| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() oda sizler gibi saaaadece kendini Musilman sayiyor... yani nasil saadece sizler cennete gireceksiniz diyorsaniz oda saaadece kendisinin gireceginden emin....
Einfach zum Kotzen dieser ansicht |
|
|||
![]() itede degilsin... kaynagi ile verebilirsin.... ansonsten bist du entbehrlich
|
|
|||
![]() ver deki.. bu adamin babasi kesilmistir... 1 tane isim ver Ermeni kilikli Herif....
Ben tek basima tümünüze yeterim.... nedir bu Cehalet icerisinde kalmissiniz.... bosuna Busch sizin gibi Ahmaklari yok etmiyor... Sanirim bende onun yerinde olsam ayni yapardim... kurtarsin sizleri Allahiniz.... cünkü Muhammedin Allahi baska.... ondan yardim öyle gelmez... calisana verir o... yan gelip Musilmanim diye ucana degil |
|
|||
![]() cikardin... KURANDANMI ????
Galiba öyle... hangi Yaette yaziyormus bakiim... sayin Medeniyet Azmani arkadasim.... heeeee CHP Atatürkün Partisi degilki... saadece kurulmasina destek vermi... hepsi bu kadar.... Sen bana söyle bakalim... ne zaman devleti ele alacaksiniz... ne zaman 3 dünya savasini baslatip dünyayi yakip yikacaksiniz... ben bir türlü anlamadim sizleri... neden Allahiniz sizleri desteklemiyor ve yari yolda birakiyor... kann es sein das aus Menschen wie erbakan oder Süleyman oder was weiss ich wer, kein Gott sein kann ???? Varmi bir tarihi planiniz ??? Haaa noch was.... Tayip sizleri devleti devretmeye bekliyor..... Viel Spaß... gazaniz mubarek olsun |
|
|||
![]() was bist du schon... ein Amatör Musilmann und und ein Ahnungsloser Geschichtenfälscher....
Akif ne derdi... bilenle bilmeyen bir olmaz... biri insan biri hayvan |
|
|||
![]() mit dir rede ich nicht mehr.... sen onlari destekle dur... und wir beide wissen ganz genau, das du mich gemint hast... sözünün arkasinda bile duramiyorsun...
Leb Wohl... ![]() |