| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bende benzeri cercevede görüyorum... yani byle bir Ilahi ilimin var oldugunu... yani Astrolojinin Sünnetullahin bir parcasi.... ama Vahyii araciligiyla elimizde herhangi bir deililin var oldugunu sanmiyorum... umarim yaniliyorumdur ???
Oezsu bu konularda bewandert olabilir.... ama bana gicik oldugundan cevap vermeyi bile lüzum görmüyor... aslinda sorumda cok basitti.... anlasilmayacak bir tarafida yok.. sonucta Yahudi etti beni cikti isin icinden.... o sekilde sordugum soruya cevap verme geregini hissetmiyor daha..... Yapacak bir sey yok... ama bunlari bilmeden, sadeeeece Oezsu yada Ahmed Hulusi demeyisle kimse kusura baklmasin, mantik disi olan bir seyi ben DIN sayamam.... benim acimdan DIN olmasi icin VAHYII kaynakli olmasi mutlaka sarttir... hatta ÜBERLIEFERUNGLARIDA kabul etmeye hazirim... Ma akimse kusura bakmasin.... su anki haliyle Burclarin yani takvimsel istemde bulunan Burclari VAHYII yani HZ. Idrise su anki sekliyl inmis olmasi ve elimizde herhangi bir bilginin bulunmamasi biraz düsündürüyü.... Dir noch einen schöne Tag... LG ENis |
|
|||
![]() gaybi ancak Allah bilir diyor...
Yani sen rüya kitaplarina bakarak hic bir sey cikartamazsin gaybdan.... Hör auf damit |
|
|||
![]() Grass beissst... und der Sohn die Erbe erhält... hihiu
|