Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.05.2006, 23:20
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard elbeteki hepimizin istedigi o

ama dört dakikada hakem hatasindan iki tane gol yeniliyor ise, bu anormal bir durum bence.

bence bu konu kapanmistir ne kadar uzatirsak o kadar huzursuzluga donüsür, ve bir cözüm bulamayiz. tek dilegim bir daha olmamasi.
Alt 08.05.2006, 12:34
sahinbey

Standard Baskanimiz resmen satti maci

bukadarda olmaz !
YÖNETIM istifa !!!!
Alt 08.05.2006, 12:40
tarik21

Standard Fenerin sampiyonlugu DENIZLI den gecer..

en iyi olan takim sampiyon olsun, fenerbahce veya galatasaray, hic farketmez...
önemli olan bu iki takim ülkemizi sampiyonlar liginde de en iyi sekilde temsil etsinler.
ama haftaya cok heyecanli bir lig finali olacagi kesin birsey...
düsünsenize sampiyon takimi küme üsme tehlikesindeki denizlispor belirleyecek birnevi.
galatasaray kayseriyi yendigi takdirde 3 puani alacak ve fenerbahcenin yenilmesini bekleyecek.

öte yandan besiktas trabzon ile oynuyor. besiktas da trabzonu yenerse gecen haftadaki yerini geri alarak ligi ücüncü bitirecek.

birde gelelim ligin alt sirasina. gaziantep malatya ile oynayacak. denizlispor yenildigi takdirde fenerbahceye karsi, malatyanin da antepe karsi puan kaybetmesini bekleyecek,daha dogrusu maglup olmasini bekleyecek.sadece böyle ligde kalma sansi var, yada bir basla teori:
denizlispor fenerbahce maci berabere kalir, antep malatya ile en kötü ihtimal berabere kalir, ve böylece denizli ligde kalir. bu halde de galatasaray kayseriyi yendigi takdirde fenerbahcenin iki puan üstünde sampiyon olur....

cok komplike bir olay. insallah centilmenlik kazanir ve insallah bazi masa oyunlari oynanmaz bu heyecanli ligin son haftasinda...

herkese saygilar...

bu arada ben hüseyin, tarik21 nickini bir arkadasimdan devir aldim,hafta ici bir arkadas GB me bazi seyler yazdigi icin bunu söyleyeyim dedim, bundan önce tarik21 nicki altinda neler yapildi bilmiyorum cünkü. herkesin bilgisine
Alt 08.05.2006, 12:46
tarik21

Standard telegol u izledinmi dün gece?

besiktasin maci satmasi mümkün degil. adamlar kafa kafaya futbol oynadilar kiran kirana.
sen bunu baskanindan umuyorsan, futbolculardan dami umuyorsun??? besiktas cok güzel bir futbol oynadi dün aksam... hasan kabzenin gollerinde herhangi bir göze batacak gariplik varmi? ben görmedim. ben kadere ve hayra inanan bir insanim. demek ki nasipmis, hasan oyuna girer girmez atti iki golü.

hem mac satilsaydi neden son dakikaya kadar beklesinlerki? ikinci yarinin basinda attirirlardi galatasaraya golleri, ve bukadar risk olmazdi son saniyede.
o son saniyedeki sutun aut a gittigini düsünsene.. mac berabere bitmisti.ben sanmiyorum besiktasin maci sattigina. hersey ortada.tümer neden gol atsinki, sutun biride direkten döndü yani, unutmayalim. oda girseydi besiktas 2:0 önde gidiyordu macta.
Alt 08.05.2006, 12:56
Neuer Benutzer

Standard cordobanin ikinci golde yaptigi hata

normalmi? yakisirmi? neyse tartismaya gerek yok hersey belli.
Alt 08.05.2006, 15:37
Benutzerbild von feytu
feytu feytu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gelsin bakalim bu son 90 dakika...

Sizde kurtulun, bizde!

Seyircisiz Kayseri Erciyes maçı, çok tehlikeliydi. Çünkü, kupa maçının olumsuz moral etkisinin üzerine, Galatasaray-Beşiktaş ittifakı ve Futbol Federasyonu-Tahkim Kurulu ittifakının koalisyonu eklenmişti. Böyle şartlar altında, futbol dışı hesaplarla dönen dolapları etkisiz bırakmak, ancak Fenerbahçelilerin kenetlenmesiyle mümkün olacaktı. O da, kendi sahamızda takımımız ile seyircimizin buluşması demekti. Ama bu bile engellendi!

Tehlike buradaydı işte. Takım, müthiş bir gerginliğin kucağına itilmişti. Fenerbahçe’nin büyüklüğü de tam bu noktada ortaya çıktı. Fenerbahçeliler, Samandıra’dan stada kadar binlerce kişiden oluşan bir kafileyle takımı getirdiler. Stadın çevresinde binlerce taraftar, takımı bağrına basarak sahaya uğurladı. Stadın çevresinde toplanan binlerce kişinin muazzam tezahüratı stadın içine, oradan boş sahadaki maçı izleyen ekrandakilerin kulaklarına ulaştı.

Sonuç, son derece namuslu bir mücadeleyle direnen Kayseri Erciyes 2, Fenerbahçe 4.
Bu muhteşem taraftar-takım kenetlenmesi unutulmayacak.

Ayrıca, bu lig nasıl biterse bitsin, bu Federasyon asla tarafımızdan affedilmeyecek. Günü gelince, hesabı sorulacak.

Galatasaray’ın santrası yapılmayan son saniye golü ile Beşiktaş’ı 2-1 yenmesi umurumuzda bile değil. Biz, bu maçı ve 3 puanı, son günlerde yaşanan gelişmelere bakarak zaten Galatasaray’a vermiştik. Biz, kendimize bakıyoruz.

Benim anlamadığım, Beşiktaş maçından sonra Galatasaraylı futbolcuların, seyircilerinin önüne gidip, “Şampiyon Galatasaray” diye tempo tutmaları. Bu arkadaşlar, puan cetveline bakmıyorlar mı? Son haftaki maçları her iki takım kazansa da, Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını bilmiyorlar mı? Kendilerinin Kayserispor’u yeneceğini, Fenerbahçe’nin Denizlispor’a takılacağını nereden biliyorlar? Gerets, nasıl oluyor da Galatasaray’ın şansını yüzde 51 görüyor? Hangi okulda ona matematik okutmuşlar? Ne not almış acaba?

Peki, Galatasaray, Fenerbahçe’ye iki maçta da, hem kendi sahasında, hem Kadıköy’de yenildiğini hatırlamıyor mu? Neyin şampiyonu? Daha üç topun direkten döndüğü ve ezilerek 4-0 yenildikleri maçın üzerinden şunun şurasında iki hafta geçti? Nasıl bir hafıza kaybı bu?

Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynadığı sürece, bu oyuncu yeteneği ve kadro kapasitesiyle Türkiye’de onun üstesinden gelecek hiçbir takım yok. Nitekim, Süperlig’de rakiplerinin tümünü yenme başarısı göstermiş tek takım Fenerbahçe.

Eger mücize olmaz ise Fener ilk defa üst üste 3. kez Sampiyon olacak. Neden mücize? Denizli ile bu sezon simdiye kadar 3 mac yaptik. 13 gol biz attik, 2 gol rakibimiz. Bu yüzden galibiyet haricinde her sonuc mucize olur. Bekleyip görecegiz.....

Hic bir Ask bu kadar büyük olmadi!
Harbi Fenerli
Feytu
Not: Haluk Ulusoy ye yandaslarina !
Bundan böyle Fenerbahçe’ye seyircisiz oynama cezası vermekle yetinmeyin, maç nerede oynanıyorsa, bir kilometre çapında bir alan kontrol altına alınarak, Fenerbahçe’ye gönül verenlerin o bölgeye girmesinide engelleyin. Yoksa, yetişiyor onbinlerin sesi Sarı-Lacivert formayla mücadele eden sporculara ve çok daha anlamlı bir destek cikiyor ortaya...))
Alt 08.05.2006, 16:38
Neuer Benutzer

Standard yazdiklarin güzel ama bir konuda sana

katilmiyorum.

Fener Sampiyon olmak istiyor ise denizliyi kesin yenecek, denizlide ligte kalmak icin bizi hakli olarak yenmek isteyecek.

unutmaki denizlinin bu durumda olmasi tesadüf degil. hakemlerinde neler yapabilecegi ortada. ben bu maci 100% kazaniriz diyiyorum ama denizlininde kazanmasi mucize olmaz.

gecenlerde denizli yönetimi federasyonu tehdit eti. dedilerki eger lig düsersek cikip yaptiginiz tüm pislikleri anlatacagiz. insallah denizli lig düserde birisi cikip herseyi anlatir.

tabiki federasyonda denizliyi düsürmemek icin elinden geleni yapar. bu demektirki ya fenerin yenilmesi icin caba sarf edilecek ve bir tas ile iki kus vurulacak, yada malatyaya yazik olacak.

cok kötü bir durum.

gsli futbolculara ve geretse gelince onlarda ulusoya güvendiklerinden sampiyonluktan eminler, yani hersey olabilir. benim icin sampiyonlugun artik bir önemi yok, önemli olan bu olaylarin aciga cikmasi ve türk futbolunun pisliklerden arinmasi.

simdi ya fener, ya denizli, yada malatya yanacak. Neden, cünkü ince hesaplar bunu gerektiriyor, biz hep ligin üst kesimlerine bakiyoruz asil serefsizlikler ligin alt kisimlarinda. sirf fenere karsi denizli bu hale getirildi, sucu ne? son macinin fenerle olmasi, sirf denizli aciklama yapmasin diye belkide malatya bitecek. gecen sene sakarya olayi, ondan önceki sene bursa olayi.
Alt 08.05.2006, 18:57
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard belli olan ne simdi???

artik bu macada sike var diyorsan,..

PES DOGRUSU!
Alt 08.05.2006, 18:59
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kim ne derse dersin..

cimbom maci söke söke pes etmeden aldi...
besiktasda herkese macin ciddiye aldiklarini gösterdi ve cok iyi mücadele etti..

ama artik son 90 dakika kaldi...
cimbomun kendi elinde olmadigi icin ben feneri 51 - 49 önde görüyorum...

tabiiki denizlide kümede kalmak icin oynayacak ve mecbur kazanmak isteseyecek.
Alt 08.05.2006, 19:01
Benutzerbild von nihatay
nihatay nihatay ist offline
Neuer Benutzer

Standard NIHAT AY"dan AH CANIM Sarkisi

Nihat Ay"in yeni sarkisi AH CANIM www.djoktay.com dan indire bilirsiniz...
Antwort