| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
fanatiklerden korkacaksin. bu forumdada sayili kisiler cok fanatik sekilde atatürk konusunda sivreliyorlar. iste onlari ikna edemezsin. ama cok sükür o kisiler 40 ve daha yasli ve coluk cocuk sahibi degil. bir yirmi otuz yil ömürleri var. önemli olan genclerimizi iyi egitip dogrulari göstermemiz. inanki tarih bu yillari altin harflerle yazacak. 2003-2023 bizim devrimiz. ama 2023-2071 cocuklarimizin ve torunlarimizin calisacagi devir olacak. biz koydugumuz hedeflere ulasmak icin calisip cabaliyoruz. gelecek nesillere güzel bir türkiye birakacagiz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
On sene kaldi, nasip olursa görürüz Türkiye nin ekonomi ve egitim gelismesini. Sayende Türkiyenin gelismelerini görüyoruz okuyoruz burda. Gerci gecen sene izinde kendim tanidim, Atatürkcüler olsun, Chp veya AKP liler olsun, hepsinin ama bu konuda fikri ayni, Türkiyemiz gelisdi, Ekonomisinden basla Egitime kadar. Ve Türkiyemizi temiz tutmak icin, Pfandli Plastik siseler ciksin piyasaya artik, bekliyorum dört gözle ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
chp son 5 yilda yaklasik 400 kere anayasa mahkemesine basvurup her projeyi 2-3 sene aksatiyor. ne oluyor 99% anayasa mahkemesinden dönüyor. bak simdi dev sehir hastaneleri kuruyoruz ama bunu aslinda 4 sene önce yapacatik. bazi partiler vatani milletin düsünmüyor, sadece AK Parti yaparsa puan toplayacak korkusundan dolayi sabotaj yapiyorlar. türkiyemizde artik ac susuz ve üsüyen insan kalmadi. eskiden dul kadinlar gecimini saglamak icin zorunlu evleniyordu. simdi biz bunlara maas bagladik. hastaya her ay para veriyoruz. hasta akrabasi olana bakmak sartiyla para veriyoruz engelliye her ay para veriyoruz engelli cocugu olana para veriyoruz hastalarimiz hastanelerde rehin aliniyordu, biz artik her vatandasin saglik giderini ödüyoruz türkiyede saglik sigortasi olamayan 25 milyon varken simdi sigortasiz vatandas kalmadi. bunlarin saglik giderlerini ödüyoruz. okula giden cocuklarimizin burslarini kat kat yükselttik okula giden evlatlarimizin kitap kalem derdini bitirdik, hepsi bizden her ile üniversite kurduk bir yerden baska yere saatlerce gitmeye calisan vatandasa 20.000 km duble yol yaptik tren yollarini yeniliyor ve yeni demir yolu agi kuruyoruz daha önce hayal bile edemiyecegimiz illere havalimani kurduk. 150 baraj kurduk bu liste bitmeyecek ben sadece 10 yilda yapilanlari bile sayamiyorum. ama malesef cumhuriyet 80 yilda ne yapabildi dersen pek birsey sayamiyacagim. BIZ DURMAYACAGIZ |