| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() görüyorum, cogunuz buradfa asip kesiyorsunuz.... hemde ormanda odun birakmaksizin.....
Eeeeeee neymis bakalim sizlerin DINI... haaa adi Islam OK... de icerigi nedir bakalim.... Nedir Allahiniz.... lütfen Allahi tanimlayiniz.... bakalim sizin Allahinizla bizim Allahimiz aynimi.... hele hele Kurandaki Allah aynimi ??? Artik bilmek istiyorum... ALLAH duyunca akliniza neler geliyor ?????? Varmi icrinizde kendine güvenen, bilgisi olan ve ADAM gibi bir seyler yazabilecek olanlar ??? heeee varmi... Kesin yine Musilman-Amtörcileri Kurana bak anlarsin diyecek..... Eeeee ne yaziyormus senin sahsi KUARANIN bakiiim.... Anlat ve Cehaletimizi gider.... ansonsten HLAT EINFACH DAS MAUL.... das für die Amatör Musilmanlar icin... Bilgili ve görüslerini bildirmekten ACIZ olmayanlar, görüslerini bildirsinler |
|
|||
![]() bile degiller... tüm insanlik bu gibi insanlar yüzünden baslari belada...
Der Teufel ist viel besser als diese Amatör-Musilmanlar |
|
|||
![]() Resül öldü Islam bitti.... olay bu kadar basit.....
Resülün deger verdigi ve adam saydigi en yakin iki arkadasi onun ölümünden sonra TAHAT kavgasina basladilar.... Simdi arkadas kimse kalkipta bana... Mavyer olsun yada ALi olsun bunlarin süper Müslüman oldugunu demesin.... münkünmü iki Resülü görmüs Müslümanin birbirleriyle savasmasi ??? |
|
||||
![]() Ama sen onları eleştirirken bu olaylar ile hiç bir ilişkii olmayn insanların hm zümrelerini, hem cinsel konumlarını ve tercihlerinide aşağılayarak burada kızdığın zümreye karşı olan sinirini aşmaya çalışmaktasın ve doğru bir yaklaşım asla değildir.
Demokrat olmak demokrasiyi savunmak tüm azınlıkları kabullenmek ve saygı duymakla olur. Birilerine kızınca başkalarınıda o tencerenin içine atmakla olmaz. |
|
|||
![]() Demokrasi düsmani ve her seyden daha kötüsü INSAN dünsmani.... zum Teufel mit denen
Istisanalar gaydeyi bozmaz... kaldiki bunlarin sahsi Emelleri var... bunu inkar eden onlara hizmet edendir... |