| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() burada DINI konular ve bir cok baska konulari tartisacak bilgili inasanlar cok cok az... ve sen onlardan birisiyken, daha cok sohbet edip görüs alis verisinde bulunacakken, seninle durmadan dövüsüyoruz... anlamadim gitti...???
Sadece insanca bir soru soruyorum... bana cevap verecegine, kizip duruyorsun..... Neyse önemli degil... belki karekterlerimiz arasinda ucurum var... inan her yazi yazdigimd veya soru sordugumda gelecen fircayi düsnüyorum... und das ist schon komisch ![]() Neyse sen bakma bana... bildigin gibi yoluna devam et... önemli olan huzuru yakalayabilmektir |
|
|||
![]() ben Tefsirde anlamadim olaylari her zaman ona sorarim... yada diger Üstadlara... eninda cevapliyorlar....
Frag doch einfach nach... ben tabi bilememem hangiu kaynak.... ama TR ye yalan atacak degil.... hatta sor bak...Imami Zamam Mezhebinde sarhos etmeyecek kadar icki serbesttir.... Onuda sor... sana kaynak versin. ve Forumda acikla |
|
||||
![]() 138- Allah"ın boyasına bak, (vaftiz nolacak?) Kim, Allah"dan daha güzel boya vurabilir ki? İşte biz O"na ibadet edenleriz.
139- De ki: "Allah hakkında bizimle didişmeye mi gireceksiniz? Oysa O, bizim de Rabbimiz, sizin de Rabbinizdir. Bizim amellerimiz bize, sizin amelleriniz de size. Şu kadar var ki, biz O"na ihlas ile sarılıyoruz. 140- "Yoksa siz, İbrahim de, İsmail de, İshak da, Yakup da ve torunları da hep yahudi ve hıristiyan idiler mi demek istiyorsunuz?" De ki: "Siz mi daha iyi bilirsiniz, yoksa Allah mı?" Allah"ın şahitlik ettiği bir hakikatı bile bile inkar edenden daha zâlim kim olabilir? Allah, yaptıklarınızdan gafil değildir. 141- Onlar bir ümmet idiler, gelip geçtiler. Onlara kendi kazandıkları, size de kendi kazandıklarınız. Ve siz onların yaptıklarından sorumlu tutulacak değilsiniz. .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. simdi.. kim cikip, su an yasayipta müslüman olmayan insanlarin cennete girecegini iddia edebilir? yoksa kuran ayetlerini inkarmi ediyorlar? |
|
|||
![]() Ben aslinda sana karsi her zaman iyi davraniyorum..... du kannst das gegenteil nicht behaupten.... sadece biraz üzüntmü dile getirdim..... demek sende iyi etki yapmis... freut mich... umarim bundan sonra efendice sohbet ederiz... ama soru sordugumda, sen bildigini yap ben Mümin olayim deyip, beni kesip atmak yok..... sözmü ??
|