| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sünniler, siiler, aczmendiler, danismendiler Islam dini ile özdelestirilmesi lazim. Bir müslüman olarak sünnilerin, ya da siilerin yaptiklarini kiniyorum ve onlari Hakk dini Islam"a davet ediyorum. Bizim dinimiz insanlari seven, ilimi ve bilimi rehber Hakk yolunda rehber edindiren bir dindir. Sünniligin ya Sia"nin mürekkep ile degil de kan ile yazilmis seksomanyak ve asiri siddet icerikli hadis ve fikih kitaplarina benzemez. Isine gelmedi mi idi soru soranin dilini kes, isine gelmedi mi idi, el uzatanin elini kes ve isine gelmedi vesaire. Yüce Yaratan insallah kendi tabirleri ile Islam Alemini benim tabirim ile sapiklari hidayete erdirir!
Tevekeltütaal Allah ( Allah yolunda birleselim) |
|
|||
![]() yoktan var eden Yüce Yaratan Arab degildir. Farki algilayabiliyormusun? Kuran"i Kerim arabca yazilmis olabilir ama bugün enformasyon cagindayisiz. Gün bugündür! Maksat arabcayi pagagan gibi arabeski sekilde uzan havayi, bozlagi animsatan bir sekilde bagirmak degil. Kendi dilinde Yüce Yarattan ile bir bag kurmaktir! Allah"u Teala kendisi bildirmiyor mu ki, dualariniz icin sizleri yarattik diye. Cagdas dostum, cagdasligin beraberindeki getirdigi bir sey de sözleri degil de icerigi algilamak degil mi ki? Ben yüce Allah"a her ne zaman kendimi darda, zorda, saskinlikta hissettigimde dua ederim. Elbette dualarim Türkcedir.
Onlar Arab olmusuta ne olmuslar! Emeviler zatan Arab irkcilari idi. Halife Ebu Bekir, Halife Ömer ve Halife Osman döneminde bilhassa Türklere mevali kelimesini kullanirlar idi. Mevali demek Arab olmayan Müslüman demektir. Türklerin Nevruz senligini Türkler ile bir sohbette arastiran ve sorusturan Ali ibn Ebu Talib"e gelirse, Nevruz"un Türk Ellerinde baharin gelisinin müjdesi oldugunu ögrendiginde o zaman bütün insanlik nevruz kutlasin dedigi belgeler ile kanitlidir. Evet Ali ibn Ebu Talip Türkce biliyordu, ayni oglu Hüseyin ibn Ali ibn Ebu Talip gibi! Simdi Sana soruyorum, bunlar ARAP OLSA NE YAZAR ARPA OLSA NE YAZAR? |
|
||||
![]() Bakiyorumda isin icinden cikamayinca hep böyle kendin gibi yuvarlak laflarla gecistiriyorsun caykarali, olmaz böyle racona ters..
Gercek müslüman irkcilik yapmaz, bir iki kisinin hatasini tüm topluma veya millete mal etmez. Bunlar putperestlik alametleridir. Ayrica putperestlik sana ve senin gibilere daha cok yakisiyor, istemem sende kalsin. |
|
|||
![]() yinede dogru ;-))
Bos laf yaptigimi sanmiyorum. Bana buharinin hadisleri ile ilham almis ve ülkesini hukukun, refahin ilimin ve bilimin kalesi haline getirmis bir tane devlet adami göster, bir tane. Bir de Türkiye, herkesin yerden yere vurdugu, iyi kötü laik demokratik Türkiye Cumhuriyetini, yok say ve bak bakalim sözum ona "Islam" devletilerin hallerine. Ne manzara ama degil mi? ;-))) Ama Sana genede tessekür ediyorum en sevdigim kendine has orjineligi ile bizlerin gönüllerinde taht kuran Baris Manco"yu hatirlattin bana. Bana yolun sec diyorlar Bozuk yolu secermiyim Secemezsen gec diyorlar Gec desende gecermiyim? Kimi bati kimi dogu Kuzey güney hepsi Benim yolum bana dogru Ben yolumdan dönermiyim? Bana yarin sec diyorlar Vefasiz yar secermiyim? Secemezsen gec diyorlar Sen desende gecermiyim? Kimi tatli bugday tenli Kimi mahmur dudu dili Kimi esmer nokta benli Ben bulmussum nazli yari Sen desende gecermiyim? Sevdigini al diyorlar Alsam bile yar yeter mi? Var yoluna git diyorlar Bir yola ile is biter mi? Bir karista toprak gerek Üstüne ev kurulmali Yar icinde oturmali Bari$ demek toprak demek Ben kendimi verirmiyim? Egri egri dogru dogru, egri bürü ama GENEDE DOGRU ;-))) Degil mi cagdas dostum ;-))) |
|
||||
![]() Yaa ben ne anlatiyorum, sen ne yaziyorsun.
Konuyu saptirmayi cok iyi beceriyorsun bunda süphe yok. Farzedelimki yazdiklarin bir an icinde olsa dogru, peki bundan dolayi simdi bizim tüm araplari kesmemizmi gerekiyor, kiyamete kadar sövmemizmi gerekiyor senin gibi. Kaldiki yazdiklarinin uzaktan yakindan gercek ile bir ilgisi yok. Cok geri kafalisin caykarali, birak artik bu zihniyeti, medeni ol suurlan biraz.. |
|
|||
![]() kurban olabilirsin, ama bir de sapik rivayetlere bak Türkler hakkinda. Biz yok olmadan kiyamet kopmayacakmi$ Pueeehehehe neymismiz beee
Oguzun yirmi dört boyu Yüce Türkün sanli soyu Hala, bibi, emmi, dayi Bayramdir kucak kucaklaaassss ;-)) |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Yok caykarali yok, sen kolay kolay adam olmazsin.
Senin icini kin, nefret ve önyargilar kemiriyor, saglikli düsünemiyorsun. Kendi yarattigin hurafelerle dolu dünyanda, araplari seytan ilan etmissin, yine senin kendi yarattigin dinince dogrudur belki söylediklerin ama gercekler senin o sapik ve carpik dünyan ve dininle bagdasmiyor. Senin düsüncelerin ve yorumlarin sadece düsmanliklar yaratiyor ve varolanlarida körüklüyor. Buda Islam düsmanlarinin ekmegine yag sürüyor. Acaba diyorum senin dünyanda melekleride israilogullarimi temsil ediyor ne dersin :-)? Türkler Islamin yüzyillarca bayraktarligini yapmislar ve bunu hic irk ayrimi yapmadan basarmislar. Koca imparatorluklar kurmuslar türküyle, kürdüyle, arabiyla, cerkeziyle, laziyla. Ama sana anlatmak zor bunlari, at gözlügüyle bakiyorsun sen dünyaya.. |
|
||||
![]() Yok caykarali yok, sen kolay kolay adam olmazsin.
Senin icini kin, nefret ve önyargilar kemiriyor, saglikli düsünemiyorsun. Kendi yarattigin hurafelerle dolu dünyanda, araplari seytan ilan etmissin, yine senin kendi yarattigin dinince dogrudur belki söylediklerin ama gercekler senin o sapik ve carpik dünyan ve dininle bagdasmiyor. Senin düsüncelerin ve yorumlarin sadece düsmanliklar yaratiyor ve varolanlarida körüklüyor. Buda Islam düsmanlarinin ekmegine yag sürüyor. Acaba diyorum senin dünyanda melekleride israilogullarimi temsil ediyor ne dersin :-)? Türkler Islamin yüzyillarca bayraktarligini yapmislar ve bunu hic irk ayrimi yapmadan basarmislar. Koca imparatorluklar kurmuslar türküyle, kürdüyle, arabiyla, cerkeziyle, laziyla. Ama sana anlatmak zor bunlari, at gözlügüyle bakiyorsun sen dünyaya.. |