| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() transfer bugün imza töreniyle resmiyet kazandi.
Hirvat kaleci icin 1Milyon€ bonservis bedeli ödeyen Besiktas, oyuncuya yillik 800bin€ ödeyecek. Vedran Runje simdiye dek 10 kez Milli takimda görev aldi. 1998-99 sezonunda Marsilya"ya transfer olan, ordan Standart Lüttich"e giden kaleci, bu 7 yillik dönem icinde 3 kez Fransa"da, 2 kez de Belcika"da yilin kalecisi secildi (en son bu yil). Hayirli olur insallah... |
|
|||
![]() TÜMER METIN VE FATIH TEKKE ARTIK FENERBAHCELI BU HABER FENERBAHCENIN ICINDEN GELEN ARKADASLARIM TARAFINDAN KESIN OLARAK ONAYLANMISTIR TÜM FENERBAHCELILERE HAYIRLI OLSUN
KISKANANLAR CATLASIN FEEDERASYON BELKI YENI KANUN CIKARIR FENERBAHCE 2 STAR FUTBOLCUDAN FAZLASINI ALAMAZ DIYE YÜRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜ ANCAK GIDERSINIZ HEPINIZIN KÖKÜNÜ KAZICAZ AHHAHAHA |
|
||||
![]() tümer elbeteki her takima lazim bir futbolcu, ama genc biri alinsa daha iyi olurdu. Olcan gibi yetenekli bir genci degerlendirmek var ikin tümer transferi fuzuli geliyor bana. Neyse insallah hayirli olur ve hem fener hem tümer hemde türk futbolü kazanan olsun.
Birde bir arkadas bu transferin Nobre transferine bir missileme oldugunu öne sürdü, ben buna inanmiyorum. Cünkü Nobre fenerden ayrilmadi, fenerin kendisi Nobre ile sözlesme imzalamak istemedi, Nobrede dogal olarak kendine en cazip teklifi yapan kulübe gitti. O yüzdende bunun missilemesi olmaz. |
|
|||
![]() Daha önce yaptigi aciklamalara karsin Besiktas"tan bu sekilde ayrilmasini yakistiramadim kendisine.
Para insana neler yaptirdiginin bir kaniti daha. |