| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() evet tekrar soruyorum alexin ilk golünde ne vardi? hic birsey yoktu aykut topu elinden cikardi ve alex cok akilli sekilde topu ayagi ile aldi ve golü atti. hakem ama vermedi. neden ? cünkü feneri durdurmak istedi. bilmiyom bunun arkasinda kimler vardi. ama olsun fener hakemi de yendi. hem 6sarayi hem hakemi. bu mac fener icin dönüm maciydi ve fener bunu cok iyi degerlendirdi. fenerin taraftarlari yine cok iyi takimi motive ettiler. ben macdan önce handicap fenere verdim 100 euro für 3,8 ama olmadi. alexin golüne verseler olurdu. neyse can sagligi bu takim hem SAMPIYON olacak hem KUPAYI alacak. ve tüm türkiye fenerin karsisinda hazir ola gececek. öyle ya da böyle !!!
|
|
|||
![]() gidisle :-) ha sizi tebrik ederim cünkü fenerden kadiköyde 1 puan alabildiniz :-) baksana avrupa fatihine her sene babayi aliyorlar klasik gibi oldu :-) ama inan besiktas 6saray macinda sapina kadar besiktasli olacam :-) koptum beeee :-)
|
|
|||
![]() gidisle :-) ha sizi tebrik ederim cünkü fenerden kadiköyde 1 puan alabildiniz :-) baksana avrupa fatihine her sene babayi aliyorlar klasik gibi oldu :-) ama inan besiktas 6saray macinda sapina kadar besiktasli olacam :-) koptum beeee :-)
|
|
|||
|
|
|||
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() alistik bi kere kolay kolay vazgecmez fenerbahce tek aski 6saraydan :-)
|
|
|||
![]() beni asil mesgul eden konu su´bizi milli takim : bakin ersun yanak (ki bence cok iyi bi antrenör) milli takimda yeni bi jeneration yaratmaya calisti. ne yapti? mesela hakan sükürü kesdi milli takimdan. sonra neler oldu neler. adama etmediklerini yapmatiklarini birakmadilar. neymis efendim vay hakan sükür nasil kesilirmis vay ersun yanal 6saray düsmanimis. tamam dogrudur ersun yanalin fenerbahceli oldugunu herkes bilir. ama bunun ile ne alakasi var? adam hakan yeterli görmemeis ve milli takima almadi. ama BIZIM su meshur 6sarayli medya ersun yanali yakti. ben bi fenerbahceli olarak ersun yanali fenerbahcenin basinda görmegi cok isterim. inaniyom ki fenerbahceyi bu adam ucurur cünkü adamin vizyonu var. fenerbahce de bu vizyonu gerceklestirmek icin hersey var : para, taraftarin babasi türkiyenin en iyi stadi iyi bir yönetim ve delikanli bi baskan. daum bu sezon sonu iyi bi sekilde gönderilmeli cünkü fenere 3 yil üst üste 3 sampiyonluk yasatti ve onca derbi zaferleri . benim aklima sezon sonu mesela söyle bi pankart geliyor bizim taraftar bunu yaparsa daum cok duygulanir bence : "herr daum wir danken ihnen für ihre gute arbeit trotz einiger rückschläge. im grossen und ganzen sind wir aber mit ihnen zufrieden. für die zukunft wünschen wir ihnen und ihrer familie alles gute. fenerbahce fangemeinde."
|
|
|||
![]() konu su : tamam ersun yanal hakan sükürü milli takima almadi adami idam ettidiniz. nedeni belli adam sizin yüzünüzde 6saray düsmani. tamam 6saray düsmani olabilir cünkü fenerbahceli. AMA baksana sözde imparatorice fatos da son milli maca hakan sükürü almadi ve gelecek maclardada almacak. merak ediyom su nefret ettigim 6saray medyasi ne yapacak. fatos ne yaptin ? sende mi hakan sükür düsmani 6saray düsmanimisin yoksa ? gülermisin aglarmisin vallahi sasdim. neyse önemli olan fenerbahce bu ersun yanal cok iyi antrenör ve o fenere cok yakisir.
|