| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
weißt du was was ISLAM bedeutet ...ne weitere Indentifakition .. ben yokum ..bin nicht dabei .. nerde Alllah ?? |
|
|||
|
|||
![]() Bütün pislik amerikanin altindan cikiyor!!
Die mischen überall mit, filistinliler türkmenler ölüyor, siz nerdesiniz serefsiz?? Pis politikalarinizi alet ediyosunuz!! Insanlarin kafalari kesilip poz veriliyo!! Siz katilsiniz!! Türkiyede siyasetci israelin basina afet gelmesin, yine ilk yardimina kosan türkiye olur diyenler varken, milletimizi kola satin alip tuvalete döküyor sokaklara döküyor. Cahillik de sinir yok!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Mavi marmara olayi, 10 tane sehit!!
Senin one minute ne edeyim!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
onlar insan degil mi ? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Suriyeler pasaportsuz girerken, türkmenlilerin suratlarina sinirlar kapaniyo. Bunlar yasanirken acaba sen cok mu positif düsünüp mutlu oluyosu !!! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ben teröre karsiyim, din mezhep fark etmez. Insanlar ölüyor..insanlar. Ne icin?? Politikanin pislikleri.. Ama cifte standart niye?? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ALLAH demiyorum ... bu dunyayi ancak insanlik (Menschlichkeit) kurtaricak ... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bazi devletler sadece kazananlarin tarafinda yer alir.. kim ölmüs, kim yasiyor, garibanlar ne halde umursamazlar... bir baska sorun'da, dünyada akilsiz cok... dünyada bir sürü insan, bana dokunmayan yilan bin yasasin diyor, halbu ki o yilan sirasi geldiginde onuda öldürecek! bunu düsünemiyor.. Bu dünyada asagilik olmamak lazim.. Özellikle belirtmek gerekir ki; asagilik kisileri zayiflatmanin yolu, asagilik olmamaktan geciyor.. Geändert von Caka_Bey (12.08.2014 um 13:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Türkiye bi zamanlar irak isgalinin ortagi degilmiydi, amerikan askerleri müslümanlari öldürmedi mi?
Yardim ediyorlar ama onlarda da entrika var! |