| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Uyanın arkadaşlar ! Burda akabenin internet üzerinde makarna karşılığı onurunu satanlar var.Bunların işleri güçleri katil İblis ile onun rant partisi akabenin propagandasını yapmak....Uyanın ne tür oyunlarla sizi kandırılmaya çalıştıklarını görün !
|
|
|||
|
|||
![]() "Asmayalım da besleyelim mi?"
12 Eylül 1980 "400 vekil verseydiniz böyle olmazdı" 12 Eylül 2015 |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
bence siz ikili olarak TVlere cikin HALKIN EGLENMEYE IHTIYACI VAR Zitat:
Bu da benim senin gibi gündüz siradan bir vatandas, aksam oluncada terörist olup yasadadigi topraklara ihanet edenler icin olan yorumum. Senin, benim icin „insan“ demen benim icin HAKARET OLURDU. Bu arada sagol, beni kendi türünden saymadigin icin. Ben senin gibi yedigi kaba pisleyen türden degilim, BENIM SOYUM TÜRKDÜR, biz bu bayrak dalgalansin diye ne canlar feda etdik, bugünde hic cekinmeden canimi feda etmeye hazirim. Hayirdir cakma türk kaan TÜRK BAYRAGI ve ISTIKLAL MARSI nerene batdi? Sen degil senin feristahin gelsede BEN DÜSÜNDÜGÜMÜ YAZMAKTAN CEKINMIYECEGIM. Insan olan:baktigi yüze tükürmez, tükürdügü yüzede bakmaz eger sende zerre kadar insanlik olsaydi, yasadigin ve sana VATAN olan bu TOPRAKLARA IHANET ETMEZDIN YÜZÜNE TÜKÜRÜLMEYE BILE DEGMEZSIN!!! Geändert von _denizKizi (15.09.2015 um 19:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bla bla bla denizkizi...bu millyetci laflari maalesef selerdir duyuyoruz...bikmadinizmi hala!
Ülke batmis gidiyor, tabiiki yönetenlerin sayesinden...sende gelmis ne anlatiyorsun burda. Ha sen istiklal masinin 10 kitasini ezebere bilmiyormusun??? |
|
|||
|
|||
![]() Bazı zatları;bırakın adam yerine koymayı,insan yerine bile koymuyorum.Bu açıdan bazılarına cevap vermek,boş şeylerle uğraşmakla eş değerdir benim için...
|
|
||||
|
||||
![]() Piyanist filmi oyuncusunun devremulku de Cizre'de yikilmis meger
![]() ![]() |