| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() Unilerde Bas örtüsünü serbest yahu... bu ne Demokrasiye nede baska bir medeni devlet anlayisina sigar...
YÖK"te köklü reform SART... ayni zamanda devlet daiirelerine bas örtüyle girilmemez anlayisida ortadan kalkmali.... Bunlar MUTLAKA yapilmali... ki hem DININ hemde medeniyetin önü acilsin.... dannach werden viel weniger Menschen eine Kopftuch tragen.... das ist sicher |
|
|||
![]() yavas yavas artik MAerikanin suyu kayniyor... Irak sayesinde hat der Rest der Welt gesehen, das die USA nicht Gott ist.... o yüzden herkes bir yerden siktir cekmeye ugrasiyor....
Bu gidisle USA zayiflar |
|
||||
![]() Benim size yazdıklarım ile verdiğiniz cevabın Tanrı ve HU aşkına.
Hani ben sizi anlamıyor, sevmiyor ve saygı duymuyor değilim düşünen bir insan olduğunuz ve olduğum için. Bütün yazılanlardan bu mu anladığınız ve açıklamaya çalıştığınız??????????* Ruhun olgunlaşmasını ve gelişmesini savunmaktasınız, ben ruhun değilde ölümlü bir vücutta bulunan ölümsüz ruhun, yalnızca geçici bir süre için bulunmakta. Ne olgunlaşmaya ne gelişmeye bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, çünkü o kutsal ve ölümsüz bir yapı ve ölümlü vücuda yalnızca geçici bir süre hem hediye hem de öğretici. Olgunlaşması, bilge olması gereken vücud ve onu yöneten beyindir. |
|
||||
![]() Tam anlamı ile yaşamadım ama bir şey dikkatimi çekti ölümün sınırını aşarken bütün bir yaşamın bir filim şeridi gibi çok berrak bir şekilde sana tekrar gösterilmekte yaptığın tüm iyilikler ve tüm kötülükler.
O tüm kötülükler nasıl ki o insanlara yaptıklarından dolayı hem ruhsal hem de fiziksel acılar çektiler ise aynısını o insanın çektikleri gibi en ince detayına kadar yaşıyor ve hissediyorsun. Ölüm ondan sonra başlıyor. Bundan sonra başka aşamalar var ve o kutsal ışıklı elips şeklinde olan büyüleyici kapıdan geçme var. Cennet ve cehennem olayı o kapıdan geçtikten sonra oluşması gerekir. Ama ben o filim şeridini bir hesaplaşma olarak görmekteyim. |