| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Cümleye bak hizaya gel. Cogunun dini yokmus, cünki ya hiristiyanmis ya ateistmis.
Senin müslümanligin müslümanlik degil, baska bir zikkim. Buna "ileri zeka" denir AKP-PKK'ca. Kuran'da her dine, bunun icinde hiristiyan dini de sayili. saygi göstereceksin (yani bütün peygamberlerin gecerliligi var) diyor. Kuran'da inanmayanlar (ateist) ölüm cezasi (seriat kanunu) almalidirlar. Zamanimizda insanlarin ateist olma hakki da. Modern cagda atesitlik de bir nevi bir inanc. Cünki bilim cagindayiz. Tas devrinde degil. Kuran'da yeri olmamamisi Ateist'i alakadar etmiyor. Bir ülkede seriat kanunu uygulanirsa (iran, suudi arabistan gibi), tabiki ateist'i irgalar, cünki halk arasinda ya taslanir yada ipe gönderilir. Incil'de de ateist'in yeri olmamasi da onu alakadar etmez. Hemen hemen hic bir hiristiyan ülkede Incil'in icerigi kanun olarak uygulanmadigi icin, ateistlerin canlari tehdit altinda degildir. Sadece Kuran'da degil, bütün dinlerde, dinle alakasini kesenler "kaka" olarak görülüyor. Zitat:
ERKEK O...'punun tanimlamasini hatirlatalim... GINA geldi artik, kadinlari hep o... yapmaktan. __________________________________ "'Orospu' Erkek Kimdir? http://www.derki.com/iliskiler/orospu-erkek-kimdir Şefkat-Der:7 günde 2 bin erkek fahişe adayı Şefkat-Der, TBMM'ne verdikleri "Erkek Genelevi açılsın" dilekçesinin haber olmasından sonra, kendilerine 1 haftada 2 bin kişinin başvurduğunu söyledi. http://www.belediyegundemi.com/haber...ise_adayi.html Geändert von benekalice (09.03.2014 um 13:25 Uhr). |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Ateistler saygisiz ve terbiyesiz oldugu icin cogu ulkede hos karsilanmiyorlar. Efendi degiller. Baska dinlere nefret beslemeden duramiyorlar. Sefkat-Der'in Islam'la alakasi ne? |
|
|||
|
|||
![]() dindar genclige diyecek bir sözüm yokta ama hirsiz genclik olmasin! O bakimdan...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
der fosfor ist ein klassicher türke, versucht in einem deutschsprachigen forum seine steinzeitideologie zu verteidigen, ohne deutsch zu können. - sehr selbstbewusst - von mir aus einen schönen:- siktir git, aber geh mit gott bei allah, yallah. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bati ülkeleri mi? Reza Sarraf (BasCalan'in serbest biraktigi soytari ve Ebru Gündes'in kocasi) Dubai'den gelen isadamlarina FUHUS icin kadin ayarladi. Kendisi icin de. Iki tarafta hiristiyan veya ateist'miydi? Sen kalk herzaman baska inancta olanlari veya olmayanlari kötüle ve bana mal etmeye calis aklinca. Zitat:
Ben Islam'i, müslümanligi senin anlamak istedigin gibi veya göstermek istedigin gibi yazma niyetinde degildim. Cünki öyle düsünmüyorum. "Calis adam ol baban gibi esek olma!" (Bu cümleden de degisik anlamlar cikarilabilir) Benim senin kadar zamanim yok, cünki bana kimse para ödemiyor. Bazen zaman kisitli oldugundan iki kere düsünmeye vakit kalmiyor, yazmadan önce. Sen ise AKP-PKK'dan para aliyorsun, burada onlara yalakalik ve onlarin propagandasini yapman icin. Zitat:
"Burada insanlar cok saygili birbirlerine karsi. Keske Türkiye'de bu karsilikli sayginin sadece yarisi olsaydi. Türkiye bir cennet yeri olurdu." Sende oradan dogru Almanlar'i kötülüyorsun. Zitat:
Almanya'da her bir kisi hangi inancta olsun veya olmasin, kolaylikla bunu söylebiliyor. Kimse onu kötülemiyor. Demek siyasal islamci, köktendinci olmak, tüm diger inanclara veya inancsiz olanlara saygisiz olmak demek. Senin sergiledigin zihniyet bu. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Taliban amerikan askerlerini Afganistan magaralarinda iyi beceriyor, tam olarak durum boyle. Direnis cok basarili gidiyor. Yardima hic ihtiyaclari yok, Taliban bir terorist orgut degildir, amerika bile Taliban'a terorist diyemiyor. Cunku degil. Vatanlarini emperyalistlere karsi savunan insanlardan bahsediyoruz, gerzek. İyi internette arastir bakalim Taliban mi abd askerlerine baris onerisi yapiyor yoksa abd mi Taliban ile muzakereler icin cirpiniyor. Wall Street Journal gazetesi, ABD'nin Afganistan'daki devrik Taliban ile müzakere etmeyi planladığını yazdı. Bu müzakerelerin, Afganistan'ın aşağısında ve komşusu Pakistan'daki mevcut döngüyü tersine döndürmeye olanak sağlayacağı düşünülüyor. http://kitap.cumhuriyet.com/haber/di...e_edecek.html# İngiltere: Taliban'la Müzakere Kararı Doğru http://www.haberler.com/ingiltere-ta...743992-haberi/ ABD, Taliban ile müzakere etmeyi planlıyor http://www.milliyet.com.tr/default.a...icleID=1008867 Ama senin gibi amerikalilarin dotlerini yalayan kapitalistler her zaman isgalcilerin, katillerin yaninda olacaktir. Once haberleri dotunden okumayi kes sonra zamanimi al:-) Sonra da Deniz Gezmis'ten bahsedersiniz. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Onceki mesajimda su soruyu sormustum, kasitli olarak es gecmissin: ''Su ana kadar kac ateist Iran ve Suudi Arabistan'da ateist oldugu icin oldurulmus, bana bunun rakamindan bahset. Ben biliyorum. O kadar tekrarliyorsa, soyle bakalim kac kisi ateist oldugu icin oldurulmus. '' Hristiyanlar ve ateistler pedofillik, seks turizmi ve fahiselik konusunda dunyanin onunde gelmektedir. Bunu herkes biliyor zaten, tekrarlamama gerek yok. Nerede emperyalist bir bati ulkesi, orada pislik, savas, kan. Zitat:
Zitat:
Zitat:
Almanya ise fuhusun merkezlerinden biridir. Bunu sadece ben soylemiyorum. Inancindan uzaklasan insanlarin fuhus, pedofillik ve seks turizmiyle ugrasmasi sasirtici degil. Kuran ve Islam hakkinda bilgin yok, benim bilgim var ve senin sacma salak manipulasyonlarini curuttugum icin uzgunsun. Ama bunu durduramazsin. Bunun icin biraz daha okuman gerekiyor. Aksi taktirde yazdiklarin kolay lokma olarak kalmaya devam edecek. Uzulmeye, ve diger partililere saldirmaya devam edeceksin. Musluman degil, onun bunun kucaginda ziplayan, komunist, sacma salak bir genclik istiyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Turklerin oldugu bir forumda Turkce bir cevaba almanca yazarak ne kadar argumansiz, akilsiz ve korkak oldugunu gosteriyorsun, at zoku.
|
|
||||
|
||||
![]() dum wenn man sich in einem schländischen forum rumtreibt, trottel...
|