| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sen Kuran'i okumaktan bahsediyorsun. Hiristiyanligi dinsizlikle bir sayan.
Millet biyerleriyle gülüyor senin BasCalan'dan ezberlegin seyleri burada tekrar tekrar gevelemene. Zitat:
Geändert von benekalice (09.03.2014 um 11:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ilker basbug beraat ettirdiler, arkasina TIKIR TIKIR cikartmak istediklerini cikartiyorlar. belki tutuklanma sebebide buydu.
|
|
||||
|
||||
![]() aslinda HIRSIZIN gözü ile olaya bakacak olursak...
Hirsizlar hakli yaniii adam calmak istiyor günah islemek istiyor ve siz buna engel olmak istiyorsunuz ![]() böyle bir istek baskidir baski varsa akp otamatikmen magdur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.
muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani... o cografya,dadaloglullari,seyh bedrettin ve hekimoglu gibi yigitleri dogurmustur.Anadolu yigitligi meshurdur.o yigitlikleri kahpeliginizle yok ediyorsunuz.isinize bakin,yaptiginiz siyasetin sonuclarini cözemiyorsaniz ugrasmayin. bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir. Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Danke Uno ..her moku özetlemisin zaten .. bana kalirsa ...Erdogan ... Islamin 5 $artini , 6 yi cikardi calmasan/cirpmasan . Müsluman olamiyorsun Geändert von Imogdi (11.03.2014 um 02:31 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ellerine Sağlık bu kani bozuk hangi millete ait oldugu belli olmayan imogdi deninlen onun bunun sipasi her firsatta Islam dinine ve müslümanlara saldirmakta site yönetimi bu gibi provokatör dingilleri burda neden barindiriyor anlamis degilim
imogdi keske baban ben olsaydim |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
benim TÜRK lügüm den ilk süphe eden ne yazik yine Milli Görüslü bi vatandas ... dogru ...sevmiyorum ISLAM i .. sevmiyorum ISLAM i .. cok sebepleri var ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bende senin gibi pi cleri sevmiyorum, ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tabii kardesim ...sende beni sevmeyebilirsin .. sorun yok zaten ... senin evin yok .. benim var ama "Turkiye Cumhuriyeti" . |
|
||||
|
||||
![]() Imogdi'yi sevenler cok. Sevgilerimle.
Vatan hainlerinin hicbirseyine ihtiyaci yok vatanseverlerin. Yavas yavas aramizdan yok oluyorlar zaten. BasCalan Malezya'ya asyl istegi yapmis. Yakinda diger soytari yandaslari da pesinden gider. |