Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.06.2005, 16:22
Benutzerbild von garakedi
garakedi garakedi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard du bischt dooooooooooooofffffffff o.T.

ohne Text
Alt 22.06.2005, 17:09
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bir Ateist züppe olarak seni biraz

asagilamak istiyoroum mischkocum..
seni asagilamayali baya olmus..
sen bir lagim faresinden baska bir sey degilsin biliyormusun..sana tavsiyem müslümanligi tanimayan insanlara sakin müslüman oldugunu söyleme, senin zihniyetini, beyninin bir lagim cukurundan ibaret labirentlerini gören insanlar islam düsmani kesilir..demek senin gibi baya insan var ki, islamin böyle vahim bir imaj sorunu var..

ha bir noktada sana hak verecegim..burda fasistler, özellikle solcu fasistler ve kizil elma taraftarlari artiyor diye kicini yirtiyorsun da, evet maalesef haklisin.. senin zihniyetin her ne kadar insanlik ve kültür düsmani olsa da seni irkci bir fasiste tercih edebilirim onun icini kiyagimi unutma..
bedevi cadirinda hurma yemek veya ötüken cadirinda kimiz icmek?..
senin soyun yavas yavas tükeniyor be mischko, türkler dümeni Fasizme cevirdi..
ne olcak bu cami ile kisla arasinda pinpon topu gibi gelip giden yurdum insanin icler acisi hali???
Alt 22.06.2005, 18:00
eniskaya

Standard Allahin varligi süphesiz.... ama onu

tam anlamiyla anlayabilmek öyle kolay degil... cünkü beyin yapimiz ne elveriyorsa ancak o kadariyla anlayabiliriz....
Alt 22.06.2005, 18:00
eniskaya

Standard Die Lieben dich alle o.T.

ohne Text
Alt 22.06.2005, 18:09
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bunlarin imaninda ve mayasinda SIDDET

var Enis. Bütün dürüst ve sabirli Müslümanlarida bunlar bu halleriyle dinden soguturlar.

Bunlari o kadar fazla ciddiye almaya pek gerek yok. Oldugundan fazla degerleri hic de hak etmiyorlar.

Oezsu ya dün gece benlik üzerine yazi kaf daginin arkalarinda kaldi. Cok iyi bilmekteyim ki bunu en detayli bir sekilde Budanin inceledigini.

Hic mi sanslari olmayacak bu sayfalarda insanlarin degisik konulari detayli e bariscil sekilde tartisabilmeye, görüs alis verisinde bulunabilmeyi.

Ne sanmaktasin Enis bu tartistigin insanlarin ellerine bir firsat gecse, birak Orhan Pamugu, Aziz Nesini sen bile girtlaklarlar ve bundan emin ol. Sevgili Tanri bulundugu yerde katil bekliyor, sanki.

Hic bir insana oldugundan fazla deger verilmez.

Bu sayfalarda din adina, Allah adina, vatan, millet, dava adina kimler siddet dolu ve sinirsel yazmaktalar bu belli bir sey. Ciddiye almamali bu tür insanlari.
Alt 22.06.2005, 18:18
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bir gün firsat ve zamanim olursa

Oezsu sizin ile degindiginiz benlik meselesinde yazisacagim su an icin bu sayfalarda detayli bir seyler hazirlayip sunmayi hic uygun bulmuyorum, cünkü üc saatlik bile bir ömrü kalmiyor. Sayfalar ve sayfalarin arkalarinda yitip gidiyor. Bu baglamda benim verecegim detayli bir arastirma ürününün ve emegin hic bir anlami kalmamis olmakta.

Mubarek sayfalar sanki aglama duvari, her ciziktirme büyük degerler!!!

Her neyse ben yinede hic degilse bu sayfalarda bosalmalarini olumlu buluyorum, bir de disarlarda ve sokaklarda bosalmaya kalksalar acaba neler yaparlar?

Bir firsat olunca yazismak ve görüs alis verisinde bulunmak dilegiyle.
Alt 22.06.2005, 18:41
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Selam Abuzer!

Sordugun soru cok güzel bir soru, eminim sen bu konuda hem kendin ile, hem degisik insanlar ile cok uzun düsüncelerde ve tartismalarda bulundun. Ve degisik kitaplar okudun.

Peki sana göre nasil Abuzer?
Alt 22.06.2005, 19:32
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard SORUMA HALA CEVAP YOK

BEN CANAKKALE DIYORUM SEN YANDI KICIMIN AGZI DIYORSUN

O KADAR KÖY BASILDI SÜNNI KÜRTLER ÖLDÜRÜLDÜ NEDEN ALEVI KÖYLERI BASILMADI HIC YADA YEZID VE ERMENI KÖYLERI BASILMADI

MERAKIMI GIDEREMEDIN DEFOL SIFATINI GÖRMEK ISTEMIYORUM HERSEYE TURSU OLUYOR BILGILIK TASLIYORSUN
Alt 22.06.2005, 19:35
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard DEIN GB IST SCHEIS HAUS

NAPALIM GIT SANA YAZANLARA SÖYLE BUNU BURASIDA INGONUN AHIRI DEYIL?
Alt 22.06.2005, 19:36
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Cok iyi bir tesbit Enis!

Tanri, Rab, Allah her ne ise isimleri, insanlarida öyle, dinli, dinsiz, inancli, inancsiz, bilgili, bilgisiz, katili, katil olmayani, siyahi, beyazi, kirmizisi, sarisi, ccugu, genci, yaslisi, erkegi, kadini, farkli cinsiyetlisi, farkli dilleri ve dinleri olanlari hepsi onun cocuklari.

Nereden geldiler ise onlara hic bir sey sorulmadan tekrar oraya dönecekler ve sonsuz sevginin ve korumanin, bilginin, isigin, huzurun dogdugu, bulundugu yere alinacaklardirlar. Insan yüregi ve düsüncesi bunu bu cagda ancak böyle hissediyor ve anliyor.
Antwort