| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() anlat dini anlayisini, gizlenme.
baskalari gülüp dalga gececek diye cekinme. inandigin sey mantikliysa kimse gülmez ve dalga gecmez. en azindan müslüman olmadigini aciklasan daha düzgün olur. burada müslüman olmayipta islami elestiren baska bir serefsiz daha var, onu desifre ettim. simdi sira sana geliyor gibi. kendin acikla dinini yoksa seni desifre ederim. |
|
||||
|
||||
![]() cakabey kardesim, burada müslüman olmayipta müslümanlari elestirerek baskalarin kafasini karistirmak istiyorlar.
basörtüsü konusu acip, böyle müslümanlik olmaz diyor. onun müslümanligi modern müslümanlikmis. yasar nuri öztürkün avukatligini yapiyor. ama bunun müslüman olmadigini aklina getirmiyor insanlar. bunlar serefsizce bu iyi niyetli üyelerin kafasini karistirmaya calisip islamiyetten sogutmak istiyorlar. burada acikliyorum: aurum müslüman degildir. dahada ileri gidiyorum. islam düsmanidir ve peygamberimizi yalanci olarak hitap eden biridir. bizim isimiz desifre etmektir DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
||||
|
||||
![]() also ich kenne euch als die borg. widerstand ist zwecklos.
|
|
||||
|
||||
![]() fazil say verpisst sich nach japan. ne mutlu ikinci pasaportum diyebilene.
|
|
||||
|
||||
![]() yargi paketlerine muhalefet et ve karsi cikarsan böyle olur.
bu kadar iki yüzlülük ayiptir. bunlarin gelecekte olmamasi icin biz yinede yargi reformuna devam ediyoruz. siz hem karsi cikiyorsunuz hemde agliyorsunuz. bende fazilin kacmasina üzülürüm ama gercekleride görmek gerekiyor. cok agir hakarette bulunan ister fazil olur ister billy olur yargi önünde cezasini ceker ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Nasil yani? benim esas nickim hangisi olacakti? Geändert von Cakabeyy (15.04.2013 um 20:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
onlar benimle ugrasir ben ise daha cok bilgi toplamaya..daha cok haddimi bilmeye.. Aurum'u pek tanimiyorum, lakin verdigi bilgi eksik. ama onunla ugrasmiyorum, cünkü ondan daha önce Islam'i konular paylastim. ![]() paylasimlarimi oldukca güclü görüyorum o yüzden ugrasma geregi duymuyorum ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
aslinda buradakilerin 90% basarisiz, bilgisiz, kemalist ve beceriksiz. geri kalan 10% saldiriya ugrayip hakaret edildigi icin forumda yazmiyor. ben aurumu taniyorum. onun icin bu konularda cok emin konusuyorum. aurum insanlarin ölmedigine, hayvan veya bitki olarak yine dogacagina inaniyor. onun inancinda Allah yok, sadece evren var. bende bunun icin islami kötüleme diyorum, cünkü kendi inanci degil. caka kardesim sen hiristiyanlari kötülesen ben sanada izin vermem. dilek bu sinsi oyunun cezasini yillar önce ödedi. malesef hala hazmedememis. |