| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Yalanim nerde? Nerde yalan konusmussum? Türkiye'de su an Cemaat dedigimiz bu kurgu en en etkin kurgudur. Onlari kim hedef alabilir ki?
Geändert von the_last_time (16.05.2013 um 21:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Cemaat parti kuracakmis dogru mu?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Müslümanlik inanilacak tek din... Müslümanlar ise dini yokeden tek insanlardir. Bknz. "Islamiyetten önce müslümanlari tanisaydim müslüman olmaktan vazgecerdim." Özgürlük benim icin Kurandaki ayetleri üzerinde düsünebilmek onlari anlamak ve gelistirebilmektir. Öcalan ugrasacak elbette,kitleyi bugüne tasiyan öcalandir.Gülen ve Saidi Kurdi demeye korktugun kisiler bu insanlari geride birakti haleeeen 3 esliligi onaylayanlar var.... Geändert von crs79 (17.05.2013 um 13:50 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Nur Cemaati? eger Ak parti'den daha iyi olacaksa neden olmasin? hemen oyumu Fethullah Hocanin kurdugu partiye veririm.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() yarim düsünüyorsun,düsünürken insanlarin hepsini kapsamiyorsun.yarim insansin dolayisiyla yarim cevap bile cok sana... niyetin NUR senin,insan senin icin birsey ifade etmez,kaliplasmis bir düsüncen var.degisik kültür ve yasam,bir bebegin baska bir kültürle babasina olan özlemi, bir yigidin baska inancta bir kizi sevmesi seni asiyor.sana yazdigim özet ve hakkin olandir bunu anlaman gerekirdi.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Buraya ilk geldigimde yine birisi senin söylediklerini söylemisti. Talebesi olacagim sandi amma sonunda ben onu talebe olarak kabul etmedim ![]() eh madem yarim bile cok, desene vaktimi seninle harcamayacagim. sagolasin, eksik olma ![]() evet bu son yazdiklarin da bana söylenmisti. amma sonunda ne oldu? kendi insanlarini, kendi inanclarindakileri bile sahiplenmediler, biz sahiplendik.. ben bu laflari cok duydum delikanli...daha ögrenecegin cok sey var... Senide bekleriz... |