| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sanmiyorum:-)
hem kerhane örnegi vererek kerhane ile camiyi bir nevi kiyaslayan sensin!! |
|
||||
|
||||
![]() kimin ne dedigi ortada ...
Camiilere laf atmak icin nerelere bile deginiyorsun ... |
|
||||
|
||||
![]() ALLAHi tanimayan apacik sapiktir, dolayisiyla Cehennemi hak edecektir.
|
|
||||
|
||||
![]() Basörtüsü zevk icin takilmaz, moda hic degildir.Evet mini etek giyip ciplak gezenler ALLAHa isyan ediyorlar ve nankördürler.
|
|
||||
|
||||
![]() Eger dogru dürüst okusaydin ve düsünseydin kaynagida Emride görecektin. Ben inanmadigim ve kabul etmedigim birseyi buraya yazmam tamam. Unutma senin karsinda bir Müslüman bulunuyor.
|
|
||||
|
||||
![]() Ben kesinlikle sapik olan düsünce ve inanclara saygi duymuyorum, isteyen ALLAH a inansin istemeyende Cehennemi boylasin bu kadar basittir bu is.
|
|
||||
|
||||
![]() Tekrar söylüyorum Basörtüsü ALLAHin Emridir ve demokratik hak degildir bundan 100% eminim. Eger sen ciplak geziyorsan bu senin ISLAM i anlamadigini ve ALLAHin nimetlerine nankörlük ettigini gösteriyor.Ahirette Cehennem atesine sen baya dayaniklisin galiba, yoksa ahirete inanmiyormusunuz hanimefendi??
|
|
||||
|
||||
![]() Eger lala hanimefendi ben Müslüman degilim diyorsa ve küfür olan demokraside yasamak istiyorsa, hayatini burada yasasin ve Cehennemide hak etsin diyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() ISLAM Dininde Kafirlere hosgörü yoktur, demokrasi ise kokusmus bir ütopyadir.Biz Müslümanlar insanlar icinde cikartilmis en hayirli Ümmetiz.
|
|
||||
|
||||
![]() benim o konuda sorunum yok...
Sen yeterki bu dünyayi bana cehennem etme!! |