| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() 9 kari nbeyine yetmiyor... sana kac tane veriyorlar ??? yani kari
|
|
|||
![]() dan... sen benim icin ayriydin özeldin... ama su aciklamalarinla tam onlarin seviyesine geri indin... ben sana onu sev veya sevme demedim...
Saaaaadece bir tane Allah askina 1 tane Kurana aykiri gelen bir aciklamasini duymak istedim.... Sende ayni digerleri gibi yuvarlak laflarla olaylari savusturmaya calistin... So geht das nicht... DIN öyle olmazki.... Yok efendim ben adami sevmiyorum, onun icin bu adam yalan söylüyor... Auch wenn du eine Milyon Jahre nachdenken uns suchen würdest... ich verwette mein Leben dafür... du wirst keinen einzigen Punkt finden |
|
|||
![]() halkina serbest birakilacak..... dann werden die meisten Mädchen von alleine kopftuch ablegen
|
|
|||
![]() yorum... bizim eglenceyi kisan saftalik yapan bir Allaha ihtiyacimiz oyk... o Allah sizin olsun...
Kuranda Allah bize yeter... sizin safsata Allahiniza ihtiyacimiz yok bizim... Sizler bizlerden degilsiniz o yüzden biz kendimizi sizlerden daha hayirli görüyoruz... cünkü sizler cahilsiniz |
|
||||
![]() istiyor ahlak yok edep yok medeniyet yok yani milleti sarkiciliga post modelcilige özendiriyorsunuz
sizin baska isiniz yokmu teknolojiden mahrum bilgiden mahrum birer televole alemcilerisiniz ne yani müzik dinlemesen ölecekmisin kadinalarin hertarafi acik secik dünyaya isyan ediyorlar sarkilarinin cogudada Allah kelimesi geciyor Allahim neydi güneyim sizin günahiniz zikkim kadar |