| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() tam anlamiyla anlayabilmek öyle kolay degil... cünkü beyin yapimiz ne elveriyorsa ancak o kadariyla anlayabiliriz....
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() var Enis. Bütün dürüst ve sabirli Müslümanlarida bunlar bu halleriyle dinden soguturlar.
Bunlari o kadar fazla ciddiye almaya pek gerek yok. Oldugundan fazla degerleri hic de hak etmiyorlar. Oezsu ya dün gece benlik üzerine yazi kaf daginin arkalarinda kaldi. Cok iyi bilmekteyim ki bunu en detayli bir sekilde Budanin inceledigini. Hic mi sanslari olmayacak bu sayfalarda insanlarin degisik konulari detayli e bariscil sekilde tartisabilmeye, görüs alis verisinde bulunabilmeyi. Ne sanmaktasin Enis bu tartistigin insanlarin ellerine bir firsat gecse, birak Orhan Pamugu, Aziz Nesini sen bile girtlaklarlar ve bundan emin ol. Sevgili Tanri bulundugu yerde katil bekliyor, sanki. Hic bir insana oldugundan fazla deger verilmez. Bu sayfalarda din adina, Allah adina, vatan, millet, dava adina kimler siddet dolu ve sinirsel yazmaktalar bu belli bir sey. Ciddiye almamali bu tür insanlari. |
|
||||
![]() Oezsu sizin ile degindiginiz benlik meselesinde yazisacagim su an icin bu sayfalarda detayli bir seyler hazirlayip sunmayi hic uygun bulmuyorum, cünkü üc saatlik bile bir ömrü kalmiyor. Sayfalar ve sayfalarin arkalarinda yitip gidiyor. Bu baglamda benim verecegim detayli bir arastirma ürününün ve emegin hic bir anlami kalmamis olmakta.
Mubarek sayfalar sanki aglama duvari, her ciziktirme büyük degerler!!! Her neyse ben yinede hic degilse bu sayfalarda bosalmalarini olumlu buluyorum, bir de disarlarda ve sokaklarda bosalmaya kalksalar acaba neler yaparlar? Bir firsat olunca yazismak ve görüs alis verisinde bulunmak dilegiyle. |
|
||||
![]() BEN CANAKKALE DIYORUM SEN YANDI KICIMIN AGZI DIYORSUN
O KADAR KÖY BASILDI SÜNNI KÜRTLER ÖLDÜRÜLDÜ NEDEN ALEVI KÖYLERI BASILMADI HIC YADA YEZID VE ERMENI KÖYLERI BASILMADI MERAKIMI GIDEREMEDIN DEFOL SIFATINI GÖRMEK ISTEMIYORUM HERSEYE TURSU OLUYOR BILGILIK TASLIYORSUN |
|
||||
![]() Tanri, Rab, Allah her ne ise isimleri, insanlarida öyle, dinli, dinsiz, inancli, inancsiz, bilgili, bilgisiz, katili, katil olmayani, siyahi, beyazi, kirmizisi, sarisi, ccugu, genci, yaslisi, erkegi, kadini, farkli cinsiyetlisi, farkli dilleri ve dinleri olanlari hepsi onun cocuklari.
Nereden geldiler ise onlara hic bir sey sorulmadan tekrar oraya dönecekler ve sonsuz sevginin ve korumanin, bilginin, isigin, huzurun dogdugu, bulundugu yere alinacaklardirlar. Insan yüregi ve düsüncesi bunu bu cagda ancak böyle hissediyor ve anliyor. |