| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Gemiler gemicekler, herseye doyanlarin, haram-helal gözetmeksizin yiyenlerin, cocukken Rize sokaklarinda gazoz kapaklariyla top oynayan, doktortan cürük raporu alan Necmettin Bilallarin, cay corba parasidir ne olsa..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
18000 lirasi olan versin, o para TSK'ya aktariliyor. Askerlik egitimli insan icin zaman kaybi, ama hani o savundugun meclise girmesini istedigin haysiyetsiz barzo HDP var ya, onlarin sozculugunu yaptigi PKK terorizmi olmasa gencecik cocuklar omurlerinden 5-12 ayini askerde bos bos nobet tutarak gecirmek zorunda kalmayacak. |
|
||||
|
||||
![]() herhalde sadece "oy toplama Propogandasi" ..
http://www.ntv.com.tr/turkiye/arinct...1kizAZth92rZ3w 1 Milyon oy var toplanicak ... also denke ich das das mit 1000 EUR ne Ente ist |
|
||||
|
||||
![]() Kutsal Olan Bir Kaç Değerden Biridir Askerlik Görevi. Bu Alanda Bile, Eşitsizlik Kim Yapıyorsa Allah Belasını Versin! Ve Ben Eli Ayağı Tutup, Sağlıklı Olupta Askerliğini Bedelli Olarak Yapanlardan Istisnasız (!) Nefret Ediyorum. Bunların Yaptığı Askerlik Sadece Fotoğraf Stüdyolarında Kamuflaj Içinde '' Görün Beni Ben De Askerlik Yaptım'' Demeye Benziyor.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ne mal oldugun ortada is yok güc yok koca yok / ancak chat sitelerinde desarj olur ailene karsi namuslu rolu yapmaya devam edersin türkiyeden katilan erkeklerle chatte özel camera ac bel alti sohbet et sen bu gibi isler sana göre degil ne aklin ne beynin alir zaten 2 kelimeyi bir araya getirmekten aciz bir kisilige sahipsin küfürbaz tesettürlü iman veya inancin kimde oldugu belli olmaz demis atalarimiz bunun en bariz örnegi sensin disa dogru tesettürlü namuslu aile kizi ( gerci 35 yasindasin kiz demememek gerek ) ama icin fesat seytan , yani bir yandan namaz kilip bir yandan chat odalarinda erkeklerin en mahrem yerlerini kamerada seyretmek ne kadar mantikli buna bir aciklik getir |