| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() beurteilen.... Araplara ders ver.. wir brauchen dich nicht
|
|
|||
![]() is yok.....
Yaniiii o kadar hatasi varki.. nerden baslayacagini bilmiyorusun... sende Hiristiyanlar gibi uyduruk Hadisi dinini yasa dur.... aranizda ben fark göremiyorum... hem Hiristiyanlar hemde sizler kendi kitabinizi kendiniz yazmissiniz..... elbet hata bulamazsin... cünkü YOKKI |
|
|||
![]() Kuran degistirilmis falan filan demiyor.... EHLI.Kitap diyor... olay bu kadar basittir.... yok efendim degismismis.... o yüzden Kuran dogru kitap diyor...
Ehli-kitap esasiyle Yahudilerin elindeki Kiraptir... hiristiyanlarin Evangeliyumlaridir insan tarafindan yazilan.... Kaldiki sende onlar gibisin... seninde Mezhep ve Hadis Kitabin var |
|
|||
![]() weg mit dem Schrott von Mezhep Ideologien und Hadis Büchern usw.... dfas alles ist Teufelswerk
|
|
|||
![]() Dünyada yasayip üretmekle Ahirete hazirlanilir... nicht mit 24 Studen auf dem Teppich herumlabern, was man am ende nicht versteht
|
|
|||
![]() Profmus bakiim... onu bir Mail bombardimanina tutalim bakalim, acaba iftirami atiyorsun yoksa dogrumu dedigin...
Naaa losss gib Namen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() resmen sahtekarlik ve düzenbazlarin, hokkabazlarin DINI...
Eger HZ: Muhammed bu insanlar gibiydise.... dann WAR DER KEIN PROPHET... sondern ein Betrüger.... Eger HZ: Muhammed gercekten bir Prophettiyse... o zaman bizlkerin ATALARI DIN SAHTEKARLARIYDI...... Ikisinden bir tanesini atmamiz lagzim..... Birde olayin gercegi var.... oda Resül zamanina geri bakmaktir.... O zamanlar ne Sünnet-SAFSATASI var... ne HADIS-PISLIGI var...... ne KENDINI ALLAH SAYAN MAYMUNLAR VAR...... nede ILAHLASTIRILMIS MEZHEPKOLIKLER VAR..... ----------------------- Haaaaa simdi olay cok daha basit..... demekki HZ: Muhammedde degil sakatlik.... SAKLATLIK ATALARIMIZDA..... DIE WAREN KEINE MOSLEMS.... sondern ALLE ZUSAMMEN DIN AZMANI.... istisnalar gaydeyi bozmaz..... Ben Atalarimin DIN anlayisini red ediyorum... ve Safsatadir diyorum.... eger safsata degilse... o halde Resülü red etmem lagzimki... Resülün bir sucu yok... o olaylari en güzel sekilde acikladi ve hayati sona erdi.... Demekki DIN azmani olan bizlerin Anne babalari, Padisahlari, Halifeleri usw.... bunlarmis DINSIZ olan.... dedimya istisnalar gaydeyi bozmaz.... und Gott ist mein Zeuge, den Schrott Religion von unseren Großvätern nicht.... HZ: Muhammed ne yapsin yaw..... Akli olmayana DIN gerekmez... ve bence Aziz Nesin hakli... TR nin 100 de 90 deli.... deliye kaval lagzim birde hayat kadini... mehr braucht es nicht... ne yapsin TEKNOLOJIYI, ne yapsin EVRENI... ne yapsin Matematigi... onun KARA HOCASI ona NIKAH kiyiyor ya... das reicht IHM.... ayni EINZELLER GIBI.... beyin yerine hava gazi dolu |
|
||||
![]() sana nedem bos mubahlik laiklikten degildirki sen birseyi laiklikde mubah göresin!!!! desenki sadece engel degildir azda olsa birsey biliyorsun derim ama ne yazikki... senin secimin laiklik vede atatürkün secimide laikliklik olabilir, ama o devletin milleti islamla buram buramdir vede hasret cekmektedir hic kimsenin hakki yokki, bir digerinin dini vecibelerini engllesin! en kötüsü tarihi nerdeyse islam fiskiracak bir milleten bu isteniyor dayatiliyor vede bunun adina atatürkün laik inkilabi deniliyor dogrudur deniliyor... oysa bu dag kanununda bile olmayan bir davranis. böyle medeniyet olamaz olsa olsa ancak kadim diye kendini tanitmayi basaran bir faninin isidir...
kadim olan allahtir... gafil olan vede zararda olanlar sizlersiniz... |