Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.06.2005, 02:50
eniskaya

Standard Haaaa noch was.. Iman dedigin GENETIKTIR

her insanin ruhunda Allahin isigi Enerjisi, ayni zamanda Allaha iman vardir..... inkar edenler olabilir.... ama kimse bilemezki... taaaa kalbinin derinlerinde, aksamlari yalniz kaldimi ne düsünüyor diye....

Hatta Sayin Üstad Ahmed Hulusi bile Imanin, yani Allaha inanmain Genetik oldugunu kitabinda belirtmisti ki... daha sonra INAC GENI bulundu diye TV lerde yayinlaninca... herkes Ahmed Üstadi hatirladi....

UND WIE RECHT ER HAT
Alt 22.06.2005, 02:51
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Benim hic de öyle bi niyetim yok...!!!!

sana son ikazim benim agzimdan cikiyormuscasina yazma!!! Adam gibi kendi agzindan cikiyormuscasina yaz!!!

Hristiyanlikmi varda hiristiyanlar Kurani taniyabilsin?? Kurani red etmeyin diyor!!! Degistirdiginiz gibi onuda degistirmeyin diypr.. anlayisin bu kadarda mi kit be Enis?

Iste senin gibiler, gercek Hristiyanligi Islamiyetden uzaklastiriyor?! Islamiyete ilgi duyanlarida uzaklastiriyor bu tarz ile!

Ben adami ne güzel düzeltmisken, sen üflersin yok olup gider!

Sen ilk önce, Rabbin gercek aciklamasini ögren gel, ondan sonra tartis benimle!!!

Simdi cikiyorum,yarin devam edicez bu konuya, uykum geldi...!
Alt 22.06.2005, 02:52
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard BILIYORUZ SEKERIM...

Televizyondan önce bize E-Mail geldi!
Alt 22.06.2005, 02:53
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ahmed Bey yakinda burada..

bu arada haberide verelim!kesin tarih iletiriz ilgilenenlere!
Alt 22.06.2005, 02:59
eniskaya

Standard Ben Rabbimi A.H ve Y.N.Ö gibi uzamanlard

an ögtrendim... merak etme... onlarda bilmiyorsa... benim bilmem zaten mümkün degil... was nich ich schon gene solche Weisen Menschen... neyse.....

Kurana Iman degildir esas olan.....

ALLAHA IMAN... Ahiret gününe Iman ve SALIH AMELDIR.....

Simdi sence.... bir Ateisti göz önünde bulundurlalim.... ömür boyu iyilik yapmis Salih Amel islemis bir kisi.... ve simdi bu insani Allah ebedi Cehenneminde yakacak ve Cennete sokmayacak öylemi ????

Kusura bakma, ama öyle bir Allah benim ALlahim olamaz.... nerde kaldi Rahmaniyeti.....

Sen simkdi piyasada dönene Müslümanlikmi diyorsun.... ne farki var su anki Müslümanligin Hurafeci Hiristiyanlardan.... ich kann keine Sehen.... her iki taraf kendi cikarlarina göre DININ anasini aglatmislar...

DIN ise TÜM SEMAVI DINLERIN temelinde yatan EVRENSEL TEOLOJIDIR.....

Iste evrensel olanda budur.....

Cooooooook fark var aramizda.... bu fark asilir giderilir bir sey degil..... ben Allah tüm insanlari seviyor diyorum... ve baska bir sey demiyorum... ki asil Besmelenin anlamida odur zaten "COK SEVEN VE MÜSFIK OLAN (YANI SEVGISINI INSANLARIN ÜZERINE YAYAN) ALLAHIN ADIYLA"..... Prof. Dr. SALIH AKDEMIR MEALI
Alt 22.06.2005, 03:01
eniskaya

Standard ?????

Im ERNST ????

Warum sollte so ein Mann sich mit ungehobelten Menschen wie wir e sind abgeben.... nicht schlecht...
Alt 22.06.2005, 05:23
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard ayetlerin zamanini bilmiyorsan hic konus

ma.. AH nin kafasindan attigini ve kullandigi yanlis tercümeler haric ne okudun sen? hic bir tefsiri actinmi?

hangi ayetin ne üzerine indigini bilirsen tam olarak anlarsin!

incilde sonrada hz. isa"yi ilahlastirmislar kendi ilaveleri ve yanlis tercümeleri ile! buna kuran karsi.. degistirilmemis kisimlari zaten kurana ters düsmüyor.. bunu anlayamayan cok.. buna ragmen müslümanlari dininden ve dininin gereklerinden uzaklastirmak isteyenler var.. ve sana maalesef söylemem gerekiyor.. senin takildigin o sahsin yaptigi seylerde o kategoriye düsmekte.. Allah"i (c.c.) maddeye sokuyor.. öyle evirip ceviriyorki, okuyanlar insani ne yapsa Allah"tan bilmesine.. böylece hatasindan dolayi cezalanamiyacagini düsünmesine sebep oluyor. ayrica madde icine Allah"i sokmak.. o yer olarak baglamakta yani cok garip bir durum.. senin takildigin sahsin dediklerinin cogu küfür kategorisine düsüyor.

sen yinede kendin bilirsin..
Alt 22.06.2005, 05:30
Neuer Benutzer

Standard Ayetlerin ne zaman ve ne üzerine bilmeyi

nce iste senin gibi konusulur!

bundestagtan kanun ciksa o genelde belirli bir günden itibaren gecerlidir.. senin yaptigin bir sey varsa ve onu suc sayan kanun sonra ciktiysa, sen cezalandirilmiyorsun monsieur ;O)

hz. musa zamaninda onun dediklerine inananlarda müslüman sayiliyordu.. herkes kendi zamanina kadar gelen peygamberlerin hic birini inkar edemez. Hz. Muhammedin (S.A.V.) gelmesiyle beraber.. o günden itibaren onu inkar eden kafir olmus oluyor.. AMA o gelmeden önce onu inkar etmek nasil olur? daha görmemisler.. HAAA incilde ve tevratta hz. Muhammedin (S.A.V.) gelecegi müjdelenmis.. bunu daha önce inkar edenlerde inkarci olmus olmuyorlarmi? cünkü acik acik incil ayeti inkar etmisler..

ben insanin kendi eliyle degistirdigi incil ayetlerini süzsem ve bunlar hak degil desem bana kimse sen kafirsin diyemez.. cünkü insan tarafindan incilde degistirilmis yerler az degildir ve bunu herkes bilir!

senin halen ayni yanlisliklarda israr etmen tuhaf bir olay!
Alt 22.06.2005, 05:33
Neuer Benutzer

Standard Hz. Muhammedin (s,a,v,) ve Allah"in (c.c

.) uyarmalarina karsi görmemezlikten gelenlere ne demeli?
Alt 22.06.2005, 05:39
Neuer Benutzer

Standard yani senin imansiz olman genetik ve bunu

cözen bir insan dünya hayati icerisinde bir cocuk dogar dogmaz onun kafir olacagini bilir anlaminami getiriyor senin her seyi sapittiran A.H.?
Antwort