Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 18.04.2014, 01:29
Benutzerbild von Milliirade
Milliirade Milliirade ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden

Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi Beitrag anzeigen
Sana namazdan sonra hep böye mi yaptilar milliyetsiz irade?
tam paranoyaksin laaaaaaaaaan

cem evi ürünü seni
Alt 20.04.2014, 14:12
Ask_Sehidi

Standard

Zitat:
Zitat von Milliirade Beitrag anzeigen
tam paranoyaksin laaaaaaaaaan

cem evi ürünü seni
Sen neyin ürürüsün? Burda alevilere hakaret etmekle beni rencide mit edecegini saniyorsun, telefonu apple ya da samsung olan, interneti amerikan, bilgisayari amerikan, soludugu nefes Alman ama kendini milli irade sanan cehennem zebanisi?
Soruyum sana senin alevilerle alip veremedigin ne var? Onlar gayet sakin ve temiz ruhlu temiz huylu insanlar. Ne yaptinda sana ne yaptilar?
Burda sünnileri utancindan yerin tibine sokuyorsun farkinda degilsin salak bi de dinden imandan bahsediyorsun. Birisi daha vardi, yalanlarina ezan sahit. Ankara'daymis havasi yaratiyordu, iftara daha on 15 dakka var demisti. Ve Ankara'da aksam ezanin okunusuna nerdeyse bir bucuk saat vardi. Yalanlarina yani ezan sahit idi. Ama senin kadar adi degildi dogrusu sirf benimle ve CHP'yle ugrasiyordu. Ben onu adi saniyordum ama gözünü seviyim onun. Pörtlek kurbaga gözlü de olsa. Sen daha adi birseysin lan. Sana orospu cocugu da demiyecegim. Cünkü orospucocuklarina hakaret olur. Hülle pici seni.. Basbakanin da zaten zinakar hirsizin birisi degil mi? Senin ve malum zihniyetinizin anlayisi iste bu kadar olur.,.
Antwort