Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 12.12.2016, 13:45
___EZEL___

Standard ...

Bu ara herşeye uzağım,hep mağlubum kendime karşı....Hani bazen olur ya,hınca hınç anlatmak istersiniz herşeyi,sonra bir çırpıda boğazınızda düğümlenir,işte aynen öyle bir durum.
Alt 12.12.2016, 13:46
___EZEL___

Standard ...

Sözde Azad etti beni...Uyku gece uğrayıp fazla kalmadan gitti.Dostlar hiç uğramadı zaten.Gecenin en derin sessizliğinde,içimdeki isyanı dinledim.Usulca sokuldum yanına ve ona dedim ki''Sen elmayı seviyorsun diye,elmanın da seni sevmesi şart mı?''
Alt 12.12.2016, 13:47
___EZEL___

Standard ...

Evet yine kaldık sizlerle başbaşa;ben keyfim ve kahyası.Kürkçü dükkanı hesabı,dönüp dolaşıp,bir kısır döngüdeymişiz gib,başa dönüyoruz.Saatimiz ne zaman birinde durdu,neyi vardı pek bilemedik.Tamirci olamayacak kadar çıraktık hayatta.Usta olurmuyuz yada biri bize o yolu açarmı bilemiyorum.Acemice yola devam yinede...
Alt 12.12.2016, 13:48
___EZEL___

Standard ...

Bazen diyorum,çok hızlı bir arabayla giderken,bisikletle devam etmek zorunda kalmaktır hayat.Hayatta karşılaştığımız insanlarda öyle,en küçük bir rüzgarı,aşk olarak algıladığımızı sanıyorlar.Halbuki biz,fırtanalarla tanıdık aşkı..
Alt 12.12.2016, 13:48
___EZEL___

Standard ...

Bizim şarkımız buraya kadarmış.Yazan;nakaratı unutmuş,tek kelimeye yüklemiş herşeyi.Güfte yanlış,söz yanlış,zaman yanlış.Katliam haberlerinin,bayram havasında anlatıldığı bir zamanda Aşk ta yanlıştı,katle uğrama şansı vardı.Belki birgün rüyalarına gelirim,belki otururum orada,gönlünün baş köşesine....Belki birgün,sende beni özlersin kimbilir....
Alt 12.12.2016, 13:49
___EZEL___

Standard ...

Unutmayın ki bazen,yalan olduğunu bildiğiniz halde vurmazsınız yüzüne.O'nun kendi yaşam alanında rahat hissetmesini sağlamak,bir aşığın erdemidir.Hiç bir zaman hayatınızda olmayacağını bildiğiniz halde bile,sırf O'na olan saygınızdan dolayı vazgeçersiniz bilmekten.Çünkü bilirseniz büyüsü kaçar,platonik bir aşkın hatırlanan tebessümü,bir yalancının,sahtekarın hatırlanmasından daha iyidir.Ben gülümsemelere gömerim O'nu,yüreğimin bir yerinde saklarım,kalbimin sıcaklığıyla korur,O'nu orada yaşatırım.Bu bir erdemdir.Aşkı bir meta,elde edilen,satın alınan,çalınan birşey olduğunu sananlar anlayamaz.Ben yalana inanmadım ki hiç,fakat öyle bir yalan ki bu,beni yaşama bağladı yeniden,bitmesini istemediğimden,gerçeği kendime bile söylemiyorum,olurda ağzımdan kaçırır bir masal kahramanımı öldürürüm diye...
Alt 12.12.2016, 13:51
___EZEL___

Standard ....

Artık öyle oldu ki,sanki yaptığım hiçbirşeyin anlamı yok,ederi yok gibi.Hani derler ya aval aval bakıyor,o haldeyim şimdi,aval aval geçmişte sana yazdıklarıma bakıyorum,birde sana.Ne çok abartmışım meğer,alt tarafı ayran gönüllü bir kadınmışsın o kadar,ötesi yokmuş.İnan gerçeği öğrenince,küçümseyerek baktım kendime,bunun içinmiydi o kadar velvele dedim
Alt 12.12.2016, 17:42
Su_perisi

Standard

Ezel dogal ortamin olan daglara dön,

giderken yaninda pkkli dostlarini götür,

malum sizin gibi boz ayularin medeniyetde rahat etmeniz mümkün degil

https://www.youtube.com/watch?v=8-ax-pBDYnI

Geändert von Su_perisi (12.12.2016 um 17:50 Uhr).
Alt 12.12.2016, 23:38
___EZEL___

Standard ....

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Artık öyle oldu ki,sanki yaptığım hiçbirşeyin anlamı yok,ederi yok gibi.Hani derler ya aval aval bakıyor,o haldeyim şimdi,aval aval geçmişte sana yazdıklarıma bakıyorum,birde sana.Ne çok abartmışım meğer,alt tarafı ayran gönüllü bir kadınmışsın o kadar,ötesi yokmuş.İnan gerçeği öğrenince,küçümseyerek baktım kendime,bunun içinmiydi o kadar velvele dedim
Bazı insanlar o kadar onursuz ki,alçakça,kişiye özel şeylere dadanmaya çalışıyorlar.Dikkat edin hiçbir yere değil sadece buraya yazmış kaşar,artık ne yazmış bilmiyorum,inanın çok ilgilenmiyorum da yazdıklarıyla.Fakat birine özel yazdığım şeylerin arasına girecek kadar çirkefleşmişler onu belirtmek istedim....
Alt 13.12.2016, 13:08
___EZEL___

Standard ....

İnsan kaçmakta usta,unutmakta çırakmış meğer.Kaçtıkça,ardı sıra gelen ve gidenlerden uzaklaştığını sanır,oysaki kafasında taşıdığı sorular hep bir anı olarak karşısına çıkar.Sonra süklüm püklüm olmuş bir çocuk gibi;boynu önde koşarak,annesine sarılan bir çocuğa dönüşür.Hikayenin kahramanları olmasada,yönetmen koltuğunda oturan aşk belirler kahramanlıkları.Aşk a iyiysen baş aktörsün,yoksa bir Aşk hikayesinde figuran olur,bir kenarda kahramanları beklersin...
Antwort