| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bende altina imzami atiyorum! katiliyorum!
Emre24 saygilar |
|
|||
![]() du hast wohl ein falsches bild von den jungs. tamam cogu öyle diyoruz ama, maclarina baksana bir. 7´den 77´ye herkesimden insanlar mevcut. bayani erkegi rahatlikla mac izleyebiliyor kadiköde. herhalde aralarinda küfr edenler oluyor. sanki bizde yokmu? birkac dangalak cikiyor Hasan $a$´a küfr basiyor. Onlar bizden degil, bunlarda "onlardan" degil. Ne kadar olsa da ayni ülkenin insanlariyiz. bazen bunu unutsakta. Forumda da bir kac kendini bilmezler var. Bazen bende gaza geliyor hakaret derecesine varan seyler diyorum. Bende kendi adima, efendi taraftarlardan özür dilerim..
saygilar ultrAslan-Avrupa Emre |
|
|||
![]() 100`üncü olmusuz
![]() P.S. Avrupa´da olmasak bile, bazi "yeni Avrupa"´lilardan daha iyi sonuc almisiz. Ilginctir.. ultrAslan-Avrupa Emre |
|
|||
![]() vaybeede nicklerin üstüste kapaniyor sen hala degismedin
![]() |
|
|||
![]() das wissen wir..yazmana gerek yok
![]() |
|
|||
![]() fenerbahce hat von den 352 spielen bis heute 130 gewonnen. 113 spiele hat 6saray gewonnen. das sind 17 siege mehr ! 108 gingen unentschieden aus. die zahlen sagen es deutlich: fenerbahce ist der topfavorit !!! auch die buchmacher sehen es genau so : für einen sieg von fenerbahce gibt es 2,1 und einen sieg von 6saray sogar 3,8. auch die buchmacher sind vom sieg von fenerbahce überzeugt. meine persönliche meinung ist, dass fenerbahce deutlich gegen 6saray gewinnen wird.
|
|
|||
![]() gececek. neden mi ? bugün mesela bayram olacak kadiköy ful olacak. oturacak duracak yer kalmacak. 2000 6sarayli gelecek maalesef. ama bizim 52000 fenerli bunlari susturur. ama en önemlisi bizim futbolcular onlari susturacak. hem 6sarayi hem tüm türkiyeyi susturacaklar. cok farkli bi fenerbahce bekliyom ve farkli kazanacaklar. hafta sonu ise trabzonm 6sarayi liderlikden edecek. gökdeniz bu maca anormal asilacak. neden mi? gökdenizin bi arkadasi benim tanidgim. bu gökdeniz giresunlu ve ayni zamanda tuttugu takim aslinda fenerbahcemis. yani 6asarayi sampiyonlukdan etmek icin herseyi yapacak. fatih tekke ve ömer riza da 6sarayi bekleyen tehlikeler. biz ise hafta sonu konyayi paramparca ederiz. hersey bu aksamki mac ile degisecek. ve herkes susacak.
|
|
|||
![]() 1:0 Luciano
1:1 Ümit Karan 2:1 Alex |
|
|||
![]() olarak 6sarayi yendi ve bence cok iyi oynadi. serveti cok begendim adam 3-4 ay hic sans görmedi ve hakan süküre hic sans vermedi. daum servete inanmali ki inandi yoksa bu 6saray macinda sahaya sürmezdi onu. nobre 6saraya her macda gol atti bugüne kadar. ama nedense bu macda son 10 dakikada soktu. nerdeyse yine atacakti nobre ama aykut cok sansliydi. hakemlere gelince alexin golünde ne vardi? aykut topu elinden cikardi ve alex cok akilli sekilde topu ayagi ile aldi ve golü atti. ama hakem vermedi? neden? fenere celme takmak istedi ondan. ama faydasi olmadi fener hakemi de yenmesini bildi.
|