| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() No Komentar.
Yazilara iyi bir bakin Arabca okuyabilen daha iyi cikartacaktir o gizli manalari.... Birde Coca Cola MC Donalts gibi firmalar Israile gelirlerinin yüzde 15 ni veriyorlar Gerisini siz düsünün. Arablarin iyi oldugunu söyliyemem ama Arablardan sonra bize sira gelmiyecegi ne malum. Hem Her Arab Türk Düsmanida deyildir....... <a href="redirect.jsp?url=http://www.sevde.de/Boycott%20Israel%20Campaign-Dateien/kakakola.gif" target="_blank">http://www.sevde.de/Boycott%20Israel%20Campaign-Dateien/kakakola.gif</a> |
|
||||
|
||||
![]() Malezya Alman Gavurlarinin :=)))
Kore Mallarini al sende gizzzz sümüklü hhehehehhee Sanki sen aldinda sana yasak koyan oldu tssss |
|
||||
|
||||
![]() senin gibilerle sidik yetisdirmek icin su istimal etmiyorum
![]() ya rezil oldun artik kes istiyorsan ... veya millete devam et rezil etmeye kendini- hala 30.uncu ayeti aciklamadin .... hani senin gibileride hatim indirenlerdendir öyle degil mi ![]() harikasin ! |
|
||||
|
||||
![]() ama o zamanda tüm Marlbora sigarasi icenler boku yerdi ....
|
|
||||
|
||||
![]() Benim burada namim cikmis yok cok bilgiliymisim bu beni yükseltmez ve ISLAM dan caydirmaz, kimseninde senin gibi oyununa gelmem. Akilli olan ve Fikri olan herkes benimle konusabilir, ben asla ve asla küfür olan demokrasiye sapmayacagim bu simdiden böyle biline :-)
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() bata bata cine yaklasdin gayri ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ürettigi mallar var Atom lari olacakta ürünlerimi olmuyacak kaleschin den tut arabasina kadar hersey üretiyorlar....
ben yeni bir cep aldim motorola vardi cüzzi bir fiyata almadim su gavur almanin simen sini aldim bir iki kaplanci arkadasim orda calisiyorda anlarsinya....... |
|
||||
|
||||
![]() öyle düsünüyor ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Yoksa seninle s... yarismasi zaten yapamayiz,ben asagiya yapmam :-) Rezil olmak Müslümanlarin özelliklerinden degildir.
|
|
||||
|
||||
![]() o zaman ?
|