| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Birisi küfür olan demokrasiyi savunuyor digeride onu sonuna kadar destekliyor, simdi anliyorum Cehennemin bosuna yaratilmadigini :-)
|
|
||||
|
||||
![]() ALLAHa sükürler olsun, ki benim maddi ve manevi yönden hicbir problemim yok. Ailemle Akrabalarimla Kardeslerimle huzurlu bir sekilde yasiyoruz, kimseden alip verecegim yok benim :-)
Önce sen bana demokrasiyi aciklamalisin, eger bilmiyorsan ben sana ögretecegim tamam |
|
||||
|
||||
![]() ALLAH sana Nur suresi 31 de basini örteceksin diyor sende hayir ben seni tanimiyorum diyorsun anlasildimi?
|
|
||||
|
||||
![]() Su anda dünyanin dörtte ücü kafirdir tamam :-)
|
|
||||
|
||||
![]() Müslümanlarla dalga gecmek isteyenler dalgada bogulurlar hanimefendi :-)
|
|
||||
|
||||
![]() karsilasdiralim diye düsünüyorum....
|
|
||||
|
||||
![]() demokrasi savunmak ayri onu sorusdurmak ayri onu lanetlemek ayri
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zulmün ne oldugunu körler gördü sagirlar duydu. Zulmün ve katliamin ne oldugunu anlamak istiyorsan guentanamaya ve ebu gureybe biraz bak.
|
|
||||
|
||||
![]() Sen küfür olan demokrasiyi savunuyorsun ve buna görede demokrasinin ne oldugunu bana sen söylemek durumundasin. Ben ise elhamdülillah Müslümanim ve ISLAM Devleti Hilafet i savunuyorum, dolayisiyla Hilafet in ne oldugunu sana aciklayacagim. Sende bana demokrasiyi anlatacaksin ki karsilikli kiyas yapalim tamam anlasildimi hanimefendi?
|
|
||||
|
||||
![]() Demokrasinin ISLAMla uzaktan ve yakindan hicbir alakasi yoktur.Onun icin pis ve kokusmus olan küfür düzeni demokrasiyi ISLAMa maletmeye calisma.
|