| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() gelir....
Cünkü sen Hiristiyanlari ibadetle durdurmaya calisirsin... bizde Sünnetullahataki sistemle... Sen basarisiz olur ve kula kulluk etmek üzere esir düsersin... biz ise kendimizi savunur ve Muzaffer oluruz.... ruhumuzda var bu kudret |
|
|||
![]() da ziehst du den kürzeren....
Da hast du keine Chance.... Fatih diyorsun.... adi üzerinde... baklarinin malini mülkünü gasp etmek... ellerinden almak... kendinin saymak... Osmanli durmadan bunu yapti... hatta Viyanaya kadar geldi... UNNND WAREN DIE EINGELADEN... KAMEN DIE ALS FREUNDE ????? Heeeeee wohl kaum.... Aynisini simdi Hiristiyanlar... ve simdide Müslümanlar cirliyor..... gayet dogaldir... Cünkü Allah saaaadece Müslüman kelimesine Zaferlik vermiyor... cvalisana ona Ibedet edene ve Salih Amel isleyene.... Sizlerde calisin degerler üretin... ve ondan sonra Allahtan yardim bekleyin.... KENDINE YARDIM ETMESINI BECEREMYEN TOPLUMLARA, ALLAH YARDIM ETMEZ..... Allaha ibadet amac degil... IBADET ARACTIR.... Ibadetle ruhuna enerji yüklersin... Allahatn para pul san söhret gelmez ibadetle... Ögrenin artik bunlari.. yoksa bu kafayla Hiristiyanlar sizler karpuz gibi dagitir... und Ihr habt nicht mal die geringste Cahnce gegen deren Geist |
|
|||
![]() parasi pulu olan her zaman diger toplumlari kontrol etmeye yada sömürmeye ugrasirlar...
Das liegt in der Natur des Menschen.... hatta ayni dindaslar arasindada olan seyler bunlar... Nasil zamaninda bizim ecdadimizda Arabistan seferleri yaptiysa... ayni sekilde su an diger Üstad yada zengin devletler yapiyor.... Bir at 40 yil meydanda oynamaz.... Ögrenelim artik bunlari... ve kendimizi ona göre hazirlayalim.... Allahtan bosa yardim beklemeyelim... gökten biza taknik bilgi yagdiracak degil... o bilgileri kendimiz arastirip bulmamiz yada kopyalamamiz lagzim |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|