| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sana ne
![]() |
|
|||
![]() bist du so ein möchtgern rapper, oder wie?
![]() lan cok komiksin harbiden ![]() |
|
|||
![]() varken, bunlari bir araya getirip iyi bir takim olusturamadik son 2-3 yilda. Insallah bundan sonra hersey daha güzel olur ve grubu uzak ara lider bitiririz.
Cok zor bir grup degil digerlerine nazaran. Hayirlisi olsun... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() sen git ailton gibi bir stari gönder yerine jun´u al. jun´a lafim yok yetenekli oldugu belli ama ailton gibi birinin yerine alinacak futbolcu bumu olmali? yönetim hatalari yüzünden ailton gibi bir futbolcuyu takimda tutamadilar yaziklar olsun bir sözümde bjkli bazi futbolculara it bile sahibinin duvarina isemez. neymis ailton cok para aliyormus tavirlaniyorlarmis. uleng siz ailtonun gectigi yolardan gectinizmi ki adamin aldigi parayi cok görüyorsunuz. bence ailton hakli.
burada bir yönetim hatasi vardir ailtonu gönderecegine duvarina iseyen bu topculari kadro disi birakip yolasan ailton gibi bir stari kazanirdin. gecmise bazen bakip ders cikartmak lazim mesela fenerdeki ortega vakasi. teknik direktör lorant ve futbolcu ceyhun ortegayi kiskanip tavir almislardi. yönetim zamaninda müdahele yapmayarak ortegayi kayb eti üstüne üstelik birde revivo ile rap rap güme giti birde sampiyonluk giti. neyseki sonra yaptiklari hatalardan ders alip düzeldiler. darisi bjklilere. Not: gecmise bakip kendi ve rakiplerinin hatalarini görüp ders alacaksinki ayni haralara düsmeyesin |
|
||||
![]() Die "Balkan"-Todesgruppe
in Bosnien und Moldawien zudem Norwegen und Griechen,,,wird ähnlich wie bei der WM Quali,,,aber da wurden wir ja zweiter,,,dort hats nich gerreicht aber hier reichts... wird schwer genug,,,ob machbar oder nicht weiß ich nicht.. es wird sehr sehr schwer |