Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 18.05.2010, 00:04
Virtual_Reality

Standard Dünyada degismeyen tek sey degisimdir

Zitat:
Zitat von talatpasa1 Beitrag anzeigen
küfür, hakaretle değil , kılıçdaroğlunun geçmişi hakkında bilgi ver!
Talatpasa, Almanlarin bir söz var. Birisinin elindeki alet cekic ise, o her yerde civi görür diye. Insan olan insan bir takim evrimlerden gecip edindigi tecrübeler esnasinda kisiligini buluyor. Elbette ki Kemal Kilicdaroglu zamaninda belki sol görüse yatkin olmus olabilir, ama bu demek degil ki onunda bir takim degisimlere ugramadigi. Ona bakarsan Recep Tayyip Erdogan'a bende kabul görmeyen ideolijiden dolayi hapis cezasi yatmistir. Kendimden örnek veriyim. Annesi ve babasi köyde dogan ve büyüyen birisi olarak onlarin yasadiklarindan dolayi sol görüse yatkin olduklarini söyleyebilirm. O dönemin verdigi bir takim yokluklar sikintilar ve kommunizimin vaat ettigi herkese esitlik ilkesi onlarin fikirlerine o tarafa dogru yön verdiler. Ve bende sol görüslüydüm, ama fark ettim ki, kommunizimin, varlikli birinin fakir birisine bir sey vermek zorunda kaldigi an da kirilma noktasina erisiyor. Dolayisiyla her zaman ütopya kalacaktir. Arastirdim sorusturdum kendime en yatkin görüsü Atatürkcü Düsüncede buldum. Yazimi diger bir alman sözüyle noktaliyorum. 20 yasinda kommunist olmayan birisi kalpsizdir. Ancak 30 yasindak hala kommunist olan biriside akilsizdir....

Ehh Kilicdaroglu ak sacli delikanli olsa bile, otuzunun üzerindedir degil mi?

Kalin saglicakla herkese iyi geceler

Geändert von Virtual_Reality (18.05.2010 um 00:07 Uhr).
Antwort