| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Tayyip'i Türkler, kürtler, aleviler, cerkezler, egeliler, herkes destekler ama HDP terorizmini sadece kürtler destekliyor. Turkiye'de yasamis kimseye kursun sikmamis bizler insan degiliz siz teroristler insansiniz evet ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Ne yaparlarsa yapsinlar, su ilerlemelere bakin:
Bu günleride görecekmisiz, sükürler olsun! Çok yüksek hızlı tren Ankara - Konya seferine başladı Hızı saatte 250 km'ye kadar ulaşan yüksek hızlı tren, yerini 320 km yapan çok yüksek hızlı trene bıraktı. Haber Merkezi | 25.05.2015 - 13:59 http://www.ensonhaber.com/cok-yuksek...015-05-25.html |
|
||||
|
||||
![]() YÜZDE ELLI ALSALAR BILE HAYALLERI HAVADA KALACAKTIR
Müslüman Kürt Halkıda Uyandı Artık |
|
|||
|
|||
![]() Filler kapışınca,çimler ayak altında ezilir.
''Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az gelir''Buda türk ata sözü. Buda benim sözüm,kendinizi avutmak için aptalca şeyler paylaşmayın ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Anlamadigim sey su, bu projeleri o kadar cok elestirenler neden kopruleri, barajlari, santralleri, marmaray'i vs bu kadar cok kullaniyor ![]() Musul'u teroristler 1 gecede AKP yardimiyla degil korkak şii askerlerin yerlerini terketmesiyle aldi, ustelik askerler teroristlerden 6-7 kat daha fazlaydi. Turkiye'nin hicbir kuzey afrika ya da ortadogu bolgelerinde askeri yok, ahmak. Suriye de kendi beceriksizligini Turkiye uzerine yikmaya calisiyor. Ben Tayyip sevdalisi degilim, senin HDP'yi Selo'yu fanatik sekilde destekledigin gibi kimseyi desteklemem ama: butun namussuz namus cinayetlerinin hep guneydogululardan cikmasi bir tesaduf mu? Yengesiyle abisi olunce sirf bosta kalmasin ''TÖRE'' diyerek evlenenler, 3-4 kadinla nikah kiyanlarin hep kürt olmasi bir tesaduf mu? PKK terorizmini bu ulkede sadece kürtlerin destekliyor olmasi tesaduf mu? kürtlerin Suriye, Irak ve Iran'da da hic sevilmemesi bir tesaduf mu? Cunku hep o ulkelerin topragina goz diktiniz. Vatan hainlerine bu ulkede yer yok, gidin Irak'ta yasayin madem 'kurdistan' diye tutturuyorsunuz ne isiniz var izmir'de istanbul'da. Yiginla geliyorsunuz yerlesmeye, ne oldu len kurdistan'iniza. Selo istanbul'dan disari cikmiyor, basi sıkısınca, evine hirsiz girince, got korkusu olunca Turk polisini ariyor yardim istiyor, Turk guvenligi tarafindan mitinglerde korunuyor, Turk ucaklariyla seyahat ediyor, Turk mali kullaniyor bir de Apo posteri acacagiz, kurdistan kurulacak diyorsunuz. Ne nankorsunuz boyle. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Her ulkede insanlar hizmet gordukleri zaman o hizmeti saglayanlara oy verirler. Konuyla alakali oldugundan, bir onceki mesajda siraladigim ve kürtlere ait olan 'geleneklere' cevap veremeyisini anliyorum. Maho seni. AKP kürtlere ozerklik verse hemen gotlerine yapisirdiniz ama, degil mi? Eger bir HDP'li AKP'den nefret ediyorsa anlayin ki AKP dogru yoldadir! Maho. Barzo. Haysiyetsiz, kitapsiz. kürtlerin bazilari o kadar FASIST ve terorist ki, kendi irklarindan insanlara bile iskence etmeyi, kendi kadinlarini dovmeyi, ama onlardan 8-10 cocuk yapmayi, sirf farkli gorusten diye kendi milletini oldurmeyi ONUR sanarlar. Kobane olaylarinda guneydogu'da katlettikleri kürtler gibi. Nasil bir millet ise, kendini oldurmekten bile zevk aliyor. Sonra da ah anam vah anam devlet bize bakmiiiiiyyyy. Bu fasist kürtlerde ozellikle muslumanlara saldirmak vardir, cunku bunlar ya dinsizdir ya ZERDUST'tur. Bu yuzden ''muslumanlar soyle, muslumanlar boyle'' demen sasirmiyor beni. kürtler neden bolgede hic sevilmiyor acaba?!? O degil de HDP'yi fanatikce savunmandan kürt oldugunu nasil anladim be ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sen aptalmısın?Ben panoda zaten kim olduğuma ilşkin bir açıklama paylaştım.Ayrıca sana cevap verdim ama ne hikmetse,paylaşamadım.Ayrıca benim engellenen tek bir nickim var oda _Cenk_ eğer aptal değilsen anlarsın.Sizin gibi siyasetten bi haber,pragmatistler,meselenin özünü gölgelemek için,tartışmayı kişiselleştirmeye çalışır,sende bunu yapıyorsun.son 10 yılda 1.5 milyondan fazla müslüman,müslüman ülkelerde,müslmanlar tarafından katledilmiş.Her katliamın arkasındanda bunlar müslüman değil,islamiyet böyle değil savsatasını yutturmaya çalıştınız...Ben kürt politikacısı veya milliyete dayalı politika yapan biri değilim.Ateist olduğumu belkide burda onlarca kez paylaştım.Fakat senin gibi pedofil ve sapkın müslümanlar ne hikmetse kabullenmek istemedi?Ha birde müslümanlıkla bir bağlantın varsa,Akepe ne demek,birde neden ismi akepe acaba merak ettim
![]() |