| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cok adiymissin. Söz vermek göt vermeye benzemez lan ipne.. Millet burda senin ne büyük bir ipne oldugunu artik görüyor..
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen bu homo olaylarina cok degindigine göre bu konuyla büyük bir sorunun olmali. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Dinsiz haddinden imansiz gelirmis! kafasinda sac kalmamis, Theo Waigl schimpansen kasli, cüce boylu, karakter desen hic yok.. Allah senin canini almaz, yasamiyorsun ki lan ipne.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
kendini bu sekilde kurtaracagini zannetme. sen yillar öncede agzi bozuk bos konusan biriydin ve hala aynisin. degisen birsey yok. klavye kahramanligi senin isin ama bu dediklerinle kendini tarif ettiginin farkinda degilsin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hani geliyordun lan? Cak cak ötüryon ama baska bi bokta yaptigin yok.. Senin gibi picler yüzünden AKP'liler zan altinda. Yanimdaki AKP'lere senin yazilarini gösteriyorum ve hepsi degilde bir cogu oropsu cogu dedigimde ancak utancindan yüzleri kizariyor.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bu homoseksuellikle problemini biraz daha ayrintili anlatirsan sana yardimci olmaya calisirim. 40 yasina kadar hic evlenmemis ve evlenememis birisi olarak belki ic güdüne uyarak böyle fantezilerin olabilir. bunlari bastirdikca sinirli ve yalanci biri olursun. benden tavsiye icinden nasil geliyorsa öyle ol. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Hayatinda göremeyecegin kadar kadinla beraber oldgum ben senin gibi pufflarda para harcamadim ![]() Ne zaman geliyorsun lan onu söyle sen? Iki hafta dedin üc hafta oldu.. Düsseldorf'ta da gelmemistin, burda da gelmiyorsun.... Gelde cümle aleme isik evlerinden kerhaneye kacip sapitan AKP'li bir cehennem zebanisini gösteriyim.. Aurum gibi bir insan seninle görüstükten sonra cidden sinir sistemi bozulmustur.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
biraz daha sabret daha yeni is gezilerimden döndüm. buradaki islerimi bitirince evrak imzamalari icin ankaradayim. benim son geldigimde kivirdigini konu disi birakip yine yalanlara basvurman göz ardi edilebilecek gibi degil. ps. aile ici iliskilerini lütfen burada bize anlatma |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
daha yeni suriyeden geldim, is güc, arkadas komsu iliskilerimi göz ardi edemem. dedigim gibi geldigimde ugrayacagim. bakalim kim klavye kahramaniymis ![]() |