Zitat:
Zitat von Zulfiqar
orospucocugu lastosch,
gercek olsa hakaret etmemis olursun. ama sana sormazlarmi bunu nereden uydurdugunu? seni düdükledi mi ki bi seksuel diyorsun demezler mi?
bak orospucocgu bende sana orospucocugu deyince hakaret etmiyorum cünkü 3 defa kendin bunu yazdin. verdigim adres yanlissa orospucocuguyum dedin.
ben üc kere "bak lastosch oraya gelir seni o adreste bulamazsam sana bundan sonra orospucocugu olarak hitap ederim" dedigimde evet edebilirsin dedin. üstüne her sordugumda ayni sekilde adres dogrudur diye cevap verdin ve dogru degilse orospucocuguyum dedin.
bu halde ne kadar adi orospucocugu oldugun ortada. ama bu kelimeyi yinede uygun bulmuyorum. senden fazla anneni tarif ettigi icin daha uygun bir kelime bulsak iyi olur. sence seni nasil tarif edebiliriz ötlek oc?
|
Kenan beni senin biseksüeligin ilgilendirmez. Ayni senin adin gibi. Ben senin adini niye acikca ortaya yaziyorum biliyon mu? Cünkü aynisi sen Aurum'da da yaptin. Ha senin sansizligin o onun gercek ismi degil.
Senin biseksüelligine gelince, bunu bana bir üye yolladi. Hatta aranizda gecen bir takim özel seyleri ayrintalara girmeden ima etti.. Ben ancak güldüm, ama seni yadirgamadim, cünkü sen zaten celiski dolu bir insansin.. Türkiye'de bir cok gay aktiv oldugu icin gay olarak kendini tamimlamiyor, sirf passivler gay gözüyle bakiliyor.... Sayilari da bir hayli fazla...
Bu rüsvet gibidir, allanin de verenin de bilmem nesini ne yapiyim....
Kenan üc kere bana ne sormussun lan dibistina kurdi? Bana haber ver dedim, ama veremezsin cünkü bu yürek ister, sende olmayan bir sey yan bi-seksüel Kenan...