Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.06.2005, 20:06
eniskaya

Standard Perfekt...

Mehmet Akif Ersoy söyle diyor..

"Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ı Kerim)

Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan!
Öyleyse &lt&gt denilen yüz karasından

---------------

Dünyanin hic bir yerinde bilenle bilmeyen bir degildir.... BIR BILEN MÜSLÜMAN, BILMEYEN MÜSLÜMANDAN HER ZAMAN ÜSTÜNDÜR
Alt 23.06.2005, 20:09
eniskaya

Standard Ne kadar Politik olursa olsun

Tüm Semavi DINLERIN temelinde yatan evrensel HUKUK anlayisini red eden ve her seyi devletin üzerine atip, kariyi bile koynuna devletin sokmasini bekleyen bir anlayis Politik ve medeni olamaz.... IDEOLOJILERIN dünyada yeri yoktur... Halilin Politik anlayisi yapici degil YIKICI karekterden... o halde ben bunda fayda göremiyorum...

Ben cok uzun sohbetler ettim onunla... feci sekilde IDEOLOJI bagimlisi.... ve o bagimliliktan kurtilmasi mümkün degil
Alt 23.06.2005, 20:13
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard canakkale savası he!!

iyi oldu bunu dedğin.. o savas ama öözellikle o savas Allahın muslumanlara bahsettiği muhtesem bir zaferdir.Allah al kulum sana zafer demiştir.

koskoca zafer ilahi takdirin urunu bir ruyayla bir lahavle vela kuvvete illa billah duasına dayanıyor.
nusret mayın gemisine mayınları döseme emrini veren komutan ruyasında kuran ayetleri görüyor ve ebced hesabıyla 18 mart gununu ögreniyor..bir gun once mayınları dösetiyor..

seyit onbası da tek basına 270 kiloluk topu o ayeti okuyarak 3 bsamaklı koca topa yerleştirip tek basına atesliyor..1 defa diil uc defa3,sü gidip osean ın bacasından giriyor..muttefik deniz kuvvetleri saga sola kaçısıp mayınlara carpıyor geri çekiliyorlar..

yane koca çanakkale zaferi bir ruyayla bir ayete bakıyor..seyit onbası gazeteler bunları söylemiş..adam gazeteye cıkmıs..ruyayı gören pasa da kendisi mayınları o ruyayı gördüğü için dösettiğini kendisi söylüyor..

sonra kara savasları baslıyor.. sana onlarca destan anlatırım olagan ustu..

ama bilmiyorum ki ne sekilde gulersin.!!

lenin yardım falan yapmıyor..orta asya islam sultanlıkları kasa kasa altın gönderiyor..ona engel olmuyyor..savas esnasında muttefik olmak la dini karıstırma..peygamberin kendisi yahudilerle ittifaklar kurmustur..hep ihanete ugramıstır ama kurmustur..

neyse bu konu çok su götürür..by
Alt 23.06.2005, 20:17
eniskaya

Standard Senin Ideolojini tek bir sualle sifirlat

tim... aninda Ideolojin yok oldu gitti....
Ve sen haftalardir hatta aylardir cevaptan kactin cevap aradin....

Sorum basitti... hak istiyorsun... tamam kabul... ama istedigin haklari tanimlayacaksin... bende olan ve sende olmayan haklari bana siralayacaksin dedim... bir Trabzonlu olarak benim Diyarbakirda sahib oldugum ve bir Diyarbakirlinin Trabzonda sahip OLMADIGI haklari bana siralayacaksin dedim... Ideolojin öldü gitti....

Kafayi calistir Alim ol Meclise katil dedim oda kabul görmedi.....

Dostum... hayatin tek bir felsefesi var.... ALI YAZAR VELI BOZAR, KESKIN SIRKE KÜPÜNE ZARAR... da gibt es nicht mehr... das ist alles....

Ben devlette hic hata göremiyorum.... ilave haklar kimseye verilmez... ben feci sekilde karsiyim... ve oratk yasam varken kendini üstün görüp devletimize karsi hem düsünce hem icraat eden insanlara benim neznimde yer yoktur.. hele hele devlet HUKUGUNUN nezninde zaten yer olamaz... Allahi katmayalim... zaten Kurana A dan Z ye aykiri harekettir... ve kesinkes günahtir
Alt 23.06.2005, 20:18
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard arda bir ugrayiver, sensiz tadi yok.

Turancilarla fazla alay etme. Turanin sizlere faydasi olur zarari olmaz.
Alt 23.06.2005, 20:20
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard kulak konturpie de kalıo:)

(nasıl yazılıyosa)kulak yer itibariyle sacların hemen altı oldugu içun ve zaten saclar kulagı kapattıgı için sacların ve boynun örtünmesi emrine binanen kulakla arada kaynıyor..ille de kulakalr açık olmalı ya ne anlamı var dersen kulakları dısarda bırakan bir ortu modeli geliştir..

yahu Allah emretmiş iş bitmiştir.
Alt 23.06.2005, 20:23
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard cok sevdigim bir sozum var

hep yazarim.. hep soylerim..
Bilge insan cahilden, cahilin kendisinden ogrendiginden daha cok ogrenirmis!!!
bu buna benzer...
Alt 23.06.2005, 20:23
Benutzerbild von xbaburx
Neuer Benutzer

Standard o.T.

birinci ayet hristiyanlar için inmiştir.digerleri musrikler için yani puta tapanlar için.odunlarla taslarla helvalarla birlikte yanacaksınız diyor.
Alt 23.06.2005, 20:24
eniskaya

Standard Sen su Mekaledeki Halile yazismalarimiza

göt at...

ULU ONDER ATATURK´ün - ISINSU (23/06/2005 - 14:52)

Dann wirst du es verstehen, was eine IDEOLOGIE bewirken kann... ben son derece medeni sekilde yaziyorum.... inkar edemezsin
Alt 23.06.2005, 20:25
eniskaya

Standard Ich bin ein Meister drin

da täuschst du dich aber gewaltig
Antwort