| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() kicini yirtiyonggg :=))))))))))))
|
|
||||
|
||||
![]() iste
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Iste insan neye inandigini bilmezse böylece ortada kaliverir, hepiniz agzinda sakiz gibi demokrasi var ama neyi cignediginizi bilmiyorsunuz :-)
|
|
||||
|
||||
![]() degil mi gözüm
![]() hadi haklisin haklisin .... külahlarini unutma ![]() tabiki bu kadar türkce anliyorsan ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ben sana cok ve acik cevaplar verecektim, velakin sende bunlari anlayacak kapasite olmadigi anlasilmistir, hoscakal.
|
|
||||
|
||||
![]() Her Müsliman dikkat etsin kimin malini aldigini bizim paralarlan milyarlari kirib sonrada bize kursun sikanlarin kursununu bogazlarinda birakalim.
ABD Ingiliz Israil mallarina Boykot verecegimiz likten o mallari göreceksiniz. Gazi Türk Peynirinin sahibide yahudidir peynir ürününün üzerine birde Cami Resmi yerlestirmistir ben Yayla nin Peynirini ve Yogurdunu tercih ederim gerisi size kalmis birsey.... <a href="redirect.jsp?url=http://www.sevde.de/boycott_israel_campaign.htm" target="_blank">http://www.sevde.de/boycott_israel_campaign.htm</a> |
|
||||
|
||||
![]() ama müslüman insan daima mütevazi olur
![]() bu yüzden evet - kapasitem olsa daho göstermem ... senide rezil etmek istemiyorum .... nam salmiasin, millet seni bilgili falan saniyor ... öyle kalsin bence ... ![]() hoscakal |
|
||||
|
||||
![]() Senin aklin aciz sinirli ve muhtactir, o kit aklinla kendini mahvetme fazla. Kurandaki Ayetleride o calismayan aklinlada yorumlamaya kalkma. Nur Suresi 31.ci ayeti anlasaydin ALLAHin emrini yerine getirirdin ama sen sapikligi tercih etmissin :-)
|
|
||||
|
||||
![]() bize bir liste yapsana ...
bizde kör ebe gibi etrafda kafirin malina mal katmiyalim, parasina para katmiyalim zanginligine zenginlik katmiyalim ne dersin ? |
|
||||
|
||||
![]() Fikrini ortaya koy, ama sanirim sen hayvan olmayi daha cok tercih etmektesin anlasilan :-)
|