| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Geändert von Beyazguel60 (07.10.2014 um 21:42 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Dini bütün insanlarin evli iken dini es aramasi cokmu normal mis?????????? ???????????????? tam anlayamadim???? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
@ Bosphorus ![]() ![]() ![]() ![]() aynen onu bende anlamadim, dört kadin hakkim diye normal mi bu simdi ??? öyle yada bölye hic düsünmüyorum bunun dogru oldugunu. Erkeklerin isine geliyor tabki ki o baska.......... |
|
||||
|
||||
![]() Okay hier meinte jemand wer den Islam kennt weiss das es nicht anormal ist.
Meine frage , wann genau darf man(n) polygamie ausleben? Welche voraufsetzungen muss man erfüllen? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
@Beyazguel60 Oncelikle 'imam nikahi' diye bir tabir yanlis. Imamla mi evleniyorlar ![]() Mesajda 'dini nikahi kiyalim, resmi nikah kiymayalim' diye bir sey yazmiyor. 'sex yapalim' diye bir sey de yazmiyor, ima da yok. 'seni 5. es olarak aliyorum' da dememis. O mesajin iceriginde olmayan seyleri soz konusu yapmayalim, yoksa dini nikahli tek esli olanlari zan altinda birakmis olursun. Cogu dini nikahi olanlar ayni zamanda resmi nikahli da oluyor. Nasil ki hristiyanlar kilisede tanrilarinin huzurunda evleniyorsa, yahudiler de haham onunde evleniyorsa, muslumanlarin dini nikahi da normaldir. Not: ingiltere'de hristiyan evliliklerin serbest oldugu gibi, yahudi dini evlilikler ve yahudi dini mahkemeleri de yasaldir. Diger cogu ulkede de bu var. |
|
|||
|
|||
![]() Arkadas yaziyi okusaydin görürsün , adam Yazmýþ Evliyim ! Birde yaninda Dini Eþ arýyorum diye ! Sende bu çok normal demiþsin ???
|
|
||||
|
||||
![]() Dini nikah... Resmi nikahin olmadan yapilamaz!
Yani anlasilsin diye.... normal bir HOCA Resmi nikahi olmayan bir cifte dini nikah kiyamaz... kanunlari, hice sayanlarin haricinde.. Bazi müslüman gecinenler ise dini nikah altinda ZINA'yi mesru kilmak icin, dini nikahi istedikleri kadar yapabilme hakkini kendilerinde görüyorlar.... ilk karisi buna izin verirse yani baska kadinla ZINA yapmasina izin almali adam, o zamanda yapabiliyorlarmis... nasilsa arkasi 3bosol dedikten sonra Günah islememis oluyorlar ya... evlerindede "namuslari" icin yasiyorlar havalarindan vazgecmezler.. Yapilani yadirgamak yerine....Kalkip diger dinlerde su var, bu var deniliyor.. Benim Dinim böylesi asagilik teklifleri kabul ediyormu???? ET-MI-YOR bu kadar........ |
|
|||
|
|||
![]() Evet bu yasa sonra yürüþüðe sokuldu , kim kiminle gizli Saklý birlikte çocuklarý var belli deðildi !
|