| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() fikir ne gezer kodumun beyinsizinde.ama maalesef yarim yamalak bi demokraside bile bunun konusma ve secme hakki var.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() @uno
sen dogustan sadece beyinsiz degilsin lan1 SEN ERMENI BIR TÜRKDÜSMAN VATAN HAINISIN! BAAAKKK TÜRKLER AGZLARINIZA SIZI EZDI HAHAHAHAHAHA BIZ TÜRKLER SIZIN GIBI PISLIK HAINLERI HER ZAMAN EZERIZ YA TÜRK OL YA DEFOL pislik vatan haini Türkdüsman seni! |
|
|||
|
|||
![]() @wpu
DEDIKLERIMI OKU sorulara cevap verin neden Türk kelimesini agzina almiyor? neden pkk hainlernen görüsüyor? neden T.C yi kaldirmaya calisiyor? neden suriyedeki terörü destekliyor? neden 1 milyon suriyeli basbelasi mülteciyi aldi ülkeye. bunlar simdi kalicak ve dönmicek. agir sanayi nerde? agir maden ve makine sanayisi? nerde bunlar? ps: agit maden sanayi halen yok, lütfen yanlislari anlatmayin hem yapsan bile, ülkeyi ve Türklügü yok etmeye calisirsan hic birseye yaramaz! |
|
||||
|
||||
![]() DEDIKLERIMI OKU
sorulara cevap verin neden Türk kelimesini agzina almiyor? Türk kelimesini agzina almayacak bir ERDOGAN hayal bile edemiyorum !! Su anki durumda Bariscil ve Her Yöne esit davranmak durumunda ! Politikadan ve Siyasetten anliyor RTE ! KÜRT TÜRK CERKEZ LAZ KAVGASINA GEREK YOK !! VATANDA YASAYAN HER BREY KENDI KIMLIGINE ÖZGÜR KARAR VERIR !! KIMSE TÜRKIYEDE ZORLA DOGURTULMUYOR !! VE KIMSE ZORLA TÜRK KIMLIGIYLE SEREFLENDIRILMIYOR !! TR de DOGAN TÜRKDÜR !! HA BASKA VATANDASLIK ISTERSE ODA VERILIYOR !!! neden pkk hainlernen görüsüyor? EVET HAINLER VE HATTA KANSIZLARLA TEMAS HALINDE !! NEDENI DE ; BENIM KANKARDESIM 20 SINDE SEHIT OLDU ; VE ONUN GIBILERIN GENC YASTA CAN VERMEMESI ICIN !!! SAVAS ASLA CÖZÜM SAYILAMAZ, SAVASIN GALIBI ASLA OLMAZ !! neden T.C yi kaldirmaya calisiyor? RTE YI IYI TANIYAN ; ONUN CUMHURIYET ICIN ÖLEBILIRLIGINI DE BILIR !! HER TÜRK HÜR DOGAR; HÜR YASAR; HÜR ÖLÜR !! TEK BAGI VATAN TOPRAGIDIR !! neden suriyedeki terörü destekliyor? SURIYEDEKI TERÖR DERKEN ? SU ANDA SURIYEDE DIKTATÖRLÜK YAPMAYA CALISAN ESSAD IMI DESTEKLESIN ?? KIM TERÖRIST ?? neden 1 milyon suriyeli basbelasi mülteciyi aldi ülkeye. bunlar simdi kalicak ve dönmicek. BIZ TÜRKÜZ !!! SEN TÜRKLÜGÜNLE BÖYLEMI ÖVÜNECEKSIN !! TÜRK MISAFIRPERVER VE YARDIMA IHTIYACI OLAN IN YANINDA OLUR !! MAZLUMU KOLLAMAK BIZLERIN GENETIK YAPILARIMIZDA VARDIR !! ISTEMESEK DE YARDIM ETMEYI DÜSÜNÜRÜZ !! SAYGILARIMLA SALIH |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
VATANDA YASAYAN HER BREY KENDI KIMLIGINE ÖZGÜR KARAR VERIR !! KIMSE TÜRKIYEDE ZORLA DOGURTULMUYOR !! VE KIMSE ZORLA TÜRK KIMLIGIYLE SEREFLENDIRILMIYOR !! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Erdogan politikalari sayesinde kankardesin su an askere gittigine de, sehit olduguna da pismandir belki. Canini alanlarla muzakere yapildigi icin, onlara tatli, sozler soylendigi icin. Ne icin hayatini kaybetti muzakere yapilacaksa? Sonraki basbakanlar teroristleri affedecekse zorunlu askere gidenler salak yerine konuluyor. Askerdeki 'sehitlik' kavrami bile camur olmak uzere. Terorle muzakere edilirse tavizler ardi arkasina gelir, geliyor, gelecektir de. Youtube'de bir suru video var Erdogan'in teror konusunda 540 derece donus yaptigi demeclerin derlendigi. Yakinda terorist APO da hapisten cikarsa, gercekten sasirmayin. Zaten Erdogan 30 yildir hic agzina almadigi 'kurdistan' kelimesini de aldi, bir ara da ''Diyarbakir'i abd bolgenin merkezi olarak gormek istiyor, olabilir'' seklinde yorumlari vardi. Sirf kurtlerin oylarini almak icin bu kadar egilip bukulmesine gerek yok. BDP fasizmi zaten kendini cok guzel gosteriyordu, Erdogan'in sempatisi sayesinde BDP de normal gorulmeye baslandi. Hani su PKK'lilara ''sayin'' diyen, teroristlere 'direnisci' diyen, onlarla sarilip koklasan, teroru yasallastirmaya calisan BDP magandalari, birer takim elbise giydirilip meclise salinmislar. T.C'nin kaldirilma cabalari tamamen bu ulkede milliyetciligi kazimaya yonelik. Terorun koku kazinacagina Ataturk milliyetciligin kokunu kazimaya calisan bir parti haline geldi AKP. Kesinlikle kabul edilemez. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Türkiye_Kürtleri http://www.mynet.com/haber/guncel/er...dedi--862637-1 ayriyetten bir müslüman evladi olarak, afedici olman gerekmiyor mu!? http://www.dinimizislam.com/search_g...sa.y=14&sa=Ara |
|
||||
|
||||
![]() http://fatih-vural.blogspot.de/2010/...-roportaj.html
...Atatürk’ün bir lafı var, 'Beni methetmeyi bırakın, siz ne yapacaksınız onu söyleyin'. !!! |
|
||||
|
||||
![]() Cemil Ipekci...
-İpekçi ailesi ne kadar muhafazakardı? Hepimiz çok muhafazakârdık. 22 yaşındaydım, babamlar iflas ettiği zaman. FİTAŞ, Dünya sinemalarını kaybettiğimiz zamandan bahsediyorum. Maçka Palas’ın kenarındaki Başarı Apartmanı’dır bizim İpekçi Apartmanı. Kapıcımız vardı Ömer Efendi, bayramlarda ve kandillerde tüm apartmanın çocukları aşağı inmeye onun elini öpmeye mecburdu. Cemile Hanım’ın elini öpmeye mecburduk. Benim annem babam altı yaşında ayrıldılar, babaannem büyüttü beni. Evde; Vera adında Selanik’ten gelirken yanında getirdiği Rum, Satimik isimli Ermeni ve Hatçe diye üç kişi çalışıyordu evde. Onların ellerini öpmeye mecburdum. Hayatımızda hiçbirimiz Ömer Efendi’ye veya Cemile Hanım’a asla ‘sen’ diye hitap edemedik. Ablam 14-15 yaşındayken, çantasına ruj koymuş apartmandan çıkmış Maçka Palas’ın oraya doğru gidiyor orada ruju sürüyor. Ablamı görüyor rujla hemen Ömer Efendi mendilini çıkarıyor ve dudağını siliyor ve eve geri getiriyor. Gıkımız çıkamazdı. Bütün İpekçi ailesinde bu vardır. Evlerimizde en az 2-3 adam çalışıyordu. İlk önce personel yemek yer, sonra biz yerdik. -Bu adap nereden geliyor? Yüzyıllardır devam eden bir şey bu. Evde çalışan insanın sana aç karnına hizmet etmemesi lazım ki kendini değerli bulsun. Şu an şaşırıyorum ben yeni insanlara mesela, hizmetçiye ayrı yemek yapıyorlar, kendilerine ayrı. Köşklerde yalılarda oturuyorlar bir bakıyorsunuz personel yemeği diyorlar. Böyle bir şey İpekçi Ailesi’nde olamaz. O buzdolabında biz ne yiyorsak, aynısını personel yiyordu. Bütün personelimizin çocukları hepsi ailelerimiz tarafından okutulmuştur. Şu anda inanın, sayısını bilemeyeceğim kadar mühendis, doktor, avukat olmuşlardır. Zengin olmanın da muhafazakârlığı vardı. Biz de bütün ölçüler bittiği için Türkiye mahvoldu. Adam şunu diyor: “Bununla mı oturacağım masada, soyu kim, sopu kim?” İçimden diyorum ki, “Senin soyun sopun kim? İki tane hayali ihracat yapmışsın, baban para kazanmış Reina’larda, Laila’larda kıç kıvırmışsın, ‘sen kimsin’ diye soruyorsun. Bir defa Kuran’ı Kerim’e göre zengin de olsak, bu kimdir deme sahip değiliz. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Secim sonuclarinda Diyarbakirlilarin %60'i secime bagimsiz giren sonrasinda mecliste parti olusturan BDP'lilere gitti. Diger konu.. Dinimizde teroristler affetmek oldugunu hic okumadim, gormedim. Cunku oyle bir sey yok. Islam'da hirsizlik, kul hakki, tecavuz gibi, suclar siddetle kinaniyorken terorizme ve sebepsiz yere adam oldurmeye tolerans olur muymus? "- Kim bir insanı (suçsuz yere) öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de suçsuz bir insanı ölümden kurtarırsa, sanki bütün insanları ölümden kurtarmış gibidir!.." (Maide, 32) "Kim bir mü'mini kasdi olarak öldürürse, o kimsenin cezası Cehennem'de (ebedi) kalmaktır!.." (Nisa, 93) "Bir mü'mini öldürmek, Allah indinde dünyayı tahrip etmekten daha büyüktür!" (Nesai, Tahrim 2, (7, 83)) http://www.sorularlaislamiyet.com/ar...kmu-nedir.html |