Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 16.05.2013, 20:51
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
the last time, son yalanlarindan sonra ben seninle hic bir sey tartismamayi uygun görüyorum..bak simdi de Cemaat hedefte degil diyorsun...en iyisi bunlari benimle tartisma, herrlichkeit ile tartis. ben yalan söyleyenlerle bir yere kadar konusurum.
Yalanim nerde? Nerde yalan konusmussum? Türkiye'de su an Cemaat dedigimiz bu kurgu en en etkin kurgudur. Onlari kim hedef alabilir ki?

Geändert von the_last_time (16.05.2013 um 21:17 Uhr).
Alt 16.05.2013, 21:03
the_last_time

Standard

Cemaat parti kuracakmis dogru mu?
Alt 17.05.2013, 06:46
crs79

Standard

Zitat:
Cünkü sirf benim gibi düsünmüyorlar diye, diger insanlarin hakkinda olumsuz seyler söylemek alcakliktir.

dinini ögrenmeye calismak dincilik mi oluyor? gericilik? Mesela Nur Cemaatine gerici diyenler, neden Cemaatten daha gerideler? bunu cevaplarmisiniz lütfen

Özgürlük senin icin nedir?
Ve Allah'a kul olmayip baska seylere kul olmak hakkinda ne düsünüyorsun? burada büyük bir özgürlük sorunu yok mu? eger yoksa neden yok?

Onun icin mi, Öcalan Bediüzzaman ile ve Cemaat ile ugrasiyor...
yazdigim yaziyi tekrar oku ne demek istedigimi gayet iyi anlarsin
Evet Hitler benim gibi düsünmedigi icin olumsuz konusum,tarihi kana buluyanlar,insanligi geriletenler icin her zaman olumsuzumdur...

Müslümanlik inanilacak tek din... Müslümanlar ise dini yokeden tek insanlardir.
Bknz. "Islamiyetten önce müslümanlari tanisaydim müslüman olmaktan vazgecerdim."

Özgürlük benim icin Kurandaki ayetleri üzerinde düsünebilmek onlari anlamak ve gelistirebilmektir.

Öcalan ugrasacak elbette,kitleyi bugüne tasiyan öcalandir.Gülen ve Saidi Kurdi demeye korktugun kisiler bu insanlari geride birakti haleeeen 3 esliligi onaylayanlar var....

Geändert von crs79 (17.05.2013 um 13:50 Uhr).
Alt 19.05.2013, 21:55
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Cemaat parti kuracakmis dogru mu?
Nur Cemaati? eger Ak parti'den daha iyi olacaksa neden olmasin? hemen oyumu Fethullah Hocanin kurdugu partiye veririm.
Alt 19.05.2013, 21:59
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
Evet Hitler benim gibi düsünmedigi icin olumsuz konusum,tarihi kana buluyanlar,insanligi geriletenler icin her zaman olumsuzumdur...

Müslümanlik inanilacak tek din... Müslümanlar ise dini yokeden tek insanlardir.
Bknz. "Islamiyetten önce müslümanlari tanisaydim müslüman olmaktan vazgecerdim."

Özgürlük benim icin Kurandaki ayetleri üzerinde düsünebilmek onlari anlamak ve gelistirebilmektir.

Öcalan ugrasacak elbette,kitleyi bugüne tasiyan öcalandir.Gülen ve Saidi Kurdi demeye korktugun kisiler bu insanlari geride birakti haleeeen 3 esliligi onaylayanlar var....
Sen, sorularima neden yarim yamalak cevap veriyorsun ki? önce cevaplari alayim.. yoksa, senin ikinci mesajina verecek cevabim hazir.
Alt 20.05.2013, 12:13
crs79

Standard

Zitat:
Sen, sorularima neden yarim yamalak cevap veriyorsun ki? önce cevaplari alayim.. yoksa, senin ikinci mesajina verecek cevabim hazir.
yarim düsünüyorsun,düsünürken insanlarin hepsini kapsamiyorsun.yarim insansin dolayisiyla yarim cevap bile cok sana... niyetin NUR senin,insan senin icin birsey ifade etmez,kaliplasmis bir düsüncen var.degisik kültür ve yasam,bir bebegin baska bir kültürle babasina olan özlemi, bir yigidin baska inancta bir kizi sevmesi seni asiyor.sana yazdigim özet ve hakkin olandir bunu anlaman gerekirdi.
Alt 20.05.2013, 12:38
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
yarim düsünüyorsun,düsünürken insanlarin hepsini kapsamiyorsun.yarim insansin dolayisiyla yarim cevap bile cok sana... niyetin NUR senin,insan senin icin birsey ifade etmez,kaliplasmis bir düsüncen var.degisik kültür ve yasam,bir bebegin baska bir kültürle babasina olan özlemi, bir yigidin baska inancta bir kizi sevmesi seni asiyor.sana yazdigim özet ve hakkin olandir bunu anlaman gerekirdi.

Buraya ilk geldigimde yine birisi senin söylediklerini söylemisti. Talebesi olacagim sandi amma sonunda ben onu talebe olarak kabul etmedim

eh madem yarim bile cok, desene vaktimi seninle harcamayacagim. sagolasin, eksik olma

evet bu son yazdiklarin da bana söylenmisti. amma sonunda ne oldu? kendi insanlarini, kendi inanclarindakileri bile sahiplenmediler, biz sahiplendik..

ben bu laflari cok duydum delikanli...daha ögrenecegin cok sey var...

Senide bekleriz...
Antwort