariyeler örtünme serbetisine sahip olarak kalmazlar. Örtünmemeleri sart kosulur.Namaz kilarken bile baslarini örtmelerine izin verilmez.. Hz. Ömer gibi bir Sahabi nin,Basi örtülü olarak namaz kilan bir cariye nin basini actigini ve onu : ** Sen Hür kadinlara mi özeniyorsun ** Seklinde azarlayip Dövdügü rivayeti konu ile ilgili kaynaklarda yazilidir..Arastirabilirsiniz.. Burada iki ihtimal var: hz.Ömer in bu yaptigi bir bidat olarak RED edilecektir ki Dogrusu da budur.Cünkü Kuran kadinlari cariye hür diye ikiye ayirmadigi gibi hic bir emrini özellikle Ibadetleri hürler ve cariyeler icin Iki ayri düzenlemeye Tabii tutmamistir..Eger tutsaydi Zaten evrensel HAK dini olmazdi..BIR SINIF IDEOLOJISI olurdu sizin Inanciniz gibi :O) ikinci sik ise Ömer in davranisi bir BIDAT degil DIN in bir uygulamasidir. O zaman örtünmenin bir DIN EMRI oldugunu idda etmek TUTARSIZLIK olur. Cünkü Allah Kullarindan her bir sosyal sinif icin ayri bir DIN göndermemistir. Örtünme emri Kadinlardan bir sosyal sinif icin baska öbür sinif icin baska oluyorsa Bir DIN emri olmaktan cikar Sosyolojik Bir sinif göstergesi olur. O zamanda sunu söylemek gerekir: Bu günkü dünya da HÜR_CARIYE-KÖLE gibi ayrimlar olmadigina göre( ki Islam in da amaci budur ) ÖRTÜNME DIYE BIR DIN EMRI OLAMAZ !... Simdi Olaya KURAN acisindan bakalim: Su bir gercek ki KURAN da kadinin örtünmesi ile ilgili EMIRLER vardir.ancak bu emirler bu günkü Islam(!) dünyasinda Özellikle Arab-ACEM cografyasinda siyasal bir simge ye dönüstürülen ve adina tesettür denen Cok Ilginc :O) Bunun kelime anlami yani tesettür ün : Zorla baski ile kapanma ve kapatmadir ![]() Uygulamanin Iddalarina asla destek vermez.. Kuran in Örtünme emri ABDEST ORGANLARINI yani el dirseklere kadar yüz SAC ve ayaklari icermemektedir. Basin Örtülmesi sosyal sinif göstergesidir. Eskiden toplumun Hürler kisimina ait olanlar SERBEST sözcügü ile taninirdi serbest Farsca daki SER ( Bas ) BEST ( bagli ) kelimelerinin birlesmesinden olusmustur ki ** Basi bagli demektir. KURAN in örtünme emri tüm kadinlaradir.Cariye hür diye ayrim yoktur. NUR 31.ayet de basin örtülmesini buyruk altina alan bir ifade yoktur. Bu ayet deki emir Kipi Basa iliskin degil Gögüs e iliskin bir emir kipidir. yani Mutlak emir gögüsün Kapatilmasina yöneliktir.. simdi size gazali ye Imam safii ye Fahreddin RAZI ye girmeden Hanefi fikihinin ve FIKHI tefsirin öncülerinden Biri sayilan el-CASSAS Ahkamü"l KURAN adli tefsirinde NUR 31 ayeti aciklarken örtünme ili ilgili sözlerini aktarayim ![]() ** Bu Ayet den anlasilir ki Kadinin gögsü ve boynu avrettir.yabanci erkeklerin görmesi caiz olmaz Evet el-CASSAS böyle diyor.. Said bin CÜBEYR Tabiun devrinin en ünlü mefessirlerinden biridir bu zat Söyle diyor: Saclarin acilmasi HARAM degil sadece MEKRUH tur.. Imam MALIK de böyle diyor Razi Öyle diyor Safi böyle diyor malik Söyle diyor.. ![]() Eeee hani ICMA nerede ? isin kötüsü SÜNNET in verileri de ABDEST uzuvlarinin Örtünmeye dahil olmadigini gösteriyor.. Bu konuda bakin : Ibrahim en-NEHAI ( taberi-tefsir 18 /120 ) Imam es-SARASI Abdullah el-Mavsili Ayrica KAFFAL ( Ebu Bekr Muhammed b.ali es-SASI Büyük kaffal diye anilir.. evet bir Maruzatiniz varsa simdi Duymak isterim.. Ha unutmadan da yazayim ![]() Yeri gelmisken Bas örtüsü ( Türban ) Yasakcisi AKP ni KINIYORUM efendim.. Neden kizlarimizi Basörtüsü yüzünden Üni Kapilarinda Bekletip Hayatlarini Karartiyorlar ?.. Kahrolsun bu yasakci zihniyet !.. Umarim beni Sünnetci arkadaslarim destekliyeceklerdir.. Sevgilerimle efendim |
|
|||
![]() Hasisin konusu cok Ilginc bir konu..
Bu Konu hakkinda Güzel bir kitap okumak istersen " ILLUMINATI " ( aydinlatilmislar -Isik tutulmuslar ) adli eseri okumani Tavsiye ederim ( Dan BROWN ) Kilise nin asirlardir bilim e karsi actigi savastan ve bunun günümüze yansiyan sonuclarindan söz ediyor.. |
|
|||
![]() Dinle, bu ney nasıl şikayet ediyor, ayrılıkları nasıl anlatıyor. Diyor ki:
Beni kamışlıktan kestiklerinden beri feryadımla kadın da ağlayıp inlemiştir, erkek de. Ayrılıktan parça parça olmuş bir gönül isterim ki aşk ve özlem derdini anlatayım ona. Aslından uzak kalan kişi buluşma zamanını arar durur. Ben her toplulukta ağladım, inledim. İyi hallilerle de eş oldum, kötü hallilerle de. Herkes kendi zannınca dost oldu bana. İçimdeki sırlarımı ise kimse aramadı. Benim sırrım, feryadımdan uzak değil, fakat gözde, kulakta o ışık yok. Beden candan, can da bedenden gizli değil; fakat kimseye canı görmeye izin yok. Ateştir neyin bu sesi, yel değil. Kimde bu ateş yok ise, yok olsun o kişi. "Aşk ateşidir ki neye düştü, aşk coskunluğudur ki şaraba düştü. Ney, bir dosttan ayrılana eştir, dosttur, perdeleri perdemizi yırttı gitti. Ney kanlarla dolu bir yolun sözünü etmede. Mecnun"un aşk hikayelerini anlatmada. Ney gibi bir zehri, ney gibi bir panzehiri kim gördü? Ney gibi bir solukdaşı, bir hasret çekeni kim gördü? "Bu aklın mahremi, akılsızdan başkası değildir, dile de kulaktan başka müşteri yoktur. Gamımızla günler geçti, akşamlar oldu, günler yanışlarla yoldaş kesildi de yandı gittiler. Günler geçip gitti ise, de ki: Geçin gidin, pervamız yok. Sen kal ey dost, temizlikte sana benzer yok. Balıktan başka herkes suya yandı, rızkı olmayanın da günü uzadıkça uzadı. Ham; pişkin, olgun kişinin halini hiç mi hiç anlayamaz. Öyle ise sözü kısa kesmek gerek vesselam. [ I, 1-18] Herşey sevgilidir, aşıksa bir perde; diri olan sevgilidir aşıksa bir ölü. Kimin aşka meyli yoksa kanatsız bir kuşa döner; eyvahlar olsun ona. Sevgilimin ısığı önde, artta olmadıkça nasıl önü-ardı akıl edeyim ben? Aşk bu sözün söylenmesini ister; ayna gammaz olmaz da ne olur? Aynan, biliyor musun, neden gammaz değil? Yüzünden toz, pas silinmemiş, arınmamış da ondan. [ I, 30-34 ] Al mesnevinin güllerini Gönül vazosunda iyi sakla ![]() |
|
|||
![]() Yazan Kişi: Urungu
Tarih: 05-29-05 09:04 Misira vardiginda karisini firavuna bacim diye tanitip onun altina ceken ibraam...bir sürü mal ve neseb peydah eyledikten sonra geri arabistana dönmüs....ama gittigi diger yerlerde de karisini hep bacim diye tanitmis... aklinda fikrinde hainlik olmayan bir kisi bunu niye yapsin...? Doksan küsur yasindan sonra, firavunun ve "BACI" sinin diger oynaslarinin sayesinde evlat ve mal mülk sahibi olmus... Simdi gelelim isin can alici püf noktasina....yahudilerin ve araplarin "BABAMIZ" diye sahip ciktiklari bu ibraam in cocuklari ne oluyorlar...? Biz "araplara ve yahudilere" PIC derken yalan mi söylüyoruz..? PIC in ne oldugunu lavugun biri bana aciklamak ihtiyaci hissetmis.... Babasi belli olmayan Besmelesiz dogan Doksan bilmem kac yasina kadar cocugu olmayan ibraam in, ne hikmetse yollara düsüp karisini bacim diye pazarlamaya basladiktan sonra birdenbire mali, mülkü, develeri ve de evlatlarinda bir cogalma...bir cogalma...bereket ki hem de ne bereket.....Allah verirse veriyor canim....zart ....zurt... "BACI" sini pazarladigi kisilerin her seferinde O ise "BESMELE" cekerek basladigini hic sanmiyorum dersem........o arkadasin bana aciklamak ihtiyaci hissettigi konuya da aciklik getirmis oluruz herhalde....... Aklinizi basiniza devsirin ve terkedin bu piclerin uydurdugu pislikleri.... Son pismanlik fayda etmez....haaaa ** Yazan Kişi: Urungu Tarih: 05-29-05 09:17 Her ne hikmetse bütün peygamberler de bu pazarlamaci arkadasin sülalesinden cikmis.....acaba Allah "PIC" leri daha mi cok seviyor.....? ** Yazan Kişi: Nebenbuhler Tarih: 05-29-05 09:26 Bunlar yahudilerle karindasmi oluyor ya Urungu?:-)) Ishak=Yahudi,Ismail=Arap ** Yazan Kişi: Urungu Tarih: 05-29-05 09:37 Yok kardes, Karindas olmuyorlar analari ayri.... ibraam da sermaye cok....zengin kapilarda da sermayeleri hep "BACIM" diye tanittigi icin babalari da belli degil.....gerisini sen düsün..... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-29-05 12:00 Bakalim Genesis ne yaziyor konu hakkinda: ..." Ve Firavun Abram i cagirip dedi: Bu yaptigin nedir ? Onun Karin oldugunu neden bana bildirmedin ? Nicin bu benim kiz kardesimdir dedin ,ben de onu Kari olarak aldim ?.. Ve simdi iste karin,al ve git ( Tekvin 12:18 -19 ) Yani siz Tevrat kadar Kuran okusaydiniz Müslüman Olma ihtimaliniz de olurdu.. Hahambaslari sizi ![]() Fakat Bu Söyledikleriniz Tevrat da yazmasina ragmen YALANDIR !.. UYDURMADIR !.. Bunu Bilincli ya da bilincsiz Olarak yapip yapmadiginizi Bilemem. Fakat Hz. Ibrahim e camur atmak hele yahudi dili ile Camur atmak o kadar ucuz degil !.. Davanizda sadiklardansaniz..Bilgilerinizi Kaynaklarinizi dökün ortaya **Ey kendilerine kitap verilenler, niçin İbrahim hakkında tartışıyorsunuz? Oysa Tevrat ve İncil ancak ondan sonra indirildi. Bunuda mı kavraya mıyorsunuz? ( Ali Imran 65 )** 75. Kitap verilenlerden öylesi vardır ki, ona yüklerle emanet bıraksan onu sana geri verir. Yine onlardan öylesi vardır ki, ona bir dinar emanet etsen, tepesine binmedikçe onu sana vermez. Çünkü onlar: "Bizim aleyhimizde okur yazar olmayanlarda bir yol yok" derler ve Allah"a karşı bile bile yalan söylerler. 76. Hayır yol var! Her kim verdiği sözü yerine getirir ve sakınırsa şüphesiz, Allah o sakınanları sever. 77. Fakat Allah"a verdikleri sözü ve kendi yeminlerini bir kaç paraya satanlara gelince, onların ahirette hiçbir nasibi yoktur. Allah, onlarla konuşmayacak, kıyamet gününde onlara bakmayacak ve onları temize çıkarmayacaktır. Onların hakkı elim bir azaptır. 78. Bir de onlardan bir grup vardır ki, siz onu kitaptan sanasınız diye, dillerini kitaba bakarak eğip büğerler. Oysa o, kitaptan değildir. Yine: "O, Allah tarafındandır." derler. Oysa Allah tarafından değildir. Ama, bile bile Allah namına yalan söylerler. ( Ali Imran ) Böyle de Buyurmus ![]() Siz hele kaynaklarinizi dökün ben de size tükürdügünüzü yalatayim.. Ne var Bunda ![]() ** Yazan Kişi: Ahzab37 Tarih: 05-29-05 14:14 keh..keh..keh demek kitaba bakarak kitapta (tevrat-incil) olmayanları sanki kitapda varmış gibi allah adına konuşanlar varmış ![]() tevratın,incilin değiştirildiğine dair kurandan ayet getir !! (sözünün eriysen tabii) “De ki: "Ey kitap ehli, Tevrat"ı, İncil"i ve size Rabbinizden indirileni ayakta tutmadıkça hiç bir şey üzerinde değilsiniz. (Maide 68) Muhammed emmi bir yahudi hayranıydı !!!!!tevratın,incilin değiştirilmiş olması,Muhammedin yaşadığı yıllarda imkan dahilinde değildir. ha !! tükürük benim değil ki,bana yalatasın . Muhammed emminin..... artık yalarmısın,başkasına mı yalatırsın, ne yaparsan yap !!! ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-29-05 14:19 187. Vaktiyle Allah, kitap verilen okur yazarlardan: "Andolsun ki, onu insanlara anlatacaksınız ve gizlemeyeceksiniz." diye söz almıştı. Derken onlar, onu arkalarına atıp az bir para karşılığında sattılar. Ne kötü bir alışverişti bu! ( Ali Imran ) 174. Allah"ın indirdiği kitaptan birşeyi gizleyip de bununla biraz para alanlar muhakkak ki, karınlarına ateşten başka bir şey yemezler ve kıyamet günü Allah onlarla ne konuşur, ne de onları temize çıkarır; onlara sadece pek elem veren bir azap vardır. 175. İşte onlar, hidayeti verip sapıklığı, bağışlamayı bırakıp azabı satın alan kiselerdir. Bunlar ateşe ne kadar da dayanıklı şeyler! 176. Zira bu azabın sebebi Allah"ın kitabı gerçekle indirmiş olmasındandır. Kitapta ayrılığa düşenler ise şüphesiz, haktan uzak bir ayrılık içindedirler. ( Bakara ) ** Yazan Kişi: Ahzab37 Tarih: 05-29-05 14:23 yemezler !! incilin-tevratın değiştirilmiş olmasına kanıt değil yazdıkların... zaten değiştirilmiş olma ihtimali,kurana ters düşer.. “De ki : ‘ Eğer doğruysanız, bu durumda Allah katından bu ikisinden daha doğru bir kitap getirinde, ona uymuş olayım.” (Kasas 49) muhammed emmiden daha mı iyi biliyorsun ?? haşa,maşa deme sakın !! light müslüman seni ![]() sakın ağzını,yüzünü yamultarak,kuranın işine gelmeyen ayetlerini es geçerek,islamın benimsediğin light versiyonunun savunacağım diye,kuranda varmış gibi,incil-tevrat değiştirilmiştir diyerek,yahudilerin durumuna düşme... “Ey iman edenler! Allah"a, elçisine indirdiği kitaba ve bundan önce indirdiği kitaba iman edin. Kim Allah’ı, meleklerini, kitaplarını, elçilerini ve ahiret gününü inkar ederse O, şüphesiz uzak bir sapıklıkla sapıtmıştır” (Nisa 136) ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-29-05 14:42 Muhammed emmi bir yahudi hayranıydı !!!!!tevratın,incilin değiştirilmiş olması,Muhammedin yaşadığı yıllarda imkan dahilinde değildir. * Muhahahahahahhahahahahhahhahahahhahahahaha.. Tevrat in Iceriginin degistirilmesi ve Yahudilerin Eski Putperest gelenekleri ile tevrati bezemesi Isa dan önce ( I.Ö ) 2100 lere dayanir. Ki Yukari da anlatilan hikaye genesis te söyle devam eder: Yukaridaki Firavuna Karisini verdikten sonra,bu kez GERAR krali Abimelek in ülkesini Ziyaret Eden Abram ( O zaman daha abraham yani ibrahim degil ) ayni sekilde Karisini Abimelek e verir Yani yukaridaki olay yine yasanir.. Daha sonra Tanri Abimelek in rüyasina girer ve Saray i ( Sara ) Abram a geri vermesini söyler. Tanri dan korkan Abimelek Karisini Abram a geri verir Fakat sormaktanda geri kalmaz: Nicin Saray i Karsi olarak tanitmadigini ve kardesi olarak tanittigini sorar cevap ilginctir: Cünkü gercekten bu yerde tanri korkusu yoktur;Ve karim yüzünden beni öldürecekler dedim.Ve gercektende kiz kardesimdir.Kendisi babamin kizidir,Fakat annemin kizi degildir,ve benim karim oldu ( Tekvin 20:1 -12 ) Bu sözler Kabile gelenegine uygun bir ic evliligi degi Dogrudan dogruya bir " ENSEST " iliskiyi ( evliligi ) anlat,maktadir. Ve kökenleri cok eskiye Mezepotamya ve misir in ilk hanedanlarina dek Dayanmaktadir. Ilk Yahudi Geleneklerinde Panteonde söz sahibi olanin yolu yarim kardes ile evlenmekten gecer.. Sümer de EN.KI Tanri AN in ilk dogan cocugudur. Ama hükümdarlik haklarini Kardesi EN.LIL e devretmek zorunda kalmistir.Cünkü kendisi bir cariyeden EN.LIL ise AN in yarim kiz kardesi ile yaptigi evlilikten dogmustur. Aynen OSIRIS ve SETH de diger Kiz kardes olan NEPHTYS ile evlenmislerdir. Genesis yazarlarina göre: Abram da TANRILAR ve KRALLARIN ilkesini yerine getirmis,Dolayisi ile saray in ona dogracagi ISHAH da Gercek SOYLU KAN a sahip olmustur. Bu da Yahudilerin Bu Kandan Gelen soylu ve SECILMIS IRK olduklari zirvasini Insanliga lanse edebil´mek icin uydurulmus bir zirvadir. Kisaca yaziyorum.. Arkadaslar Israr ederlerse Tarihler ve yaslarla ahmakliklarini Ispat edecegim böyle bir seyin Hic bir sekilde dogru olmadigini kanitliyacagim.. Gayet tabii bilim yolu ile.. Ayrica da sunu da eklemeyi yararli Buluyorum ![]() Yukaridaki Karisini Kiz kardesi gösterip Krallara verme hikayesi aynen Ugaritlerin KRET efsanesinden alinmistir ![]() Sümerologlarin Ortaya cikardigi bu efsane ilginctir. Bu UGRIT efsanesi ile Abram in Misir da yasadiklarinin " INNENA"nin Ölüler diyarina inisi " olarak bilinen mit ile tipa tip aynisidir ![]() Buradan da yola cikarak GENESIS in Bu kilit ismi ABRAM in farkli kültürlerin efsanelerinden alintilar-izler tasiyan KOMPOZIT bir kisilik oldugu ortaya cikiyor ![]() Ayrica Genesis in verdigi hic bir tarihin ve abram la ilgili olarak anlatilanlarin Onu bir kronolojiye yerlestirecek hic bir ip ucu vermedigi görülür.. Kuran a bakildiginda ise gercek ortaya cikar ![]() Sara Yani SARAY Hic de Genesis te anlatildigi gibi Abram in Hayatina mal olacak bir güzellige sahip degildir. Kendisine ISHAK müjdelendigi zaman 85-90 yaslarinda bir Kadindir. Isin tuhafi Bunu Genesis de Tasdikler ![]() ** Yazan Kişi: Ahzab37 Tarih: 05-29-05 15:00 tanrının oğlu; bu yaklaşım insanlık tarihinde hep olmuş... sadece isa,üzeyir değil,eski Türk önderleride kendilerini Tanrını oğlu olarak tanımlarlar.firavunda öyle. peki Muhammed emmi,basit bir insan oğlumu ???? müslümanların anlatımına göre,doğumu,çocukluğu ve daha sonraki yaşamı hiçde normal bir insana benzemiyor. efendim babasının (abdullat) alnındaki nur (ilahi) anasının rahmine düşmüş....yani allahın parmağı mı desem ,başka bir şeyimi desem ![]() çocukluğunda meleklerle aşır-neşir olmuş.göğsü yarılmış içine ne konmuşsa ?? büyünce zaten peygamber (yaradanın dünya işleri sorumlusu ) olmuş. bence muhammed emmi de normal değilmişmişmiş ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-29-05 15:01 Azhabcigim Bakiyorum Bilim isin icine girince Celallendin ![]() Tarihler ortadadir. Ya Bilim Ya masal.. Seciver.. YANI.... ![]() ** Ayrica Alintigi yaptiginiz ( Bilip bilmeden ) Tekvin Abram in yasini veriyor..veriyor da Sacmaliyarak veriyor ![]() Söyle ki: Abram in Babasi terah UR da iken Abram ve diger ogullarindan Haran in oglu LUT u yanina alarak HARRAN a göcer Baba terah 205 yasindayken burada ölür. Tekvin de abram in terah 70 yasindayken dogdugu bildirilir. Ardinda terah Harranda öldügünde 205 yasinda oldugu.. Demek ki Abram babasi öldügünde 135 yasinda olmalidir. Oyasa 12 ayet den yukariya baktigimiz zaman Dördüncü ayet de tanri nin Abram la konusmasinin ve bunun Ardindan KENAN a dogru yola cikilmasinin Abram 75 yasindayken gerceklestigini söyler. Abram in Babasi ölmeden 60 yil önce Harran i terk ettigi düsünülebilinir,ama bu Hem Genesis de olaylarin verilis sirasina uymaz hem de mantik sinirlarini zorlar.. Cünkü Terah in yanina Abram ,gelini saray ve LUT u alarak UR dan Harran a gecmesi nihai bir göc degil bir tür mola dir.Genesisi Bu yolculugun nihai hedefinin KENAN oldugunu bildirmektedir. Fakat Bunu acikliyamadan ölür. Bu anda 135 yasinda olmasi gereken abram in birden bire Tanri nin vahyi ile kenen a yollanmasi sirasinda 75 yasina düsürülmesi Genesisi yazarlarinin kücük bir dikkatsizligi olsa gerek ![]() ** Yazan Kişi: Ahzab37 Tarih: 05-29-05 23:00 alpi; bilim,bilim,bilim demişsin, yahudi hikayelerini aktarmışsın.. insaf be !!! ** ![]() |
|
|||
![]() Yazan Kişi: BuNeRezalet
Tarih: 05-27-05 10:15 1 ) Adem ve Havva hangi tarihte yaratıldılar? 2 ) Cennete hangi tarihte girdiler? 3 ) Hangi tarihte cennetten kovuldular? 4 ) Önce Adem mi yaratıldı, Havva mı? 5 ) Aralarında ne kadar yaş farkı vardı? 6 ) Adem ile Havva"nın kıyafetleri nasıldı? 7 ) Havva, başörtülü müydü, çarşaflı mı? Yoksa ...? 8 ) Ensest ilişki, günah mıdır, değil midir? 9 ) Adem ve Havva"nın çocukları ensest ilişki ile çoğalmış olmalı.. Yoksa, dünya belli bir nüfusa ulaşıncaya kadar ana ve babalar Allah"ın verdiği bir özel formülle seks yapmadan çocuklarını çamurdan mı yapmaya devam ettiler? ** Yazan Kişi: Nebenbuhler Tarih: 05-27-05 10:59 Allah bazi yerlerde Ensest iliskiye onay veriyor,vermiyor diyen varsa parmagini kaldirsin:-))) ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-27-05 12:53 ben kaldirdim !.. nereden onay veriyor ?.. 1 ) Adem ve Havva hangi tarihte yaratıldılar? 2 ) Cennete hangi tarihte girdiler? 3 ) Hangi tarihte cennetten kovuldular? 4 ) Önce Adem mi yaratıldı, Havva mı? 5 ) Aralarında ne kadar yaş farkı vardı? 6 ) Adem ile Havva"nın kıyafetleri nasıldı? 7 ) Havva, başörtülü müydü, çarşaflı mı? Yoksa ...? 8 ) Ensest ilişki, günah mıdır, değil midir? 9 ) Adem ve Havva"nın çocukları ensest ilişki ile çoğalmış olmalı.. Yoksa, dünya belli bir nüfusa ulaşıncaya kadar ana ve babalar Allah"ın verdiği bir özel formülle seks yapmadan çocuklarını çamurdan ** Bu sorularin Yanitini Bilim versin ![]() Mesela Maymundan insana geciste kanit nerede ? Hangi yil olmustur ? Ilk insanlar mini etekli miydi ?.. Kör tuttugunu mu düzüyordu ?.. Maymundan insana gecisle ilgili Bilimin buldugu tek bir FOSIL göster ?.. Yok mu ?.. Vardi da kayip mi oldu ? Senin Bir hamam böceginden Mutasyona ugramis olma ihtimalin var mi ?.. ** Su soruda var ?.. Adem ile havva ilk Insanlar miydi ?.. Yoksa akilli ilk insanlar miydi ?.. Adem ile havva nin ilk insanlar oldugunun Kaniti nedir ?.. Kuran da nerde yaziyor ?.. Kuran da Adem ve havva dan önce yasa,mis bir topluluk oldugu mevcut.. O zaman Diger insan topluluklarida söz konusu.. Yani bir ensest söz konusu degil. ** Yazan Kişi: murteza Tarih: 05-27-05 14:06 hadi su basliktaki soru soran kültürsüz türk düsmanini bosverelim. zaten "insani" degerlendirebilecegimiz hicbir acilim göstermiyor. ama sormadan edemiyecegim. ATAN simpans mi, goril mi? belkide orang utan veya pavian da olabilir mi? (maymunlara ettigim hakaretten dolayi, özür diliyorum) ----------------------------------------- asil merak ettigim konu ise, Alpi´nin Adem ve Havva´dan önce bir toplulugun mevcut oldugunu iddia etmesi. Ve bu iddianin kaynagi olarak Kur´an´i söylemistir. Alpi efendi su "ayeti" yazsanda , bizimde 1400 senelik tecrübelerimiz alt üst olsa.(mümkünse net ve kavgasiz bir sekilde yanitla, yanitlayacaksan) selametle ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-27-05 14:36 Bakara 30 a bir bakiver Murtezacigim ![]() Ve Melekler Allah in onlara ögrettiginden baska bir sey bilmezler ayetini düsünerek oku.. Hadi kolay gelsin Bir de Sunu Düsün Murteza; Hz.Adem kime Halife getirildi ?.. Halife Kuran dilinde Yerine getirilen anlamini tasir. Hasa Allah a Halife getirilmedigine göre Bir nesil olmali ki onlara halife getirilsin. Münakasa etmemize gerek yok ![]() 70- Andolsun ki biz, insanoğlunu şan ve şeref sahibi kıldık. Karada ve denizde taşıtlara yükledik ve temiz yiyeceklerden onları rızıklandırdık. Onları yarattıklarımızın birçoğundan üstün kıldık. (Isra ,70 ) Demek ki Baska Insanlar da var..Insandan üstün olanlar,Insandan yani yaratilan insandan daha düsük olanlar var.. Adem, "yalniz insan", "bir tek insan" anlamini tasimaktadýr. Eger bir tek insan veya Havva ile birlikte düsünürsek iki insan olarak kabul etsek, bir dogru tutturabilir miyiz? Dogrulugunu kabullensek bile, onlardan dogacak çocuklarin kardesliklerini gözönünde tutarsak birbirleriyle cinsel iliskiye girmeleri, genetik bozuluma yolaçar. Bugünkü tip, bunu belirlemistir. Genetik bozulumu kenara koyacak bir Tanrisal kudret düsünülemez! O halde burada kesinlikle bir çarpiklik var. Isin asli ne olabilir? Spiritüel bilgilere göre (ruhsal alanlardan elde edilen bilgilere göre), Adem ile Havva"dan, din terminolojilerinin anlatmaya çalistigi gibi, tek degil, degisik renk ve irklari olusturan niteliklere sahip olmak üzere en az 24 tane oldugu yolundadir. Tek bir Adem ile Havva çifti düsünürsek, Allah"in kudretini bir anlamda inkar etmis oluruz." ** Yazan Kişi: BuNeRezalet Tarih: 05-27-05 15:39 alpi, senin bu dinkardeslerin kurani okumazlar. Carpilmakdan korkuyorlar olsa gerek ![]() Kurani okuma özellikleri olsaydi, agaclara caput pez baglayarak ondan medet umarlarmiydi !? ![]() hahahhahahahahahaahhaahhaahahaa ![]() Kurani okuyan bir baska komik okumayan daha baska bir komik daha dogrusu rezil ![]() Alpi, Adem ve Havvadan önce insanlar varmis ise, allah ne diye durduk yere camurdan iki tane daha insan yapsin ? Bunun mantigi nerede ? Gerci islamda ve kuranda mantik aramak aptallik ama sen yinede aciklama yapmayi bir dene ![]() ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-28-05 11:23 Muhahhahahahahahhahahahhahahhahhahahahahha.. Pekiii Eger insanlar Evrim gecirdiler ve hala geciriyorlarsa Dahasi beyinlerini Tam olarak kullanamiyorlarsa sana göre sosyalizasyonu nasil basardilar ?.. Bir ana kadar Magralarda yasayan insan birden bire nasil akillandi ve türlü buluslara imza atti ?.. Ben Hic tekerlek icad eden bir sebek görmedim ![]() Sen ?... Demek ki görünmeyen bir el Insan " DNA " ve " RNA " sina yön verdi ya da yeniden düzenledi.. Ve Kendisine Kutsal kitaplar halinde Yasamini düzenliyecek Kanunlar sundu.. Burada mantiksiz olan nedir ?.. Tesadüflerden yola cikarak Insanlarin Bu günkü teknolojilerine ulasacaklarini söylemek Ne kadar mantiklidir ?.. Düsünmesine bilene Kuran da ve diger Kitaplarda Kaqnitlar vardir.. Haydi NUH suresini oku.. Sonra Nuhun Gemisi hakkinda Bilgilen.. Bakalim Orada tesadüflere yer var mi ?.. Biz sizlere Kanitlar sunuyoruz..acikliyoruz.. Siz Ise Hic bir alternatif Gösteremeden itiraz ediyor ve hasa ALLAH yok diye tepiniyorsunuz.. Bu dürüstce bir tartisma degil.. tarisma getirmek istiyorsan Allahin yoklugunu kanitla.. bunu yapamadigin sürece her Kanita itiraz getiren yaramaz cocuk gibi: "Bana Ne -bana ne öyle iste " Rollerinde Olacaksin.. Ve seni kimse Ciddiye almayacak.. Hic Bir zaman ve hic Bir yerde.. 14. Oysa o sizi aşama aşama birçok hallerden geçirerek yaratmıştır. ( NUH ) 17. "Allah sizi yerden bir nebat tarzıyla bitirdi." ( NUH ) 14. Oysa o sizi aşama aşama birçok hallerden geçirerek yaratmıştır. Burada insan yaratılışının fert ve toplum olarak geçirmiş olduğu evrim mertebelerine işaret vardır. Ebu"s-Suud"un açıklamasına göre; önce unsurlar halinde, sonra gıdalar halinde, sonra karışımlar halinde, sonra sperma halinde, sonra embriyon halinde, sonra et parçası halinde, sonra kemik ve et halinde, sonra da bambaşka bir yaratılışla şekil vermiştir. "Yaratanların en güzeli olan Allah"ın şanı ne yücedir."(Müminun, 23/14). Bunları yapan o güzel yaratıcı ululama ve saygıya layık değil mi? O sizi daha başka bir şekil ve yaratışla yükseltemez mi? Yahut ezip yok ederek elem verici o azaplara düşüremez mi? Siz niye bunları düşünmüyorsunuz? ( Elmalili Hamdi yazir; Nuh ,14 ) ** Yazan Kişi: BuNeRezalet Tarih: 05-28-05 12:28 alpi, allahin yoklugu zaten kanitlanmis durumda ! Yani varligini gecmisde aptal cahil insanlari kandirabilecek peygamber diye adlandirdigimiz acikgözlere gözükmüs veya onlara ayet göndermis. hahahahahahahahahahaaa ![]() Allah var olmus olsaydi, müslümanlari ezdirmez, zulm yasatmazdi. Ama zaten allahda müslümanlara öldükden sonra bizzat kendisi isgence edecek, cehennemde zulm edecek ![]() Yaw siz müslümanlar hic bajti yokmus ha ![]() Dünyada amerikan zulmü, ölümden sonra allah zulmü ![]() hahahahahahahhahahahahahahaaahaaaa Bu islam kadar mantiksiz bir din yok. Gerci tüm dinler mantikdan yoksun ama neyse... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-28-05 13:09 Allah insanlara Zulm etmez !.. Insanlar kendilerine zulm ediyorlar !.. Ormanlari kesip Yagmur duasina cikan insanlarin Durumu Allah ile alay etmek degildir de Nedir ?.. Bunu diger alanlara da kaydirirsan göreceksin ki : Insanlar kendilerine zulm ediyorlar !.. Ilm Ögrenmek yerine Sunun Bunun Kullugunu yapip Saklabanlikla Istigal edenlerin Zulmden yakinmaya Hakki yoktur. Ne kadar Kuran disi sey varsa din ilan edip Cehalöetin pisligin icinde yasayan insanlara Allah rahmet etmez !.. Senin Müslümanlar Dedigin insanlara Yaratilani YARATAN dan ötürü sevenlerin nefesi artik Hayat vermiyor. Kanin sehvetin Pisligin Kullugunu yapan koyun sürüsü Rahmet in yollarini dikenledi.. Sen Insanligin sirtinda Kambur gibi yasayan sadece tüketen ve Üretenleri cehennemlik ilan eden bir insan kitlesine Rahmet edildigini gördün mü ? Göremezsin ve hic bir zaman görmeyeceksin !.. Ama Allah Nurunu Tamamlar !.. O Üreten insanlarin icinde Dinini Filizlendirir YESERTIR Yükseltir !.. O"nun gücü her seye yeter ! ** Yazan Kişi: Turhan55 Tarih: 05-29-05 01:43 @Alpi abi degermi cevaba:-)) kac sene oldu:-)) ** Yazan Kişi: Nebenbuhler Tarih: 05-29-05 08:14 Evlatliginin Karisiyla s..mek Ensest iliski degilmidir?Light YOBAZ:-))Ademi Allah firinci,terzi,demirci,ayakkabici,vs..vs..olarak önceden proglayip dünyaya sürgüne yollamis,vede 800-1200 sene yeryüzünde hic bir ameliyat gerektiren hastaliga maruz kalmiyor ne hikmetse bu ademin cocuklari oluyor ve Ensest iliskiye Allah riza göstermiyor diyorsunuz,ama bir yerde birileri neslimizi devam ettirmeye devam etmis.Buna allah riza göstermek zorunda kaliyor yoksa herseye kadir oldugunun aksi ortaya cikiyor,eldekiyle yetinmek zorunda olduklarindan(Adem Havva hikayesi)sonuc olarakta Ensest iliskiye allah riza göstermis olmasi gerek.Zaten bu yobazlar baslari sikilinca isi hemen o Allahin üzerine atarlar:-)) ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-29-05 11:19 Evlatliginin Karisiyla s..mek Ensest iliski degilmidir?Light YOBAZ:-) * Degildir Tabii ![]() Evlatligi ile kan bagi mi var Kabiliyetsiz hafiye ?.. Ensest iliskiyi bir ögren de gel hele .. ![]() Ayrica Adem in Evlatlarinin Birbirleriyle Ciftlestikleri senin Ve yobaz takiminin Dar Görüsleridir. Nerede yaziyor Adem in ilk Insan oldugu ?.. Tek bir ayet göster. Nerede yaziyor kardesleri ile Ciftlestikleri ?.. Bunlari uydurup uydurup Kuran a yamamaya kalkan cin fikirli Yobazciklarim benim ![]() Düsünme ,arastirma,üretme özürlü aydinciklarim benim.. 14. Oysa o sizi aşama aşama birçok hallerden geçirerek yaratmıştır. ( NUH ) 17. "Allah sizi yerden bir nebat tarzıyla bitirdi." ( NUH ) Bak sen aslinda bir OT mussun ![]() Ama HAKK in bir bildigi olsa gerek ki seni Eseklere Yem yapmamis.. ![]() ** Yazan Kişi: CEMxxx Tarih: 05-29-05 19:39 Alpi sen geldin ISIK geldi, yine buralari okunur oldu.. ** Yazan Kişi: Nebenbuhler Tarih: 05-30-05 00:28 Alpi demek Adem ilk insan degil,havvada onun kaburgasindan yaratilmadimi?:-) ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 05-31-05 16:54 Sana Bir Tavsiyem Olacak Nebenbuhlöer ![]() Tevrat okumayi birak da biraz Kuran oku.. O zaman Anliyabilme sansin daha yüksek olacak ilk Insani Kaburgayi egip Bükmeyi filan ![]() Bilmem anlatabiliyor muyum ? ![]() |