Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.03.2013, 17:09
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Evet Atatürk hayrani milli mücadele sairimiz Memet Akif Ersoy mühtis eseridir Istiklal Marsi. Bitmis ve tükenmis bir millette moral asilayan bir yazi..

Korkma sönmez bu safaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdum üstünde tütünen en son ocak
O benim milletim yildizidir parlaycak
O benimindir, O benim milletimindir ancak

Catma kurban olayim cehreni ey nazli hilal
Kahraman irkima bir gül, ne bu siddet bu celal
Sana olmaz dökülen kanlarimiz sonra helal
Hakkidir, Hakk'a tapan milletimin Istiklal!

Vatan haini Sultan Vahdettin vapura binip kacinca Türk Milleti basi bos kalmisti, ordular, dagilmisti, topraklar isgal edilmisti. Milli mücadeleye basvuranlar idam cezasiyla yargilanmisit, günümüzün Ergenekon davasi diye Türk milli öykülerini kafalarinca kötülemeye calisan zihniyetin dedeleri. Ama 19 Mayis'ta bir Vapur'dan bir asaletli mir adam inmisti ve Anadolu topraklarina ayak basmisti. Karadeniz'in hircin rüzglarinda sari saclari dalgalaniyordu ama bu gördügü felaket manzarasi mavi gözlerinden kacmiyordu.. Geldikleri gibi gidecekler diyordu ve sözünü tutacakti. Kavusuyordu Anadolu ÖNDERI'YLE...

Ben ilk okul cahili Said-i Kurdi'leri ve digerlerini kaale almam, 3958 kitap okumus, ki bunlara Bulgaristan'da ataseligi döneminde okudugu kitaplar dahil degil, tahsili, gözü pek, tuttugunu koparan, yarinlarin tarlasina aydinlik tohumlari sacan bir babayiyigit'i kaale alirim...

Ey yüce Atam, ya izinde yürür bu millet, ya da yolunda ölür!
lastosch atatürkünü yüceltme calismalari icin yalanlara basvurmadan yapamadigin cok acik.

1. Mehmet Akif atatürkün serefsizligi yüzünden türkiyedek gitmek zorunda kalmisti.

2. Vahdettin Pasa kacmadi. KOVULDU. 5 kurus para verilmeden sürgün edildi ve yurt disinda vefat etti.

o atan yüceyse, niye yüce olani korumuyorsun? buraya kadar mi senin yüce ye gösterdigin saygi?
Alt 21.03.2013, 17:13
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
lastosch atatürkünü yüceltme calismalari icin yalanlara basvurmadan yapamadigin cok acik.

1. Mehmet Akif atatürkün serefsizligi yüzünden türkiyedek gitmek zorunda kalmisti.

2. Vahdettin Pasa kacmadi. KOVULDU. 5 kurus para verilmeden sürgün edildi ve yurt disinda vefat etti.

o atan yüceyse, niye yüce olani korumuyorsun? buraya kadar mi senin yüce ye gösterdigin saygi?
Aksini ispat edersem CHP'ye üye olacakmisin? Ben VATAN HAINLERININ PESINDEN DOLASTIM DEYIPTE ÖZÜR DILEYECEKMISIN?
Alt 21.03.2013, 17:18
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Askini ispat edersem CHP'ye üye olacakmisin? Ben VATAN HAINLERININ PESINDEN DOLASTIM DEYIPTE ÖZÜR DILEYECEKMISIN?
bak lastosch senin belgesiz kaynaksiz resimlerine itibar edecek kisi degilim.

sen evde annenin yanibasinda dizi izlerken ben kitap okuyorum.

senin kapasiteni cok defa gördük, burada bir kere bilimsel yazina rastlamadim.

ispatlayamazsan sen chp üyeligini iptal edecekmisin?

ama sen hem döneksin hemde küfürbazsin. biraz önce ailem hakkinda hakaretler senin seviyeni cok iyi belirtiyor. senin simdiye kadar bircok sefer söz verip döndügüne sahit oldum.

hatta burada üyeligini silip "buraya dönen o....cocugu olsun" deyip 1 sene sonra dönen insandan ne beklenir?
Alt 21.03.2013, 17:25
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
bak lastosch senin belgesiz kaynaksiz resimlerine itibar edecek kisi degilim.

sen evde annenin yanibasinda dizi izlerken ben kitap okuyorum.

senin kapasiteni cok defa gördük, burada bir kere bilimsel yazina rastlamadim.

ispatlayamazsan sen chp üyeligini iptal edecekmisin?

ama sen hem döneksin hemde küfürbazsin. biraz önce ailem hakkinda hakaretler senin seviyeni cok iyi belirtiyor. senin simdiye kadar bircok sefer söz verip döndügüne sahit oldum.

hatta burada üyeligini silip "buraya dönen o....cocugu olsun" deyip 1 sene sonra dönen insandan ne beklenir?

Demedigim seyleri söylemis gibi göstermek hangi kitapta yaziyor? Aslinda sana acimasam var ya sana küfürün günes yüzü görmemisini ederdim de, inan sana aciyorum. Iste bir insanin ne kadar, ucuzlastigini, haysiyetsizlestiginin bir örnegisin sen...

Allah'im beni bu sahisin dinin KAFIRI eyle. Yaw sen böyle yalan yanlis konusmayi uydurmayi, nerden kimden ögrendin? Yoksa su ilk okul terk, Türkcesi bir 3 sinif ögrencisinin kalitesinde olan, Padisah'in karsisina cikip ona nara atipta sonra Timarhaneye atilen Said-i Kurdi'den mi ögrendin? Hicte kitap okumusa benzemiyorsun, sen ancak bir ezbercisin, ona da iyisi de degilsin.. Ezberini bozan herseye hakaretle küfüler, iftirayla karsilik veriyorsun, ama bunlari yutacak enayi yok burda. Bak herkes sana mesafe tutuyor..
Sen önce su kafandaki $izofrenligi bi muayenne ettir..
Alt 21.03.2013, 17:34
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Demedigim seyleri söylemis gibi göstermek hangi kitapta yaziyor? Aslinda sana acimasam var ya sana küfürün günes yüzü görmemisini ederdim de, inan sana aciyorum. Iste bir insanin ne kadar, ucuzlastigini, haysiyetsizlestiginin bir örnegisin sen...

Allah'im beni bu sahisin dinin KAFIRI eyle. Yaw sen böyle yalan yanlis konusmayi uydurmayi, nerden kimden ögrendin? Yoksa su ilk okul terk, Türkcesi bir 3 sinif ögrencisinin kalitesinde olan, Padisah'in karsisina cikip ona nara atipta sonra Timarhaneye atilen Said-i Kurdi'den mi ögrendin? Hicte kitap okumusa benzemiyorsun, sen ancak bir ezbercisin, ona da iyisi de degilsin.. Ezberini bozan herseye hakaretle küfüler, iftirayla karsilik veriyorsun, ama bunlari yutacak enayi yok burda. Bak herkes sana mesafe tutuyor..
Sen önce su kafandaki $izofrenligi bi muayenne ettir..
buradaki eskiler senin tükürüp sonra tükürdügünü yalanyan oldugunu iyi biliyorlar.

ve hepimizden iyi sen bunlari bilmen gerekirken sen bunlarla yaüzlesecekken gerceklerden kaciyorsun.

hadi anneni fazla üzme sizin diziler baslamistir. git dizi seyretmene devam et.

kimin burada kime küfür ettigini herkes okuyabiliyor.

senin ezberini devamli kendin bozuyorsun. daha gecen gün mesut özil'in kürdüm demesine söylenmedik laf birakmadin.

bugün dümbüklük yapip u-dönüsü sergileyerek öcalanin dedigine karsi degilim diyorsun.
Antwort