| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Geändert von turkogluturkiye (23.06.2014 um 23:47 Uhr). |
|
|||
|
|||
Hadi bir söz daha ekliyorum. Iki sinapsdan fazla beyin baglantilari sarttir bu sözleri anlamak icin.
Zamanede bir hal gelmesin başa Ahdı bütün bir sadık yar kalmamış Kalleş yar olana dost demem haşa N'olacak muhannet meydan görmemiş. Ben bir yar isterim derunu dilden Sarfede varını geldikçe elden Beni setreyleye adudan elden Her yüze gülen yar olmuş olmamış Hüseyin beyhude ah etme naçar Bir kapı örterse birini açar Buna dünya derler hepisi geçer Hangi günü gördün akşam olmamış |
|
||||
|
||||
Zitat:
Kime ait ? Seninmi? |
|
|||
|
|||
Asik Hüseyin/Kul Hüseyin...
Zitat:
(Unutulmuş önemli yerler var...) Zamanede bir hal gelmesin başa Ahdı bütün bir sadık yar kalmamış Kalleş yar olana dost demem haşa N'olacak muhannet meydan görmemiş Ben bir yar isterim derun-i dilden Sarf ede varını geldikçe elden Beni sıtreyleye aduden elden Her yüze gülen yar olmuş olmamış Gönül şu dünyadan sen umma vefa Veliler hak için çekmiştir cefa Yalancı ahdine etmedi vefa Nahır ta ezelden bizden olmamış Gönül mihnet etme sultana hana Kaderin gayrısı gelmez meydana Dostun bir fiskesi dokunur cana Adular taşını vurmuş vurmamış Hüseyin beyhude ah etme naçar Bir kapı örterse birini açar Buna dünya derler hepsi geçer Hangi günü gördün akşam olmamış... Geändert von iremsultan (24.06.2014 um 01:18 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Yazanin paylasanin yüregine saglik Dur bende bir nazire yazmaya calisayim Cok güzel dizeler gayri isimsiz, insanlarin cogu olmus gecimsiz, Asli ortalarda gezer keremsiz Yunus diyarinda asik kalmamis T.Türkiye Geändert von turkogluturkiye (24.06.2014 um 01:56 Uhr). |
|
|||
|
|||
Asik Hüseyin/Kul Hüseyin... feat T.T
Zitat:
Yazdim görmiyisen kör olmussun mu ne??? |
|
||||
|
||||
Basliga bakmadim özür:-) Lafimi geri aliyorum |