| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Demek ki Türkiye"de de istenildigi zaman cok iyi futbol oynaniyormus dedik dün gece yine.
Oyunda üstünlüge gelince, ben Feneri ilk yarida o kadar üstün görmedim. Hep uzun top oynadilar, orta sahalarini hic kullanmadilar. Besiktas tam aksine, sakin, ayaga paslarla oyunu sogutmaya calisti ve basardida. Ikinci yari Besiktas"in golüne kadar Fener daha atakti. Hatta ilk golden sonra baya bir bunalttilar Besiktas defansini. Ama Besiktas"in iki golünden sonra, oyundan koptular. Mactan önce sorsalar, tam tersini söylerdi cogu kisi ama derbi iste...tam tersi oldu yine. Hakeme gelince: - Gökhan"in pozisyonu %100 penalti. Rüstü topa müdahale etmeye calismiyor bile. Arkadan iki Fenerli oyuncu kaleyi koruduklari icin kirmizi kart gerekmezdi. Sari kart cikabilirdi. - Anelka ile Koray"in pozisyonunu Chelsea-Barca macindaki pozisyona benzetmen yanlis. Orda top mücadelesi degil, direk Messiye girdi Chelsea"li oyuncu, Koray ise topa. Ama faul calmaliydi hakem! - Tümer ile Tuncay"in pozisyonunda da yanlis karar verdi. Tümer topu kurtariyor. Tuncay"da topa giriyor ama top gittigi icin Tümerin sag ayagina temas ediyor. Kesinlikle faul. - Ceza sahasinda Nobreye yapilan faullerden bahsettin. Bencede dogru. Sirf Nobreye degil. Gol pozisyonunda olan oyuncuyu öyle cekmek, kesinlikle faul ve penaltidir. Ama ayni olay defans oyunculari icinde gecerlidir. Fenerin ilk gölünde hem Koray kafaya cikarken cekiliyor, top üstünden geciyor, hemde Cagdas düsürülüyor ki oda topa müdahale etme sansi cok yüksekti. Yani burda da faul var ama bunuda calmadi. - Tümer"in son dakikalarda düsürülüsü var, düsürülmese kaleciyle karsi karsiya kalacak. Kesinlikle faul ve direkt kirmizi. Hakem tam calacakken, son anda vazgeciyor. Yaptigi aransmanlar aklina son anda gelmis olsa gerek ![]() - Sergen"in ikinci gölü ofsaytmi degil mi tartismalari var. Ofsayt kamerasi görüntüsü olsak, kesin cözülecek. Sergen önde gibi görünüyor ama yerdeki Luciano bozuyor sanki. Aber wie heißt es so schön? Im Zweifel für den Stürmer! - Sergen"in ilk gölünde el temasi yok. Sergen"in mactan sonra dedigi gibi, Fener"in faullerini verdi ki ilk golleri öyle geldi. Besiktas"in tehlikeli bölgelerden serbest atis kullanmasina izin vermedi. Penalti cabasi. Saglik olsun... |
|
|||
![]() güle oynaya paslasti Besiktasli oyuncular ikinci golde. O da kalenin 5 m önünde.
|
|
|||
![]() Sanki Besiktas almamisti Fenelli seyircileri stada.
|
|
|||
![]() Bizim stadimizda küfür yok, siddet yok diyen dünkü maci bir kez daha izlesin.
- Sahaya yabanci madde atildi. - Karsi takim Teknik direktörüne madeni para atildi. 10 cm asagisa isabet etse, adamin gözüne gelecek. - Oyuncumuza küfür edildi. Kabul edilmiyor ama bu bir gercek. Isler yolunda gitmedigi zaman, o sözde Fener taraftarinin digerlerinden bir farki olmadigini görebiliyoruz. Gecen sene gibi, bu senede. Bakalim Fenere ne tür bir ceza gelecek bu madeni para ve yabanci maddeler yüzünden. Evet, Besiktas stadinda küfür var ama bana karsi takim oyuncusuna ya da görevlisine yabanci madde isabet ettigi bir karsilasma söyleyin??? Simdi kimse, Diyarbakiri görmüyorsunda, neye takiliyorsun demesin. Diyarbakin gecen senede öyleydi. Kimse müdahale etmedi. Simdi bir yerleri SIKISTI yine ayni taskinliklari cikartiyorlar. Böylelerin Allah belasini versin! Insan degiller..... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() caliyoruz.
gökhanin pozisyonu bence yüzde yüzlük penalti degil verilseydi itirazim olmazdi. tümerin pozisyonu ilk gördügümde kesin faul ve sari kart dedim ama agir cekimde bakildiginda bana bir dokunma yok gibi geldi ama buda verilseydi itiraz etmezdim. fenerin ilk golünde ceza alani icinde fauler var önder faul yapiyor ve bu arada yine nobreye faul var. böyle bir durumda ben hakem olsam hangisini gördüysem ona calarim eger ikisinide gördüysem ikisinede calmam, cünkü ayni anda olan pozisyonlari kime calsan öbürünü magdur birakacan. ben asil tümerin golden önce alexe israrla faul yapmasini anlamadim iki bjkli oyuncu var ve top tac cizgisinde alexin yapabilecegi en büyük sey topu carpitip taca atirmak baska ne yapabilirki, tümer gereksiz bir faul yapip takimini magdur birakti. bunlari bizim futbolcular hep yapiyor hala profesyonel olamadilar bu cok yazik bence.tümer, tuncay, sergen, serkan ve niceleri büyük takimlarda oynuyorlar ve bu büyüklük bilincine göre davranmalari lazim. |
|
|||
![]() güzel örnek. Maalesef öyle...
|