Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.03.2009, 12:45
holgerfach

Standard

millenyuma 3 varken düsseldorftan bir türk hatunuyla tanischiyorum...kiz biraz psikolijik manyak...*yapma* dedigin zaman zittina yapiyor herscheyi..yani annican tipik bir türk kizi...ama deli oldugu kadarda sicakkanli...cilgin oldugu kadarda saf...
gencligin verdigi gazla evlenmeye karar veriyoruz....benim peder daha okula gittigim icin agzima siciyo...kizin babasi aldi kizi eline, döv baba döv....
2 hafta sonra gizlice buluschuyoz...o zamanlarin last minutesi pegasus-air...üc besch kurusch toplayip istanbula kaciyoz....yildirim nikahi icin baschvuruyoz tr de... ne de olsa aschigizya birbirimize..
ertesi gün nikah memuruna gidioz...iceri amcam,dayim,benim papa + kizin babasi giriyo....kavga gürültü yildirim nikahi kicimda patliyo...
Alt 03.03.2009, 15:45
gelincik02

Standard

Babaeskili

neden böyle önyargilisin ki?
Alt 03.03.2009, 15:48
babaeskili

Standard @gelincik

önyargili degilimki, devran böyle dönüyor! (zunge rausstreck*) nasil yapiliyo bu hareket, bitürlü yapamiyorum, ist es auch nicht..

Geändert von babaeskili (03.03.2009 um 15:49 Uhr). Grund: : p hareketiymis, oluyomus ama daha önce olmadiydi.. :)
Alt 04.03.2009, 15:51
gunesinkizi75

Standard var mi yok mu?

valla buna benzer bir soru acunmedya sitesinde var misin yok musun programina basvuruda bulundugum zaman da sordular ne yazacagimi sasirdim, fark ettim ki hayatimda 0 cilginlik mevcut )
Alt 06.03.2009, 20:31
Mara

Lächeln Hayattaki sevgi cilginliklari...

aslinda coktu..ama benim icin en cilgini iki saat önce tanidigim bir adamin evlilik teklifine evet demek oldu....saniye beklemeden..ve ne kariyer ne de evlilige karsi antipatim o anda hersey yokoldu..sadece o ve ben.........ikinci benim icin büyük cilginlik...caktirmadan evlenmek oldu
Alt 08.03.2009, 17:27
gelincik02

Standard

Yaa ben bir yaparim pir yaparim babaeskili
Alt 11.03.2009, 22:03
GoerenBilir

Standard

Alman bir kadinla beraber yasiyordum. Kendisi Senfoni Orkestrasinda cellist idi. Abisi evlenecekti. Bunlarin bekarliktan ayrilma adetleri var idi. Cilginlik yapilacakti. Tuturdular adama iki saat bir gaylarin barinda bira icip vakit gecireceksin dediler. Bende sahidi olacaktim. Eski hayat arkadasimin bin bir ricasindan iknasindan sonra kendime dedim ki, ne olacak iki saat degil mi cabuk gecer. Demez dolaydim. Oraya gittigimde erkeklerden hic alisik olmadigim ve oldukca rahatsiz edilen bakislarini ve tavrilarini cekmek zorunda kaldim.

Yanima kimse fazla yanasmasin diye barda üc sandelyi mesgul ettim. Soluma ceketimi astim, sagima yelegimi astim. Tam kliselesmis Türklerden alisk olduklari davranislarda bulundum. Sanki baskasi icin yapmissim gibi ve cektigim yetmemiymis gibi bir de evde onun nefeslerini kesen gülmekten yüzünü tomates gibi yapan kahkahalarini cekmek zorunda kaldim.
Siz siz olun ugrunda öleceginiz askiniz bile olsa, sizden böyle sey isterse, hemen rededin. Sonra stress atmak icin normal bir barda kafalari nemlendirdik
Alt 12.03.2009, 23:01
gelincik02

Standard

ay ay ay gören bilir. Desene bol bol serenad da dinlemissindir sen =)
Alt 13.03.2009, 00:01
GoerenBilir

Standard

desene vay halime vay vay

Dogrusunu söylemek gerekirse müzigin evrenseligine inanirim. Dolayisi ile her türlüsünü de tattim. Ancak cocuklugumda sazli sözlü ev müzigi kültürü ile terbiye edildigim icin, bir yerden sonra bende yerini tutmuyor. Her müzik ayri ama bizim müziklerimiz ayricalikli. Serce nerde olsa aslina cekermis, bülbül olan gelip güle cevrilirmis

Geändert von GoerenBilir (13.03.2009 um 00:27 Uhr).
Alt 21.09.2012, 13:47
OnMyOwn

Standard

Güzel hikayeler. Asik olunca insan icindeki gücün farkina variyor :-):-)
Antwort