| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ebtressant bir bakis acisi... hmmm bende espirili bir sekilde bir fikrayla cevap vereyim bariii...
Unide benim bir Persli, yani Irnli arkadasim vardi... diger Iranli arkadaslarim hep bir arada oldugumuz zaman onun hakkinda hep Witz anlatirdilar.... Gasvin kentinden geldiginden dolayi... yani Gasvinliler cok feci seyciymislerde ondan... Simdi Iran hükümeti 3 tene Iranliyi toplamis, birisi aus Tehran birsi aus Süden von Iran ve birisde gasvinli iste... Bunlarin 3 nü atmislar kefiglerin icine... ve her birinin yanina birer maymun vermisler, ve demislerki.. bir yil sonra yine gelecegiz ve aranizda en cok cocuk kim yaparsa onu serbest birakacagiz. Bir yil sonra gelmisler.. birinci Käfigde olani 2 tane yapabilmis... diger Käfigdeki 3 tane yapabilmis ve son Käfige giderken... yahu bu Gasvinli doldurmustur simdi Käfigi couluk cocuklan.... birde bakarlarki anacak 1 cocuk yapabilmis... buda ne demisler.. bir düzine cocuk beklerken nasil olurda bir tane yapabildin diye sorarlar….. ve Gasvinli söyle cevap verir… „Scheisse verdammt meiner war ein Mänchen“ Reicht dir das als Antwort ???? |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() henüz okudum Babur.
Haddini cok fazla asmis ve kendini ummadigim ölcüde kücültmüssün. Bahsettigin konularin hic birisi benim ile alakali degil yalnizca sizlerin fantazisidir. Cünkü sizlerin en büyük sorununuz demokrasi sorunu Babur. Eger ki birileri demokrasiyi savunuyorsa mutlaka, ya kackin yada baska bir ideolojinin adamidir. Bek dostum demokrasi yalnizca bir gelenek, bir kültür, bir sivil hukuk kuralligi ve sivil kurumlar bütünlügü, fikir özgürlügü insan haklari ve bireyin özlük haklari degildir. Tüm dünya düsünürleri, antik cagdan günümüz cagina kadar, yazarlari, bilimcileri, sairleri, dinleri, hukuklari, fenleri, alimcilero vs, vs, bilmekten yorumlamaktan irdelemekten ve bir sentez yaratmaktan gecer. Yine de o yazini ben bir sacmalik olarak görüp es geciyorum. Tekrar hosgeldin Babur diyoum... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() hadi geh in ein anderes Forum
|