Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.07.2013, 23:13
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
orospucocugu lastosch,
gercek olsa hakaret etmemis olursun. ama sana sormazlarmi bunu nereden uydurdugunu? seni düdükledi mi ki bi seksuel diyorsun demezler mi?

bak orospucocgu bende sana orospucocugu deyince hakaret etmiyorum cünkü 3 defa kendin bunu yazdin. verdigim adres yanlissa orospucocuguyum dedin.

ben üc kere "bak lastosch oraya gelir seni o adreste bulamazsam sana bundan sonra orospucocugu olarak hitap ederim" dedigimde evet edebilirsin dedin. üstüne her sordugumda ayni sekilde adres dogrudur diye cevap verdin ve dogru degilse orospucocuguyum dedin.

bu halde ne kadar adi orospucocugu oldugun ortada. ama bu kelimeyi yinede uygun bulmuyorum. senden fazla anneni tarif ettigi icin daha uygun bir kelime bulsak iyi olur. sence seni nasil tarif edebiliriz ötlek oc?
Kenan beni senin biseksüeligin ilgilendirmez. Ayni senin adin gibi. Ben senin adini niye acikca ortaya yaziyorum biliyon mu? Cünkü aynisi sen Aurum'da da yaptin. Ha senin sansizligin o onun gercek ismi degil.
Senin biseksüelligine gelince, bunu bana bir üye yolladi. Hatta aranizda gecen bir takim özel seyleri ayrintalara girmeden ima etti.. Ben ancak güldüm, ama seni yadirgamadim, cünkü sen zaten celiski dolu bir insansin.. Türkiye'de bir cok gay aktiv oldugu icin gay olarak kendini tamimlamiyor, sirf passivler gay gözüyle bakiliyor.... Sayilari da bir hayli fazla...

Bu rüsvet gibidir, allanin de verenin de bilmem nesini ne yapiyim....

Kenan üc kere bana ne sormussun lan dibistina kurdi? Bana haber ver dedim, ama veremezsin cünkü bu yürek ister, sende olmayan bir sey yan bi-seksüel Kenan...
Alt 14.07.2013, 23:20
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
vaaaay yine inkar ediyorsun orospucocugu.

bir kerede erkek gibi dediklerini inkar etmesen olmazmi?

fetullah gülene ve said nursi en cok küfür ettigin din adamlari.

seni anliyorum oc lastosch, seni ibadet edecegiz diye dans ederek günah cikartiyorlardi. senin kafan karisti arayisa ciktin.
bu dans ile en yakin buldugun din "19"a tapmakti. ama bilki 19'a tapmak müslümanlik degil.

senin burada hoca diye reklamini yaptigin admalarin hayati sirkef ve kirli. bunlardan aldigin ve taptigin 19 dini de aynen sapiktir.

baki ben dini konulari internette paylasmayi sevmem. onun icin senin dans ederek günah cikartmalarini ve dedelere gidip kafandaki binbir sorunun cevabini alamamanida konu etmiyecegim. cakma alevi seni.

senin gibilere yezit derler. onlarida zülfikarlar bitirir ve orospucocuklugunu kendi agziyla söyletir.
Bi-seksüel Kenan, ben din egitimini sünni kaynak ve dayanaklarina göre aldim ve Hz. Muhammed'in 6 yasindaki bir kiza cinsel münasebet dolayisi ile yaklastigini ve sözüm ona Hz. Muhammed'in 30 erkek gücü kadar cinsel gücü oldugunu duydugumda, iste o zaman ben dinden sogumustum ve bir takim baska sacma sapan ve akil kari olmayan seylerden dolayi da
Bis-seksüel Kenan, sen burda benim üzerimden Aleviler'e hakaret etmek istiyorsun ama durum farkli idi..
Ben köklü bir ailenin dini gelenekleri kuvvetli olan bir soydan geliyorum. Benim dedem Molla idi ve onun dedesi de..
Kusuruma bakma seni yine üzdügüm icin Kenan, sende bana karsi hep üzülecek durumdasin lan bi-seksüel Kenan
Antwort