| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
senin göt killari derken kimleri kast ettigini biraz aciklaman , senin dürüstlügünü ve adamligini kesinlikle tastikleyecektir !! bu arada senin beyaz türke benzer bi resmin varsa onu koy ki beyaz ve siyah türkleri daha iyi ayird edelim !! Senin burdaki yazilarinin cogu , benim düsünceme ters düssede en azindan dogruluk payi olanlar oldugundan göz atiyordum. senin de bu arada MILLETIN % 45 (senin tabirin le "GÖT KILLARI") sence bu milletin yiyicilerimi yoksa emekcilerimi ! HALA milleti kücümsemen cok basit ve bekasiz ! bundan sonra kelam olarak sana yakistirdigim Kardesim kelimesini kullanmayacagim ! sana yinede Rabbimden DOGRU YOLU bulmani niyaz ediyorum !! sunu bilki , bölücülük yapanlara karsi cikiyorsun !! AMA sen EN BÜYÜK BÖLÜCÜLÜGÜ YAPIYORSUN !!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() senin yanlisin benim degil
benim yanlisim da senin degil.. bu seviyesizlik nedeniyle gelmiyordum kac zamandir !! ama senin bile bu kadar seviye ilerledigini görmek , icler acisi !! neyse , hadi git yoluna !! bildiginizden sasma !! ARTI cevap olarak : yorumsuz !! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
al "GÖT KILLARI " AKP TERIMIDIR ... https://www.youtube.com/watch?v=fifMQH2ha50 |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
das ist die AKP Wählerschaft ...baska söze gerek yok ... orta okul terk ...klar wir wählen Ayakabi kutusu Partisi |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak Ankara ya ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
imogdi ve oc-erdal devamli AK Partililerin egitimsiz oldugu yalanini söylerken kendi egitim durumunu sakliyorlar. Bakin CHPli arkadaslar, bilhassa siz ikiniz. hem egitiminiz yok hemde baskalarini egitimiyle dalga geciyorsunuz. bu forumda AK Partiye gönül vermis bircok üniversite mezunu var. CHPden pek göremiyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
akiilli olmak icin illa Uni mevzunu olmaya gerek yok kardesim ... ton la rüsvet ,hile hurdayi sen görme ... sonra ...ben Uni Absolvent im im dicem ? wann wird ein NormalBürger Ernst genommen verdammt ?? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak CHPnin burada en ahlaksiz sekilde temsil eden sen, oc-erdal ve benekalice var. ücünüzde egitimsizsiniz. ben simdiye kadar CHPlilerin tümü aptal onun icin CHPye oy veriyor dedim mi? bundan sonra baskalarina iftira atmadan önce aynaya bak!!! |